Keresés

Részletes keresés

Sztyúbó Creative Commons License 2004.07.11 0 0 466

A konyhában látszódó szellőző csövek ügyében az OT azt mondta el fogják mindenhol takarni. Folyamatban van a kivitelező kiválasztása a jövő héten meglesz ki és hogyan csinálja meg.

lakotarsak Creative Commons License 2004.07.08 0 0 465

Lesz.

Ha a Bank csak az esedékesség napján utal, akkor ez is 1 tényező amit késlelte. A leg rosszabb pedig az, hogy a Bank megvárja a jogerőt.... ami a rendes HBE-t követő 28 napon születik meg, amennyiben senki nem kifogásól. +8 nap vagy az esedékesség. Melyik a rosszabb?

Kérdés hogy jó nekünk a késés? szerintem nem.

Előzmény: big_mafa (464)
big_mafa Creative Commons License 2004.07.08 0 0 464

OT leghamarabb jovo honap elejet igeri a hiteleseknek - a KP-seknek talan hamarabb.

Eddig "2 het mulva" volt a duma, most 1 honap mulva.... Lez meg rosszabb??

VEgulis az Arpad-hazba is lassacskan bekoltoznek az emberek 1 ev utan, mi meg csak 2 honapot latszunk csuszni, szal' kiralyak vagyunk...

Anno meg volt halvany remeny az aprilisi koltozesre... Pukkk...

lakotarsak Creative Commons License 2004.07.08 0 0 463
Én már a szeptembert sem zárom ki.
Előzmény: big_mafa (462)
big_mafa Creative Commons License 2004.07.08 0 0 462

No, ha az onkorm. van szabin, az a legrosszabb...

Azt latom, hogy nem lottem melle az augusztusi koltozesi tervvel - csak nehogy az is tul optimistanak bizonyuljon...

Előzmény: lakotarsak (461)
lakotarsak Creative Commons License 2004.07.07 0 0 461

Az elsőt.

De én itt az önkormit értettem. Szabin az ügyintéző, szabin a nagyfőnök. A Bank 8 napra utal, ha megvan a HBE. Csak azt nem tudom, hogy a sima vagy a jogerős. Ha az utóbbi, akkor +28 nap. Ezután jöhet a bank, ami 8 nap. Ugyhogy nagyon ..... a helyzet.

Előzmény: big_mafa (460)
big_mafa Creative Commons License 2004.07.07 0 0 460

Sejtem.....................

Bar ez jelenthet tobbfele dolgot is:

-Minden leall, sokara koltozunk

-Mar minden kesz, elengedtek az embereket szabira, hamarosan koltozunk.

Melyiket valasztod? :-)

Előzmény: lakotarsak (459)
lakotarsak Creative Commons License 2004.07.07 0 0 459

Mindenki szabdságon van. Tudjátok ez mit jelent?

big_mafa Creative Commons License 2004.07.05 0 0 458

Festektusszentovel mi lett?

Mi a hó végét hajtjuk a használatbavételivel. A tűzoltósági használatbavételi legkésőbb 25-én meglesz, onnantól kezdve csak az önkormányzaton múlik.

Ez az utolso hozzaszolasa majus 10-en ebben a topikban, aztan eltunt...

Gondolom kellemetlenul erzi magat, de uzenem, hogy nem kell, tudjuk hogy mennek ezek a dolgok..:-) Jo lenne megint valami bennfentes info....

big_mafa Creative Commons License 2004.07.05 0 0 457

A kulcsra azt, hogy nem nagyon lehet masolni, csak kod alapjan..:-)

A kulcsatadasra meg azt, hogy nem tudjak, az OT dolga... Igazuk van, az engedelyen mulik sztem az egesz, azt meg az OT intezi...

Előzmény: lakotarsak (456)
lakotarsak Creative Commons License 2004.07.05 0 0 456
És mit mondtak a kulcsra?
Előzmény: big_mafa (455)
big_mafa Creative Commons License 2004.07.05 0 0 455

Kosz az infot.

