Keresés

Részletes keresés

szöszibolha Creative Commons License 2004.11.23 0 0 50694

Ja, és Macskoszcicoszéknak nagyon gratulálok a "picike" kis Levibabához! Már alig várom, hogy jöjjön és meséljen!

Manó!! Hát igen, álltad a szavad, nyáron azt mondtad (ígérted?) nekem, hogy még az idén pocakos leszel! Yesss! :-))) Gratulka és élvezd Öbabaságát! :-))))) Hogy érzed magad?

szöszibolha Creative Commons License 2004.11.23 0 0 50693

Halócska!

Poccc! :-(((( Nanem! Tényleg? Hol voltál dokinál? Figyu, mi van a te szíveddel?? Ne hari, lehet, hogy hülyeségeket kérdezek, de most nem csak arról van szó, hogy a szíveddel ragaszkodnál a Kicsihez, igaz?!

Istenem, istenem... :-((( Bóha nagyon szomor.

Olyan édesek a Picinyeid azon a fürdös képen, pont azt néztem, hogy milyen jó lesz oda még egy kislányka, és teljes lesz a kör...

Döbyke! Dávid cukor, nagyon aranyos, tényleg olyan kis Tudoran néz! Édes! :-))))

Eccsike, jók a hírek, továbbra is megy a drukk.

Pedrus, lassan pedig érezni fogod, hü de izgi, micsoda jó lehet most neked! Azért hallod mázlista vagy, hogy nem kergettek agyon a rókicák!

Bobuska! Ejnye is meg bejnye is! Igaz, még nincs december, de Döby beárult, hogy máshol bezzeg! Hol is?

Halci! Na és milyen vájruszt szerváltál be, te szegény? Dokihoz is kellett vinni téged? Kicsit mesélj még, milyen idötök volt, szállás, stb....!

Pedrera Creative Commons License 2004.11.23 0 0 50692
Pocka :-(( és ez már tuti? MM hogy el kell venni? :-(((((((((((((
Előzmény: Pocka (50691)
Pocka Creative Commons License 2004.11.23 0 0 50691

na ez szupi hir Ecccsi!!

Én ma voltam kukucskán, sajnos a babci a hegvonalon tapad, a doki mielöbbi terhességbefejezést javasolt... kaptam is két cimet, ahol megcsinálnák, illetve, ahol csinálnak ilyet Bécsben, csak ott kapott léket a dolog, hogy a szivemmel egyik sem akarja elvállalni...

le kell mennem Pestre a leleteimért.

poc

Előzmény: ecccsi (50690)
ecccsi Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50690
Poc;-))) a bigyóm hihetetlen, de 26 napos ciklust csinál!! már régen szerettem volna hogy ilyen rövid legyen....:-) 12. nap volt pé, összvissz 1 nap nyáktevékenység (ami nálam teljesen hihetetlen, mert 6-8 napig szokott tartani, és a vége után van pé)! 27. nap meg fog jönni. utóbbi sajnos tuti, mert mikor 24 órázzon az emberem ha nem ilyenkor.... és persze utána is használhatatlan 2 napig:-(( IJm:-(
Előzmény: Pocka (50688)
Döby Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50689
Höhö! Ez egyszerre pikáns és vicces is! :-D
Előzmény: Pocka (50688)
Pocka Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50688

hát igen... mert filóztam, hogy meséljek-e...

szóval, az úgy volt, hogy ágyjelenet, valahol a vége fele, apa felteszi a költöit, hogy hova löje a gólt, mondom, mindegy..."hogyhogy mindegy?" kérdez vissza, de már félúton leesik a tantusz neki :)) hirtelen szómenése lesz, ezer kérdése van, még nekem kell a fenekére paskolnom, hogy hé, elöbb fejezd be, amit elkezdtél, aztán megbeszéljük.

holnap megyek 9.20-ra dokihoz...

megyekm ert Martin visit.

poc

Előzmény: Döby (50684)
Döby Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50687
Nem is rókákra gondoltam, hanem pölö mocorgásra, kívánósságra, undorra..ilyenek...
Előzmény: Pedrera (50686)
Pedrera Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50686
Tünet??? a 15. héten már nincs :-) meg hát eddig se vót. Bár szombaton mintha éreztem volna mocorgást, de amíg nem érzem újra, addig kételkedek :-)
Előzmény: Döby (50685)
Döby Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50685

Pedrus,

Még mindig nincsen semmi tünet és jól vagytok?

