Tényleg!
De ha az ördög el akar csábítani a rosszra ilyen apró gyerekeket, miért nem vmi finomsággal teszi?
Szegények eléggé be vannak ijedve, de sztem nem nagyon értenek semmit.
Ez a őci valami nagyon főgonosz lehet.
A bal kezével a szerződéseket kínálja az embergyerekeknek, kedvesen mosolyog, viszont a környezetében a klasszikus értelemben bűnhöz kapcsolható dolgok találhatóak.(lombik, fecskendő, kígyó, pénz, agresszív díszitésű trón, álarc)
Ez olyami lehet, mint amikor ISten a zsidókkal szerződést kötött, ez a lény ugyanazt akarja, talán célozva(jobb kézzel) arra, hogy az előző szerződésből ez lett.
A jobb kéz a kétes jövőt is sejtetheti.
A repedés a földön a távolságot, a lény elérhetetlénségét mutathatja.
A trónuson ülő bal keze (én is balos vagyok) - ami a pöcsétes papírosokra mutat, illetve ajánlja a társaság figyelmébe - emberi.
Szemben a jobb kézzel, ami a távolba - talán a jövőbe mutat - elfajzott, karomszerű körmökben végződik.
Azok a papírosok valami fontos dolgot tartzalmazhatnak. Talán az a végkövetkeztetésük: 42.
A számológép az eredmény ellenőrzésére szolgálhat...
Úgysem hitte el senki, de végül is eljött a világvége meg az Armageddon egyszerre. És valóban, csakis a Jehova Tanui hívekért jött el az utolsó pillanatban egy űrhajó, amelyik az igaz embereket egy másik bolygóra (Szíriusz???) menekítette. Különös tekintettel azokra, akiknek a DNS-ük 9-szer csavarodott volt, mert mire az űrhajó eljött, már túl sokan voltak a Jehova Tanúi, nemhiába téritő egyház, azt elfelejtették, hogy kizárólag 140ezer embert vihetnek el a világvége elől. És addogra bizony már sokkal többen voltak.
MIndenesetre megérkezett velük az űrhajó - bár addigra alig párszázan maradtak akik túlélték, de valószinűleg emiatt volt ez a bűvös szám, hogy 144 ezer, ez valaminek a hatvány avagy köbe már nem emlékszem egészen, de bele volt kalkulálva a veszteség, szóval, hogy egyik szavam a másikba ne öltsem, valahányan megérkeztek.
És valahogy be is rendezkedtek, sőt az évek múltával - lévén ott nem volt tévé - még szaporodni is kezdtek. A gyerekeke meg csak nőttek mint a dudva, mert a szüleik nemigen tudtak nekik semmit mnondani sem az erkölcsről sem az illemről, sem az étkezési szokásokról, lévén ott az étkezés úgy festett, hogy reggelente mindenki kiállt a maguk készítette éjszakai alvóhely elé, aztán kitátotta a száját és bekapdosta amit a reggeli szél a szájukba fújt.
Merthogy a tüzet - bár ismerték - nemigen tudták alkalmazni, mert nem volt éghető anyag. Minden csupa műanyag volt (persze kizárólag földi szemmel nézvést, mert nekim ez volt a szerves anyaguk... nem is volt egyetlen asztmás gyerek sem, ez tényleg pozitívum, bár túl boldogok mégsem voltak..)
De egy állandóan dohányzó, megrögzött iszákos asszony (aki csak pusztán heccből - no meg a férje zsarolására - lépett be a JT közé anno) valahogyan túlélt mindent, a férje is vele volt egykor még az űrhajón, de ő böcsületes ember lévén egész életében tisztességes volt, valami módon MINDENT túlélt, aztán mára már rohadtul unatkozott. És más szórakozása nem lévén, esténként (illetve a fene tudja, hogy ott van-e este) szóval naponta egyszer azzal szórakozott, hogy a földi életről mesélt a gyerekeknek, akik persze egy szavát sem hitték el. De történetei, mint legendák később fennmaradtak, és az ottani élet Bibliáját képezték, természetesen midnazon ahzugságkkal és képzelgésekkel egyetemben, amit ez az asszony beleszőtt. Még később szabályos vallásháborúk alakultak ki emiatt, de ez már egy másik történet...
Hm... Nem magamat akarom fényezni, de most, miután betettem a képet vettem észre, hogy ez egy szokatlanul jó kép:)
Igen talányos, munkára hát Képfejtők !
