Na ma olyanom volt, hogy jól megvettem a CD/DVD-kiadást és ismét megállapítottam, hogy sokkal jobb érzés CD-ről zenét hallgatni, mint szaros kis fájlokat :-)))
Még csak eccer hallgattam meg, de már most érzem, hogy messze a legjobb albuma. Eccerűen tökéletes lemez jobbnál jobb számokkal. Nincs gyenge és üresjárat rajta. Closer, Illusion, Everything, Cupid a legjobbak így elsőre, de sztem maradni is fognak.
csak tegnap töltöttem le és másfélszer hallgattam meg eddig az albumot, és a szó jó és rossz értelmében is pont olyan, amilyenre számítottam. jó, de meglepetéstelen.
mondjuk az All the Lovers is csak 4-5 hallgatás után kezdett igazán tetszeni, szóval jobb, ha nem hallgatok az első benyomásomra
Az "All The Lovers" a hétközi állás alapján feljövőben van a UK Top 40-es single listán, jelenleg a #2 pozícióban. Vagyis az emberek veszik, ami nem is csoda, mert a klipet (ami ugye elég jól sikerült) sokat játsszák a zenetévék. De Katy Perry (feat. Snoop Dogg) a "California Gurls"-el azért még tartja magát az élen.
Azért a fene gondolta volna huszonkét évvel ezelőtt, amikor a kisegér-jellegű vékonyka, nagyon fiatal Kylie klipjét (amiben Jason Donovannel énekelt), az "Especially for You"-t orrba-szájba játszották az első műholdas égi csatornák (Sky Channel, Super Channel) - és amiben talán először láttam Kylie Minogue-t -, hogy huszonkét év múlva még mindig ugyanilyen sikeres lesz, és ráadásul sokkal szebb is így negyvenkét évesen, mint akkor húszévesen.
itunes-on AAC van, az sajnos nem veszteségmentes... kb egy 320-as mp3-nak felel meg, és pár hozzászólással lejjebb itt van. nem tudom, hogy lesz-e belőle valaha is wav a neten, de semmi sem kizárt :-)