Mano,

Dávidnak az alsó kettő jött ki és remélem a felsők még váratnak magukra mivel így is borzasztóan megszenvedtük ezt a kettőt is.

Viszont most akkor nem tom, mikorra is vagy pontosan kiírva?

Hangáról meg télleg rakhatnál be képet, gondolom már igazi KisMaca lett ő is. :-))

Halapa,

Velkám in hóme! :-))) Annyira uncsi volt tenerife, hogy inkább gyorsan összeszedtél 1 kis bacit, hogy mozgalmasabb legyen a nyaralás?! :-)))

Bobuska,

Kérünk szépen képet a pocakodról! Láttam "odaát", hogy küldözgetsz, de én nem kaptam... :-(((

Döby Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50684
Hékás! Nem válaszoltál a kérdésemre: mit szólt Apjuk a négyeskéhez?
Előzmény: Pocka (50680)
Pedrera Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50683
Gratula, Manó! Júli 25 lehetetlen, hacsak nem 10 hónapos terhességed lesz :-) Nekem Veroccsal szept. 25 volt az uccsó mensi és júli 1-re voltam kiírva.

Halci, szegényem, hihetetlen, hogy Te mindenhol tudsz beteg lenni!
Képek???

Verocsnak még csak 10 foga van, az is összevissza sorrendben jött... picit sem tankönyv szerint.
Előzmény: __mano (50676)
Pocka Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50682

yes, Halci :)

és a többiek hogy viselték a nyaralást?

Előzmény: hal9000 (50678)
Pocka Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50681

Juli 25?

az enyém juli 17. hogy lehet?

nyomathatnál egy képet Hangáról.

klassz lehetett mozizni a picit :)

Pocka Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50680

De nem is rosszak a csemetéim :))) pakolni, azt mondjuk kell utánuk :))

poc

Előzmény: Döby (50675)
hal9000 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50679
:-)))))))))))))))))))))
hal9000 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50678
Ez az a multkori őőőő, hogyismondjam, szóval abból a kis "á ha sikerül akkor sikerül" hentyempentyemből következett? :-)
Előzmény: Pocka (50674)
hal9000 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50677
Szijjasztok jányok, megjöttünk. Én kint megbetegetdtem jól, mostanság kezdek magamhoztérni. De "csak" az uccsó két napot töltöttem ágyban, így megmaradt nekem öt nap. A maradékot átaludtam.
__mano Creative Commons License 2004.11.22 0 0 50676

Haho,

Nektek is megirom, hogy megvolt az elso UH-unk ! :)))) Semmi meretet, szamadatot nem tudunk, mert a dokinak vadi uj UH gepe van, es meg nem tudja hasznalni, de Kismaszat aranyai jonak tunnek, igazi babaformat sikerult fenykepezni, es ficankolt rendesen, - marpedig ez a lenyeg ! :))) Celido juli 25. Meleg nyarunk lesz... ;)))))

Pocka, annyira edesek ezek a picik ! Hogy birod ki megzabalas nelkul ? ;)))) (Bar sokszor en is lelancolom magam, nehogy Hanga ismet a pocakomban kosson ki. ;)))

Doby, David tunderi ! :) Hol jottek ki a fogai ? Elol fent ? Hanganak mar 12 van, - az egyik internetes doksi szerint ez "normalis fogzas" eseten masfel eves eredmeny... Hat, evvan. Szerencsere - meg - nem harap vele (legalabbis evesen kivul nem).

m.

