A válasz nem túl bonyolult, mint ahogyan a probléma sem az! Pl az én gépemhez egy olyan kábel jár gyárilag, aminek az egyik vége a legjobban egy mono jack dugóra hasonlít, míg a másik vége egy síma RCA dugó. Ha a tv-n van ilyen, akkor csak át kell kapcsolni mondjuk Video-módra a és már nézheted is a képeket. Ha nincs RCA bemenet, helyette mondjuk Scart aljzatod van, akkor érdemes beszerezni egy átalakítót! Villamossági szaküzletben, Media Markt-ban, Tesco-ban, Metro-ban, Cora-ban biztos találsz ilyesmit, de segítségképpen kattints ide .
Ha csak síma koax bemenet van a TV-n, akkor nem igazán tudom a megoldást...Esetleg videón keresztül, mert azon Scart, vagy RCA bemenet egészen biztosan van!
Hello,
Lenne egy eleg lamer (es nem CP4300 specifikus) kerdesem: Hogyan lehet a digitalis kamerat csatlakoztatni a tv-hez? Tudom, adnak hozza egy kabelt, azzal. De mi van akkor, ha ez a kabel, nem "passzol" a tv bemenetehez?
Nna...ma tulajdonosa lettem egy Manfrotto 276B típusú botállványnak! Nagyon cool, de asszem még majd egy stabil háromlábú cucc azért még kelleni fog! :)))
Könnyű és viszonylag kicsire összecsúsztatható, és még jól is néz ki! Bár ez legyen az utolsó szempont! És tényleg minőségi darab!
em! Az akksi kb másfél óra üzemidő full használat mellett, úgy 60-70 kép. 1,5-2 óra alatt újratölthető és nem kell megvárnod hogy teljesen lemerüljön mert li-ion.
mikrobeee! 5 képet küldtem. A tieid nagyon jók, az örvény egyenesen kuriózum.
Nyomd a képeket, ne habozz, csak arra kérlek, ne több Mbyte-nyit egyszerre!!! :))))
A címem: keresztesi@tvnetwork.hu
Aztán azt is megbeszélhetjük, hogy ha az a leírás tényleg életbevágó, akkor esetleg lemásolom neked és elküldöm postán!!! :)))
De előszőr ide a készített képekkel! :))))
Üdv a résztvevőknek!
Nagy szerencsében részesültem a közelmúltban, ugyanis én is tulajdonosa lettem egy Nikon 4300-as gépnek. Mint mindenki én is az alapoktól indultam és nagyon sokat kutakodtam a net-en, míg e mellett döntöttem. Fantasztikus képeket sikerült készíteni ugyanis Gran Canary-án jutottam hozzá. Sajnos olyan gyakorlott netező még nem vagyok hogy ezek fel is kerülhessenek, de e-mailban el tudok küldeni ízelítőt aki kiváncsi rá. 256mb kártyát használok, a scene-k segítségével max. felbontással kb 170 kép fér rá.
Viszont hiányában vagyok magyar nyelvű haszn. utasításnak,(pl:pdf-ben), ha tudtok segíteni nagyon megköszönném.
http://kep.tar.hu/mikrobee/index.phtml?aid=27548743&pid=1796063
http://kep.tar.hu/mikrobee/index.phtml?aid=27548743&pid=1796066
Voltam egy cukrászdában is egy kicsit megmelegedni, ott megtetszett ez a lámpa! :)
http://kep.tar.hu/mikrobee/index.phtml?aid=27548743&pid=1796069
Egy kicsit sötét lett, de a hangulata szerintem egész jó, bár nem éppen kávéházi...:)))
Ez pedig érdekes kép, a szobaajtóm üvege, amin az utcai fények szűrődtek át, mindez megspékelve egy kis Photoshop effektel...:)
http://kep.tar.hu/mikrobee/index.phtml?aid=27548743&pid=1796068
Nekem több, mint egy éve Nikon 885-öm van, ami a 4300-as közvetlen elődje és nagyon meg vagyok vele elégedve általában. A 4300-as egy kicsit jobb :))) Gondolkodtam a cserén, de nem is elsősorban a nagyobb felbontás miatt, hanem, mert a 885-ös néhány hibáján javítottak a 4300-assal. Én egy olcsó Hama állványt használok, ami nem éppen a stabilitásáról híres, de egy állvány legalapvetőbb funkcióinak megfelel. Ha minőséget, megbízhatóságot akarsz, cegyél Manfrotto-t. Az egyetlen hátránya, hogy drága.
Eszembe jutott még valami! Tudtok ajánlani valami jó állványt, ami a magam szerény 192 cm-hez jó lehet? Valami olyasmire lenne szükség ami elég stabil, de viszonylag könnyű és kellőképpen összecsukható lenne ahhoz, hogy könnyen lehessen hurcolászni... Egyátalán milyen állványt érdemes venni?
Köszönöm a dicséretet! :)))) Érdekes módon a főnököm is ezt a kérdést tette fel (azaz miért vannak csak éjszakai képek?), mire kértem, hogy ne cseszegessen, mert pontosan tudja, hogy sötétben indulok él dolgozni és sötétben érkezem haza! :))) Szóval ez a téli gépvásárlás nagy hátránya... az ember ég a vágytól, hogy fényképek ezreit készítgesse, de vagy hideg van, vagy latyak, vagy köd, vagy sötét, vagy nincs semmire idő...ehh...lenne már nyár, vagy legalább tavasz...:(
sziasztok!
bar nekem meg nincs coolpix 4300-am, de pont most keszulok arra, hogy beszerezzek egyet! ugyhogy kivancsian figyelem en is hogy mik a tapasztalataitok....
mikrobeee! szepek a kepek....de te csak ejjel fenykepezel?:)))))
Gratulálok a gépedhez!
Nekem ugyan Négy Öt 00 -s gépem van, de azért szerintem sűrűn benézek majd Hozzátok, hiszen elég sok mindenben hasonló a 2 gép!
Sok jó témát!
Szeretettel üdvözlök mindenkit! :) Nemrég lettem egy - a téma címében látható készülék boldog tulajdonosa! Nagyon kezdő vagyok - már ami a digitális fényképezést illeti - de becsülettel böngésztem vagy három hónapig a netet, mire kiválasztottam ezt a - pénztárcámhoz és az igényeimhez legközelebb álló - masinát. Nem csalódtam! Arra buzdítok minden Coolpix 4300-as tulajdonost, hogy cseréljünk tapasztalatokat, képeket, ötleteket, bármit, ami ezzel a géppel kapcsolatos, ill. nagyon örülnék a profibb felhasználók minden hozzászólásának is.
Végezetül két link:
Az egyik azoknak, akik még nem ismernék ezt a gépet:
http://www.nikon.hu/3.html
A másik pedig néhány képhez vezet, amit ezzel a géppel készítettem, egyenlőre még kezdő szinten, de remélem fejlődök majd! :)))