Ma meg volt a MMA.

Az uriember (nem mutatkozott be, fiatal fiu, epitesvezetonek mondta magat) elegge arrogans volt (egy szolgaltato cegtol mast varnek), egyebkent igazan szepen megcsinaltak a hibakat. (kivetel az egyik burkolatvalto-sin, ami fel cm-el rovidebb a kelletenel, es sztem randa, ezt nem is nagyon akarjak megcsinalni....)

Az erkelykorlat ujra reped... :-(

konyhabutor 80%os keszenletben - haladtak vele.

Az osszbenyomas jo. Csak a kezemben lenne mar a kulcs.... :-(

Előzmény: lakotarsak (454)
lakotarsak Creative Commons License 2004.07.05 0 0 454
A közös helységek (lépcsőház, közlekedők, folyósó, bejáratok) szerintem teljesen készen vannak. A játszóteret pénteken csinálták, már majdnem kész. A portaszolgálat már üzemel. Lehet, hogy a tornateremről érdeklődsz. Azt nem tudom, hogy mennyire van kész, de minhtha azt hallottam volna, hogy azért ott még legalább 3 hét kell.
Előzmény: big_mafa (451)
lakotarsak Creative Commons License 2004.07.05 0 0 453
Nálunk már ott vannak a konyhagépek, csak a főzőlap hiányzik.
Előzmény: adi123 (448)
adi123 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 452

Az MMA-t is a Zs. bonyolítja, de a kulcsátadást már az OT fogja.

Azt hallottam, hogy a Zs. irodáján kívül még vmilyen elektronikai berendezéseket bemutató üzlet és egy élelmiszerbolt lesz a fsz-en. 1-2 üzlethelyiség még eladó.

A kukatárolót megkérdeztem, lépcsőházanként egy-egy kulccsal zárható helyiség lesz (az A lépcsőháznál a portafülke mögött van). Ami még új infó volt számomra, hogy az udvarban lesz egy picike "játszótér". A homokozó már kész, még vmi mászókát tesznek be. Az udvarban a füvet már nyírni kéne :-), a folyosókon a virágládákban el vannak ültetve a palánták. Tényleg szép minden!!!

Előzmény: big_mafa (451)
big_mafa Creative Commons License 2004.07.02 0 0 451

Szal nektek nincs konyhabutor. Biztos mondtad mar, de hat... :-)

Igen, cseresznye. Az "elso muszaki atadason" is voltak mar a konyhaban mindenfele cseresznyeszinu fadarabok, am a konstellaciojuk messze elmaradt a kivanttol... (azaz csak a vazuk volt meg, az is hianyosan, sot, ami megvolt, az is rosszul..:-)

Tehat nektek akkor minden kesz.  Az kiraly. Ha hibatlanul, az megkiralyabb..:-)

A kozos helyisegekrol nem tudtok valamit?

Ja, es ki van ott ezen a "MMA (Masodik Muszaki Atadas)"-on? Az OT-tol is, vagy csak a Zs-tol megint?

Előzmény: adi123 (450)
adi123 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 450

Tudod, mi nem kértük a konyhabútort. A gépek pedig nem voltak a lakásban. :-(

Ha jól láttam, nálatok már benn volt a konyhabútor. Cseresznye színűt kértetek, igaz?

Előzmény: big_mafa (449)
big_mafa Creative Commons License 2004.07.02 0 0 449

No, ez jol hangzik.

Meg nincsenek bent a konyhagepek??

Es a konyhabutor hogy all?

Előzmény: adi123 (448)
adi123 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 448

Átvettük műszakilag a lakást, minden hibát kijavítottak. :o)))

Bízom benne, hogy júl. 20. körül megkapjuk a kulcsokat.

Nem tudjátok véletlenül, hogy a konyhagépeket mikor kapjuk meg?

big_mafa Creative Commons License 2004.07.02 0 0 447
HIvtam az onkormanyzatot - allitolag ma jott meg faxon a kornyezetvedelmi hozzajarulas, meg varnak a tuzoltosagra - ha az is megjott, akkor a parkolot meg kimennek leellenorizni...
big_mafa Creative Commons License 2004.07.01 0 0 446

Bar erosen ellenerdekelt vagyok, de azert fogadnek en erre a jovo hetre...