Döby Creative Commons License 2004.11.21 0 0 50675
Köszi! :-)

Férjurad tudja már az újságot? Ha igen hogy sikerült a tudomására hoznod?

Marha jó egyébként ez a 3-as fürcsi kép. Nem lehet semmi ha sztereóban rosszalkodnak a Minikék! :-)) Látszik, hogy szemük nem áll jól, többemberes fazonok... :-D
Előzmény: Pocka (50674)
Pocka Creative Commons License 2004.11.21 0 0 50674

Sziasztok!

Döbyke, én már a2004. topikban megkuksoltam Tudorkát :)))) ennivaló szokás szerint :)))

Bolhám, csak vigyázzatok magatokra!!! Jó, hogy nem történt semmi komolyabb bajotok!

Én személy szerint vivom a rókák kontra homeopátia meccset ... látványos sikerekről nem tudok beszámolni... főleg éjjel meg reggel vagyok sarokba szoritva, bár ha azt vesszük, eddig még nem kellett a slozi fölött hajladoznom, és ez is valami.

Nemsokára elrugdosom magam dokihoz is.

ja, itt egy tegnapi kép:

egyszerüen nem tudom őket egymás után fürdetni, mert mindegyik be akar mászni, ha látja, hogy a másik pancsizik. Tegnap specko nem voltam résen és a két kicsi pelusostól, harisnyástul be...

ecccsi Creative Commons License 2004.11.21 0 0 50672
ahogy így elnézem Kacatka teljesítményét, a golden leage összes számában indulhatsz majd Bóha:o)) távolugrásod is fejlődőben:o)))
Előzmény: szöszibolha (50670)
ecccsi Creative Commons License 2004.11.21 0 0 50671
Cicó csütörtökön megszült, Levi-paraméterek: 4470 g 57 cm:-) hétfőn mennek haza, gondolom akkor majd ő is ír:-)
Előzmény: szöszibolha (50670)
szöszibolha Creative Commons License 2004.11.21 0 0 50670

Halihó!

Pont ezt kérdeztem én is itt magamban... Jelen, jelen, csak rengeteg dolgom volt, voltak szülök meg minden. Ja, meg képzeljétek, Kacatka kiszaltózott a kiságyból egyik nap. Letettem aludni, kimentem klotyeszra, jövök vissza, túl nagy a csend. benyitok hozzá, pont akkor repült... Nem hittem volna, hogy képes átmászni a korláton. Bolha bevetödik a kisszobába, mint a kapus a labdáért, sajnos teljesen elkapni már nem bírtam, de a fejét még igen, azt nem ütötte meg. Borzasztóan megijedtünk mind a ketten, de szerencsére nem lett semmi baja. Ott bögtünk, mint két bögömasina, jött haza Apája, elsö dolga volt a kiságyat teljesen leengedni. Huhh, szerencse, hogy ennyivel megúsztuk. Azóta kialakult benne valamiféle kis félelemérzet, amikor meginog állás közben, azonnal óbégat és erösen kapaszkodik. :-)

Különben minden okés, olyan aranyos, egyre kedvesebb, meg egyre jobban képes érzelmeket kifejezni, néha odabújik és mgeszeret csak úgy, az ö kis baba módján. Mondjuk ezt a frizum bánja (frizu??? mikor volt olyanom utoljára????)... Felfedeztem kis babahajakat magamon, azt hittem, dejó nö a hajam, aztán rájöttem, hogy a fenéket, csak egyszerüen letörtek a szálak, amiket frankón megcibál... még szerencse, hogy bejött a sapkás idö. :-)))

Tejci fogytán... reggel kell neki adni pótlást, vígan benyom még szopi után 150-eket. délben már szinte semmi nincs, este még okés. Mindegy, boldog vagyok, hogy egyáltalán eddig is tudtam szopiztatni, föleg így "csöcsikékkel".

