héjj, vasziszdáijá, nemtommi sálállá
basszus, nemtom már a halandzsát sem!!!
itt dúdolom magamban, szalagos magnón volt meg, teljesen a fülemben van a hangzása is, hehe
na, ezt találjátok ki:
van még briket, német briket
nabazmeg :DDDDDDDD az előbb jól beégettem magamat a kolléga előtt: már annyi ilyen hülye halandzsát olvastam itt, hogy pár órája bizony ilyesmiket dúdolgatok magamban. Aztán félhangosan... Most egy perce viszont már a normál hangerőnél erősebben, nagy beleéléssel sikerült előadnom az új Hafanana (vagy mi) változatomat.
A kisdisznos az Bob Marley Is this love? c. szamabol az utolso refren:
"Is this love, is this love,
Is this love, is this love that I'm feelin?
Oh, yes I know, yes I know, yes I know now."
A spanyol pedig, mint a Ketchup topikon kiderult, a Sugarhill Gang nevu formacio Rapper's Delight c. opusanak spanyol halandzsaverzioja. Ez eredetileg igy hangzott:
"i said a hip hop the hippie the hippie
to the hip hip hop, a you dont stop
the rock it to the bang bang boogie say up jumped the boogie
to the rhythm of the boogie, the beat "
"Ántákátészó flóóórá
ománe ománe ománeoneotititi
o teo teo tititi
ó
mán
dzsó
fix"
Mer ezt énekeltük kiskorunkban a folyosón és volt hozzá valami tánckoreográfia is. Senki sem tudja mi ez, de a kisjányok mindig ezt énekelték üres óráikban.
Nekem egy régi dal jutott eszembe, néha a Slágeren leadják állitólag, lehet, hogy már irtátok, de az egyéni fonetizálás visszaforditása kicsit nehezen megy:-))
Valami:
"evribádivantudájtú pikpampú ájájájájé"
az "apacsos" a "lájfizlájf" a "véregónatékit" és a "jurvinijaminó" szintén bejátszott:-))
valami dzsipszí kíngsz lesz :)
bajlabajlabajla bajlablajla bé
ószó verihári kánosz
ószó szemprekantéré
ó kontra szemprekantáré... stb. stb. :))
legalábbis az én emlékeimben ez él
nahát, ezt csak most vettem észre. Mókás ez a topic. Nekem is megvolt az ácsupiculáki- lákilákiláki-ácsupiculákióóó, meg én nagy kvínfan voltam, nemek ilyen amontúbrekfríííí-ámontubrekfrifomjolájoszó-szápszáriszápájonnííídjúúúú.
De egyébként érdemes olyan dalszövegekkel kiegészíteni, amit a mai szórakozóhelyeken énekelnek (legyen az akár rokk, akár más), minthogy mindig azt látom, hogy a fiatalok többségének folyamatosan mozog a szája, és kötve hiszem, hogy az összes lepukkatt arc kívülről vágná a szövegeket. Magamról tudom, hogy gyakran megy halandzsaangol. Eccer Unforgivenre lassúztam egy csajjal (még régen), és azon vettem észre magam, hogy megszökásból üvöltöm a halandzsaszöveget, azér, mer jólesett, de a csajnálmeg sztem jól leégtem... bár ő is épp eléggé le volt amortizálódva :)...
Szinten Kispal volt, az egyik haverom hotreszegen gyozkodott arrol, hogy azt enekli a Lovasi, hogy "van meleg pejtó, ahol majd kibontjuk", de amikor rakerdeztem, hogy mi a fene az a "pejtó", akkor kozolte, hogy hat tudod, olyan ize.