Ja, és Macskoszcicoszéknak nagyon gratulálok a "picike" kis Levibabához! Már alig várom, hogy jöjjön és meséljen!
Manó!! Hát igen, álltad a szavad, nyáron azt mondtad (ígérted?) nekem, hogy még az idén pocakos leszel! Yesss! :-))) Gratulka és élvezd Öbabaságát! :-))))) Hogy érzed magad?
Poccc! :-(((( Nanem! Tényleg? Hol voltál dokinál? Figyu, mi van a te szíveddel?? Ne hari, lehet, hogy hülyeségeket kérdezek, de most nem csak arról van szó, hogy a szíveddel ragaszkodnál a Kicsihez, igaz?!
Istenem, istenem... :-((( Bóha nagyon szomor.
Olyan édesek a Picinyeid azon a fürdös képen, pont azt néztem, hogy milyen jó lesz oda még egy kislányka, és teljes lesz a kör...
Döbyke! Dávid cukor, nagyon aranyos, tényleg olyan kis Tudoran néz! Édes! :-))))
Eccsike, jók a hírek, továbbra is megy a drukk.
Pedrus, lassan pedig érezni fogod, hü de izgi, micsoda jó lehet most neked! Azért hallod mázlista vagy, hogy nem kergettek agyon a rókicák!
Bobuska! Ejnye is meg bejnye is! Igaz, még nincs december, de Döby beárult, hogy máshol bezzeg! Hol is?
Halci! Na és milyen vájruszt szerváltál be, te szegény? Dokihoz is kellett vinni téged? Kicsit mesélj még, milyen idötök volt, szállás, stb....!
Én ma voltam kukucskán, sajnos a babci a hegvonalon tapad, a doki mielöbbi terhességbefejezést javasolt... kaptam is két cimet, ahol megcsinálnák, illetve, ahol csinálnak ilyet Bécsben, csak ott kapott léket a dolog, hogy a szivemmel egyik sem akarja elvállalni...
Poc;-)))
a bigyóm hihetetlen, de 26 napos ciklust csinál!! már régen szerettem volna hogy ilyen rövid legyen....:-)
12. nap volt pé, összvissz 1 nap nyáktevékenység (ami nálam teljesen hihetetlen, mert 6-8 napig szokott tartani, és a vége után van pé)! 27. nap meg fog jönni. utóbbi sajnos tuti, mert mikor 24 órázzon az emberem ha nem ilyenkor.... és persze utána is használhatatlan 2 napig:-(( IJm:-(
szóval, az úgy volt, hogy ágyjelenet, valahol a vége fele, apa felteszi a költöit, hogy hova löje a gólt, mondom, mindegy..."hogyhogy mindegy?" kérdez vissza, de már félúton leesik a tantusz neki :)) hirtelen szómenése lesz, ezer kérdése van, még nekem kell a fenekére paskolnom, hogy hé, elöbb fejezd be, amit elkezdtél, aztán megbeszéljük.
Gratula, Manó! Júli 25 lehetetlen, hacsak nem 10 hónapos terhességed lesz :-) Nekem Veroccsal szept. 25 volt az uccsó mensi és júli 1-re voltam kiírva.
Halci, szegényem, hihetetlen, hogy Te mindenhol tudsz beteg lenni!
Képek???
Verocsnak még csak 10 foga van, az is összevissza sorrendben jött... picit sem tankönyv szerint.
Szijjasztok jányok, megjöttünk. Én kint megbetegetdtem jól, mostanság kezdek magamhoztérni. De "csak" az uccsó két napot töltöttem ágyban, így megmaradt nekem öt nap. A maradékot átaludtam.
Nektek is megirom, hogy megvolt az elso UH-unk ! :)))) Semmi meretet, szamadatot nem tudunk, mert a dokinak vadi uj UH gepe van, es meg nem tudja hasznalni, de Kismaszat aranyai jonak tunnek, igazi babaformat sikerult fenykepezni, es ficankolt rendesen, - marpedig ez a lenyeg ! :))) Celido juli 25. Meleg nyarunk lesz... ;)))))
Pocka, annyira edesek ezek a picik ! Hogy birod ki megzabalas nelkul ? ;)))) (Bar sokszor en is lelancolom magam, nehogy Hanga ismet a pocakomban kosson ki. ;)))
Doby, David tunderi ! :) Hol jottek ki a fogai ? Elol fent ? Hanganak mar 12 van, - az egyik internetes doksi szerint ez "normalis fogzas" eseten masfel eves eredmeny... Hat, evvan. Szerencsere - meg - nem harap vele (legalabbis evesen kivul nem).
Férjurad tudja már az újságot? Ha igen hogy sikerült a tudomására hoznod?
Marha jó egyébként ez a 3-as fürcsi kép. Nem lehet semmi ha sztereóban rosszalkodnak a Minikék! :-)) Látszik, hogy szemük nem áll jól, többemberes fazonok... :-D
Döbyke, én már a2004. topikban megkuksoltam Tudorkát :)))) ennivaló szokás szerint :)))
Bolhám, csak vigyázzatok magatokra!!! Jó, hogy nem történt semmi komolyabb bajotok!
Én személy szerint vivom a rókák kontra homeopátia meccset ... látványos sikerekről nem tudok beszámolni... főleg éjjel meg reggel vagyok sarokba szoritva, bár ha azt vesszük, eddig még nem kellett a slozi fölött hajladoznom, és ez is valami.