Voltunk dokinál is, azt mondta, ha betöltötte a 9. hónapot, kezdhetek neki adni sovány túrót meg joghurtot, kell a kálcium a csontoknak, meg a nem létezö fogainak, hehe. :-)))

Na, most akkor Ti jöttök!!! Pedrus, Pocaktesó mit csinál??? család mit szólt hozzá?

Pocka??? Bobus, Döby? Utazó Halci?

Tényleg, Macskacicóról mit lehet tudni???

Előzmény: Pedrera (50669)
Pedrera Creative Commons License 2004.11.20 0 0 50669
na hol van mindenki???

Halci hazagyütté má?

Pocka? Bóha? Döbike? Manó? Többiek???
Pocka Creative Commons License 2004.11.16 0 0 50668

Bolha, gratulálok Larcsika produkciójához :)

poc

Előzmény: szöszibolha (50665)
ecccsi Creative Commons License 2004.11.15 0 0 50667
Bóha, hogy milyen ügyes ez a kicsi lány!! még 1-2 hónap és lekörözöd maria mutolát, mert rohangálhatsz utána:-)))) várni nem kell, mert ha tényleg minden oké akkor a baba is tud sikerülni(leginkább kétcsík jelezheti az okéságot:-) ), és nem gáz a gyógyszer+baba együtt,sőt lehet hogy az adagon még növelni is kell pocakosan. hivatalosan január végén kell visszamennem a dokihoz, addigra teljesen kötelező rendbejönni, de szerintem ez már most végbement:-))
Előzmény: szöszibolha (50665)
szöszibolha Creative Commons License 2004.11.15 0 0 50666
Ja, Eccsike, ezek jó hírek! Nahát, milyen jó, hogy utánajártál a dolgoknak, az ember nem is hinné, hogy mik derülhetnek ki! Mit mondanak, mikortól esedékes a gólya látogatása? Kell várni tavaszig vagy jön a hósipkás változat?
Előzmény: ecccsi (50661)
szöszibolha Creative Commons License 2004.11.15 0 0 50665

Halihó!

Hétvége túlélve, Apájának ma van a szülinapja.:-)) És Kacatka hatalmas meglepivel szolgált erre a fényes napra: felállt a kiságyban!!!!! Iszogatom reggel nála a kávémat, olvasom a sajtót, erre látom, hogy a kis drága a rács tetején szépen támaszkodva les ki, mintha egy erkélyen lenne. Egészen közel nem volt ugyan a rácshoz, így kissé meredeken billegett, de olyan édes volt, és annyira élvezte a dolgot! Hozzáteszem, hogy mindezt hálózsákban müvelte! Az én kis Kacatkám, aki még csak nem is mászik hivatalosan, foga sincs, és álldogál az ágyban!!! :-)))

Akkorát örültem!!!

Jesszus Pocka, hogy jut ilyen az eszedbe, hogy szemeteszsákban kapod vissza!!???? Tisztára rosszul lettem a gondolatra is. Viszont sajnos igazad van, nagyon kell vigyázni a kicsinyekre. Szinte nincs olyan hét, hogy ne lenne a tv-ben, hogy eltünt, ellopták, stb... föleg a kislányokat, de persze a kisfiúkat sem kímélik ezek a szemétládák. Én sem mentem volna táncikába, ha nincs ott az az ismerös csajszi!!!

Na, dokinál voltál már? És az Emberednek leesett már??? Olyan kivi vagyok.... :-)))

Pedrus, ezek szép nevek! Az egyik nagynénémet hívják Karolinának! Röviden Kara vagy Lina. :-)) Ha lesz pocak, csinálj képeket!!!

Bobuska!!! Poccantós képet!!!! Ide gyorsan!!! :-)))

ecccsi Creative Commons License 2004.11.13 0 0 50664
hát, ha fiú lesz azt úgyis hamarabb lehet látni általában mint a lányokat:) a Karolina nagyon szép!! az Olivér pedig régi kedvencem:-) olajfát ültető férfit jelent:-))
Előzmény: Pedrera (50663)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!