Milyen legyen a bolondok kunyhója, ha nem gagyi?
Ha segítettél volna, még gagyibb lett volna.
Na, csináld meg azt a kéményt, amíg én beszerzem a
lakhatási engedélyt.
A pálinkával meg finoman bánjál, nehogy kettőt láss belülem, ha majd vissza értem:)
Na és ha szeretnél, akkor cár lennél? Egy nagy francot!
Ne jáccunk mán ilyet.Én sem szeretnék Julia Roberts lenni, és nem vagyok. Nagyon könnyen kijelenthetem, hogy nem is szeretnék Ő lenni. És akko mi van? Építkezni kell tesók, valamit föl kell épiteni, akkor is ha lusták vagyunk mint a dög. Valamit, amiben örömünket leljük. Ha erre nincs kilátás,ha amúgy sincs kedvünk hozzá, akkor hagyjuk a fenébe.
Én a két szart azért nézem, hogy képben legyek. Nem árt tudni, hogy per pillanat mi a helyzet:-)
Tudtad, hogy mindeki CÁR szeretne lenni? Van is erre egy idézet Adytól:" Szeretném magam megmutatni, hogy látva lássanak, hogy látva lássanak"
Nézd csak meg atyuskám azt az észnélküli tülekedést ,aminek lehetőségét a Big Brother, meg a ValóVilág biztositja. Ide jutottunk többek között:-) Mindenki meg akarja mutatni magát,mindenki híresség szeretne lenni, mert az hozza a pénz, meg a boldogságot.!!??
Ez a hókunyhó ahhozképest egészen nevetségesnek tűnik,ugye?
Tyúkokkal? Én? Soha! ( Csak a rali le akarta vágni a jobb karom, ezért gyorsan elmenekültem)
Szeretem, ha mindenem meg van, ami az enyém:-)
Teccik érteni, felség?
Amúgy tényleg marhára megtisztelve érzem magam, mert én Pétert a CÁRT borzasztóan bírom. Leningrádban ( pardon, Péterváron( láttam a kitömött figuráját egy üveges vitrinben, és mielőtt elszontyolodtam volna az abszurd helyzeten, fölfogtam, hogy én, csakis én föltehetek neki egy kérdést, amire válaszol.
Ön, drága cárom, ugye tudja, hogy mit kérdeztem?
Nem kell föltétlenül válaszolni, elég ha tudja:-)
Atyagatya!!! Egy valódi cár? És maga PÉTER ?
Óriási megtiszteltetés!!!
Felség, a karomnak semmi baja, csak ökörködtem,
mintahogy rali is.
Akkor mostmár nem is kunyhót építünk, hanem kastélyt!