Nemsokára elrugdosom magam dokihoz is.
ja, itt egy tegnapi kép:
egyszerüen nem tudom őket egymás után fürdetni, mert mindegyik be akar mászni, ha látja, hogy a másik pancsizik. Tegnap specko nem voltam résen és a két kicsi pelusostól, harisnyástul be...
Pont ezt kérdeztem én is itt magamban... Jelen, jelen, csak rengeteg dolgom volt, voltak szülök meg minden. Ja, meg képzeljétek, Kacatka kiszaltózott a kiságyból egyik nap. Letettem aludni, kimentem klotyeszra, jövök vissza, túl nagy a csend. benyitok hozzá, pont akkor repült... Nem hittem volna, hogy képes átmászni a korláton. Bolha bevetödik a kisszobába, mint a kapus a labdáért, sajnos teljesen elkapni már nem bírtam, de a fejét még igen, azt nem ütötte meg. Borzasztóan megijedtünk mind a ketten, de szerencsére nem lett semmi baja. Ott bögtünk, mint két bögömasina, jött haza Apája, elsö dolga volt a kiságyat teljesen leengedni. Huhh, szerencse, hogy ennyivel megúsztuk. Azóta kialakult benne valamiféle kis félelemérzet, amikor meginog állás közben, azonnal óbégat és erösen kapaszkodik. :-)
Különben minden okés, olyan aranyos, egyre kedvesebb, meg egyre jobban képes érzelmeket kifejezni, néha odabújik és mgeszeret csak úgy, az ö kis baba módján. Mondjuk ezt a frizum bánja (frizu??? mikor volt olyanom utoljára????)... Felfedeztem kis babahajakat magamon, azt hittem, dejó nö a hajam, aztán rájöttem, hogy a fenéket, csak egyszerüen letörtek a szálak, amiket frankón megcibál... még szerencse, hogy bejött a sapkás idö. :-)))
Tejci fogytán... reggel kell neki adni pótlást, vígan benyom még szopi után 150-eket. délben már szinte semmi nincs, este még okés. Mindegy, boldog vagyok, hogy egyáltalán eddig is tudtam szopiztatni, föleg így "csöcsikékkel".
Voltunk dokinál is, azt mondta, ha betöltötte a 9. hónapot, kezdhetek neki adni sovány túrót meg joghurtot, kell a kálcium a csontoknak, meg a nem létezö fogainak, hehe. :-)))
Na, most akkor Ti jöttök!!! Pedrus, Pocaktesó mit csinál??? család mit szólt hozzá?
Bóha, hogy milyen ügyes ez a kicsi lány!! még 1-2 hónap és lekörözöd maria mutolát, mert rohangálhatsz utána:-))))
várni nem kell, mert ha tényleg minden oké akkor a baba is tud sikerülni(leginkább kétcsík jelezheti az okéságot:-) ), és nem gáz a gyógyszer+baba együtt,sőt lehet hogy az adagon még növelni is kell pocakosan. hivatalosan január végén kell visszamennem a dokihoz, addigra teljesen kötelező rendbejönni, de szerintem ez már most végbement:-))
Ja, Eccsike, ezek jó hírek! Nahát, milyen jó, hogy utánajártál a dolgoknak, az ember nem is hinné, hogy mik derülhetnek ki! Mit mondanak, mikortól esedékes a gólya látogatása? Kell várni tavaszig vagy jön a hósipkás változat?
Hétvége túlélve, Apájának ma van a szülinapja.:-)) És Kacatka hatalmas meglepivel szolgált erre a fényes napra: felállt a kiságyban!!!!! Iszogatom reggel nála a kávémat, olvasom a sajtót, erre látom, hogy a kis drága a rács tetején szépen támaszkodva les ki, mintha egy erkélyen lenne. Egészen közel nem volt ugyan a rácshoz, így kissé meredeken billegett, de olyan édes volt, és annyira élvezte a dolgot! Hozzáteszem, hogy mindezt hálózsákban müvelte! Az én kis Kacatkám, aki még csak nem is mászik hivatalosan, foga sincs, és álldogál az ágyban!!! :-)))
Akkorát örültem!!!
Jesszus Pocka, hogy jut ilyen az eszedbe, hogy szemeteszsákban kapod vissza!!???? Tisztára rosszul lettem a gondolatra is. Viszont sajnos igazad van, nagyon kell vigyázni a kicsinyekre. Szinte nincs olyan hét, hogy ne lenne a tv-ben, hogy eltünt, ellopták, stb... föleg a kislányokat, de persze a kisfiúkat sem kímélik ezek a szemétládák. Én sem mentem volna táncikába, ha nincs ott az az ismerös csajszi!!!
Na, dokinál voltál már? És az Emberednek leesett már??? Olyan kivi vagyok.... :-)))
Pedrus, ezek szép nevek! Az egyik nagynénémet hívják Karolinának! Röviden Kara vagy Lina. :-)) Ha lesz pocak, csinálj képeket!!!
Bobuska!!! Poccantós képet!!!! Ide gyorsan!!! :-)))
hát, ha fiú lesz azt úgyis hamarabb lehet látni általában mint a lányokat:)
a Karolina nagyon szép!! az Olivér pedig régi kedvencem:-) olajfát ültető férfit jelent:-))