Elsőre vmi középkori boszorkánynak véltem aki gyereket bűvöl , mint Jancsit és Juliskát a mesében, de aztán megláttam a számológépet a lábánál, tehát modern a kor.
A hely is elég extrém, mert a lábaiknál izzó láva, a távolban, talán erőművek...
Az én számításaim szerint is 28-29 törpe kukkoló 11-12 lámpással felszerelkezve, vette körbe az éjszakai erdőjárásra érkezett lengeruhás Gulli Verát. Verának felesleges olyan kétségbeesetten szorítnai a szoknyáját a térdei közé, a törpe kukkolóknak a legnagyobb zoom mellett sincsenek nemi szervük:)
ismét lecsúsztam egy kissé, ezt még az előzőre fejtettem meg:
Hosszú évszázadok várakozása után az emberiség rádióüzenetet kapott a távoli Vega csillag irányából, melyet a világ minden részéből összesereglett tudósok fejtenek meg. Az üzenet egy szerkezet pontos leírását tartalmazta, ami egyszeri intergalaktikus utazásra alkalmas. Az utazás végén az emberiség további utasításokat fog kapni, amiket követve lassan felnőhet a galaktikus civilizációk sorába.
Az emberiség egy népként fogott össze pénzt és időt nem kímélve, és öt év alatt létrehozták az intergalaktikus pottyantót. Az öt év hosszú év alatt azonban a kezdeti eufória után, megerősödött a kétkedők hangereje is akik csapdát sejtettek az egész művelet mögött. A kétkedők miatt végülis úgy döntöttek hogy az emberiség első követe egy android lesz, akit tervezőjéről és megalkotójáról Kapuk Vilinek nevezetek el.
A viták lezárultak és eljött a start napja. A szerkezet beindítása után Vili és az intergalaktikus pottyantó eltűntek egy százezredmásodpercre megjelenő spontán féreglyukban. A tudósok aggódni kezdtek, de a statikus zörejeken át nemsokára átszűrödőtt Vili hangja: "Elértem a féreglyuk kijáratát. Egy régi épület, régi folyosóján állok. A falat tárcsás szerkezet borítja, amely a budapesti sportkórház alagsorban elhelyezett kazánjára emlékeztet. Fejmagasságban a galaxis középpontjának modelljét látom vörös színárnyalatban. Térdmagasságban ismeretlen eredetű zöld pára kavarog. A levegő állott, de emberi légzésre alkalmas lenne. Elindulok a "További utasítások: Homo Sapiens" feliratú ajtóig. Kinyitom az ajtót. Megkezdem a további utasítások közvetítését:
An error has occurred at the memory adress FF16xB84Fx1111x0000
Line: 519 Char: 9 Code:0
Error: Object has created an unknown command
Please close all application and restart
Az adás ezután megszakadt, és Kapuk Viliről sosem hallott többé az emberiség, de életüket Vili utolsó üzenetének mintájára kezdték el élni, bízva abban hogy hamarosan eljutnak a galaktika népei közé, ahol a nagy kék képernyő szerepét fogják betölteni.
Igen, ez itten valami újszerű Frankenstein-dolog lesz.
Bamba tekintet, idétlen testfelépítés (Asimov óta tudjuk, hogy egy robot számára a lehető legkevésbé az antropomorf forma praktikus), lóratermett combkiképzés, lúdtalp.
A környezet első ránézésre rettentő bonyolultnak tűnik, de ha jobban figyelünk, kiderül, hogy csak mutatók vannak a háttérben, kapcsolók nincsenek, ami összefüggésben lehet azzal, hogy félidióta barátunk úgysem tudná használni őket. És semmi dolga nem lévén (hiszen ugye semmit se lehet rábízni), vigyázó szemeit a plafonra veti, ahonnan feltehetően semmiféle olyan impulzus nem éri az agyát, ami esetleg gondolkodásra késztetné.
Ez így biztonságos.
Jajj, remélem, nem értettétek félre! Én nem csak feltételeztem, hogy ez egy ismertebb út vagy állomás lehet (ott).:-)
Az érintetlenség, az oszlop stb. miatt.
Amúgy elég az ország is, csak valaki bökjön!:-)
Ez a homokdomb tuti hogy nem igazi. 1: a homOK túl fényes 2: Matchbox autók keréknyomai vannak az úton, és, ha nem is azok, akkor meg mi a fenének jönnének dzsungeljáró gumival a sivatagba?
su_li B)
Ja meg én egy pótkocsis teherautónak néztem a házikót...