A motor főbb adatai Hengerek száma: 1 Hengerfurat átmérő: 115 mm Lökethossz: 140 mm Lökettérfogat: 1460 cm3 Kompresszióviszony: 1:14 Fordulatszám: 890 fordulat/perc Teljesítmény: 8 LE Maximális nyomaték: 7,3 mkg Literteljesítmény: 5,5 LE/liter Üzemanyagfogyasztás: 195 g/LE/óra Kenőolajfogyasztás: 3 g/LE/óra Hűtővízfogyasztás: 0,7 l/LE/óra
Ki tud nekem abban segíteni, hogy mennyiért lehet eladni ezt a motort a vaskocsival együtt? Elképzelésem van az árral kapcsolatban, de kíváncsi vagyok, ki mennyit mond. Köszönöm a segítséget előre is! Kissé leharcolt állapotban van, de beindul és szépen jár. Az izzófejhez van kb. 40 db gyutacs is.
Ha létezik BL benzines motor, akkor még ez is előfordulhat ! :-)
Azt tudjuk, hogy energia nem keletkezik a "semmiből", ezért ha egy motornak ennyi a napi fogyasztása, az energiakivétel is csak ennek arányában várható !
Ennek gyújtómágnese van. Nem tudom milyen kar,nincs előttem a gép képe.Nem emlékszem ,nem tudom. Biztos akinek van ilyen a tulajdonába az megírja a tutit neked.
Köszönöm válaszod!A nívópálca becsavarásával csak annyi a baj,hogy le van törve,de meg sincs csak a kupak de majd barkácsolok egyet zsiguli nívóból az van!Ezért kérdeztem hogy mennyi olaj kell bele mert ehhez a mennyiséghez csinálok nívót!Még egy kérdés:a gyújtótrafó előtt mi az a kis kar ami belülről megnyomja a tengely végét!!??
Üdv mindenkinek!Segítségeteket szeretném kérni!Hozzájutottam egy SK-600-as motorhoz,és olyan problémába ütköztem,hogy nem tudom mennyi olajjal kell feltölteni a motort mivel a nívópálcája el van törve!Köszönöm előre is a válaszokat!
Ha netánn valakit érdekelne egy kéthengeres 600ccm négyütemű orosz stabil motor,jelezze itt.A harmadik fotót csak ilusztráció miatt raktam fel. Ez a motor áramfejlesztőt hajtott,én kb 15 éve jutottam hozzá,nálam ez a gép csak kb 15percet járt,amikor beüzemeltem. Mostanság elbontottam,mert az össz súlya igencsak kb 180kg,ami manapság nekem nehézkes,mert beszereztem 11db gerincsérvet. Igy sajnos adom el,amire úgygondolom,hogy biztos nemfog kelleni. Ha valaki kedvező ajánlatot tenne , biztos tudnátok használni.Szerintem egy kistraktorba bővenn szépenn mutatna. Nem eszi az oljat,nem füstöl,tehát használható , valamikor biztos mzárolt honvédségi gép volt !!!!