A posta Bp-en belul is kb. 5-15 nap. Plusz burokracia - en nem hinnem, hogy 15-e elott meglenne az engedely.

Tudom, mar megint negativ vagyok, de mar nem akarom "tuningolni" magam..:-)

Előzmény: lakotarsak (445)
lakotarsak Creative Commons License 2004.07.01 0 0 445
Beszéltem OT-val, és azt mondták, hogy már csak a tüzoltóságnak az engedélyére kell várni. A helyszínen már voltak és mindent rendben találtak. Tehát papír ide papír oda, postafordulta stb. Elvileg a jövő héten már mindennek meg kell lennie.
lakotarsak Creative Commons License 2004.06.29 0 0 444

Szia.

Talán a jövő héten már lesz valami engedély féleség...

Előzmény: big_mafa (443)
big_mafa Creative Commons License 2004.06.28 0 0 443
No, akkor az uj forumban elsokent hozzaszolnek a topikhoz... Sok ertelmeset nem tudok, csak annyit mondok: Sziasztok..:-)
big_mafa Creative Commons License 2004.06.24 0 0 442
Tegnap beszeltem az onkormanyzattal - meg mindig nincs kornyezetvedos meg tuzoltos papir - bar allitolag az OfirTal mar bejelentette, hogy potolta a tuzoltok altal jelzett hianyossagokat.
E honapban tuti nincs hasznalatbaveteli engedely.
lakotarsak Creative Commons License 2004.06.24 0 0 441
Én is rákérdeztem a műszak átadásnál, és mondták, hogy radiós lesz. Nem kell sehová felszerelni.
Amit én láttam, az nem a porta fülkében volt, hanem közvetlel a bejáratok mellek, mint más házknál a hagyományos kaputelefon. Még nem volt feliratozva a lakók nevével.
Előzmény: glaci318 (440)
glaci318 Creative Commons License 2004.06.24 0 0 440
A portán láttam én is sokgombos készüléket, de a lakásban még a helyét sem láttam. Ha valóban rádiós akkor lehet,hogy azért nem ,de lehet már erről is elfeledkeztek.
Előzmény: lakotarsak (439)
lakotarsak Creative Commons License 2004.06.24 0 0 439
A bejáratoknál már fel vannak szerelve a kaputelefonok.
Sztyúbó Creative Commons License 2004.06.22 0 0 438
Bocsi, a konyhabútoros infót most látom, már előzőleg megírtam.
A számítástechnika tegnap lefárasztott, többször beírtam a mondókám és valami hiba miatt egyszer sem ment el.
Sztyúbó Creative Commons License 2004.06.22 0 0 437
Köszönöm az infókat Csikal!

Az azonos lakások egymás fölött szerintem egyformák, de én is meg fogom nézni. Nem bánnám, ha nem lenne eltérés, hiszen az egész lakás sem órási.

A második műszaki átadásról telefonon értesítettek minket is és úgy egyeztettünk időpontot. Mi még csak ezután megyünk.

A kaputelefon szóbakerült az első műszaki átadáson, mert a helyén lévő lyukra rákérdeztünk, hogy ott mi lesz? Elősször becsöveztek a falba, de egy újabb kivitelező fejezi be, aki egy rádiós vezetéknélküli rendzsert csinál, azt mondták.

Beszéltem telefonon a konyhabútor mostani kivitelezőjével, a helyszínen dolgoztak a hiányosságok pótlásán. Telefonon keresztül elég segítőkész volt. A hiányzó konyabútor elemeket szeretnénk velük megcsináltatni. Személyes megbeszélést javasolt erre.

Kötbér? Valamit vállaltak, de hogy egyeztetik össze a különböző átdási időpontokkal?

Előzmény: csikal (431)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!