Megtennéd azt a szívességet, mindannyiunk okulására, hogy körülírnád, miről ismerszik meg a fasiszta csürhe?
Esetleg arra is kitérhetnél, milyen jelzőkkel jellemezhető csürhéket ismerünk?
Előre köszönöm fáradságot, kíváló tisztelettel:
BaSand
Az a majom Orban meg a nevetséges PÖCS,Fidelitas és egyéb bohóc szerveződések mikor fogják már belátni, hogy le vannak qssoltatva és el lehet haza menni ?
Ha egy kormany normalisan megy es mindenki oda vissza meg van erte, akkor a valasztasokon a szavazas kb ugy nezett volna ki, hogy 20% az MSZPnek es 80% a Fidesznek , nem ?
Ehhez kepest nem hogy egalban nem lettek, de le lettek szavazva.
O.k. alfredoo elolvastam.
Azt hiszem egyetlen megállapításban tudunk közös nevezőre jutni:
úgy látszik, hogy a csürhe nem hisz a szeret és az összefogás erejében... :o)
ajanlom figyelmetekbe hogy odamentek valahoval ahol nem ok voltak es elkezdtek keri laszlot basztatni. a fasiszta csurhenek nem tetszett keri hat odament es elkezdte basztatni. mondjuk ot sem akasztottak fel. rendes tomeg.
es ezt veditek? jobbosok? az ujsagotok cime nem demokrata?
persze, még nem láttak vért, és már úgy hiányzik; ovi is nyugodtan tüzeli a tömeget, tudja jól, hogy mamelukjai őt kimentik, ezek se mennek olyan helyekre, ahol kaphatnának a fejüket, lázítani meg olyan jó!
neked meg azt javaslom hogy azt olvasd el amit en irtam. ne azt amit elkepzelsz rolam hanem szigoruan ragaszkodj a leirtakhoz. meg biztos voltal mar vasalo orszagban. ahol az ironia diktal.
tobbeknek. ajanlom eredeti beirasom elolvasasat es az arra valo reakciokat. szerintem nagyon erdekeset irtam es nagyon nagy a kuss.
mert nem arrol van szo hogy odamegy valahova ahol futtyel fogadjak. hanem kiserik. ugyan most meeg nem akasztottak fel. csak kisertek. ez nem fenyegeto? ez is belefer?
ajanlom figyelmetekbe hogy odamentek valahoval ahol nem ok voltak es elkezdtek keri laszlot basztatni. a fasiszta csurhenek nem tetszett keri hat odament es elkezdte basztatni. mondjuk ot sem akasztottak fel. rendes tomeg.
es ezt veditek? jobbosok? az ujsagotok cime nem demokrata?
Nos szerintem ez simán belefér a demokráciába. sokaknak nem tetszik, hogy 12 évvel a rendszerváltás után újból az átkosban tevékenyen közreműködő ember lett a miniszterelnök. Ezért nemtetszésüket hangosan kifejezik.
Kende Pétertől én is szivesen kérdeznék egy-két kérdést az informátoraira vonatkozóan. Vannak akik ezt kicsit emeltebb hangon tették meg.
Szóval demokrácia van emberek, lehet utcán kifütyülni a miniszterelnököt - ebben éppen ez a szép:)
Sziép magyaros neved van. De azer el birtad olwasni, nem?:)
Vagy a magyarkodás csak az utcán jó? Hat, errefele picit nehez magyarkodni az uccan? (Akutt maganyerzettel lyar:)
Lelopták a "v" billenty?t? Lya. Emily Postnews csokoltat teged (is:).
Megjegyzem, szerintem politikai rendezvényen is csak a demagóg emberek füttyögnek, talán mert nem tudják kifejezni magukat. Ugy is kell! Csak oszdd ki az angol parlamentet!:))))
Sziép magyaros neved van. Gratulálok! Vagy a magyarkodás csak az utcán jó?
Egyébként mi az a wolt? Lelopták a "v" billenty?t? Vagy ismét nem kell magyarkodni, csak az utcán?
ON
Az baj, ha egy miniszterelnök kimegy a könyvhétre? Inkább irasson egyet (többet) magáról?
A kifütyülés az "kulturaltan viselkedo" polgári magatartás egy NEM politikai rendezvényen? Megjegyzem, szerintem politikai rendezvényen is csak a demagóg emberek füttyögnek, talán mert nem tudják kifejezni magukat.
kedves alfredoo !
talán olvasd el amit alább az óvodásokról írtam. De a témádba nem csak ezért nem megyek bele, hanem azért sem, mert a taxisblokád még 12 évnyi rinyálástól sem válik ballib megmozdulássá.
Mindenki küzdjön meg a saját paranoiájával, én szolidáris vagyok, de ebben nem tudok nektek segíteni.. :o)
Ps. (én egyetlen lökdösődésre emléxem a taxisblokád idejéből, amikor az a Murányi nevű eltaszigálta a neki nem tetsző interjúalanyt a mikrofon közeléből...)
a medgyessy a keri meg a kende egy geci. 1) m..ize: hat, nem mondom, furcsa lyelenseg. Remelem a budos eletben tobben nem fordul elo tolmacs nelkul...
2) keri: walahol megyo es kende kozott:)
3) kende: az "ember alatti minoseg". No comment.
nehogy mar vedjed oket. Lya. Wedeni amugy is csak AVH-t szabad. Wagy mar nacit is? (Mi a kulo(n|m)bseg, if at all?)
nekem is voltak ilyen tapasztalataim mondjuk nem a kerivel. le is irom hadd basztassam gubcsi lajossal. ugy feljelentett mint a pinty.
kesobb masok is de azokat nem tudom.
ezzel egyutt peldaul keri laszlonak szerintem nagy hatasa volt orban viktor szemelyisegfejlodesere. meg keri laszlo nagyon sok mindent kimondott anno amit mas nem mert vagy nem tudott kimondani.
tehat a sommas eliteles meglehetosen furcsa. szentte avatas ugyancsak furcsa. de hogy a neonaci nyilas reteg hatarozhassa meg a konyvnapon reszt vevo es setalgato emberek kozerzetet azzal gondolom maximalisan egyetertesz mint joerzesu ember. tudod a hitleraj a tokos vallasosokat is irtotta. nem veluk kezdte de eljutott hozzajuk...
emlekszem egy oregasszonyt aki teat vitt nekik majdnem meglincseltek a taxisok a budaorsi uton. hogy nekik nem kell tea, hogy ok palinkat akarnak. es arra is emlekszem hogy kurva hideg volt. es kenyerert sem engedtek at a blokadon. forgalommal szemben kellett volna menni. de nem volt forgalom. csak tea. a taxisok meg ugy halaltak meg a teat... pfuj...
andy ne vedjel meg senkit. nem ez a dolgod. vedjed azt aki megerdemli. a medgyessy a keri meg a kende egy geci. nehogy mar vedjed oket. eljen a fika.
tanalj ki valamit arra hogy keri laszlot inzultaltak? valami jo utoset. hogy minek megy oda. keri laszlo egyszer salyat szalyulag lyelentett fel a helyi fospiclinel (ez hiwatali funkcio wolt anno:) (na nem szereny szemelyem akarta kituntetni -- ot perczel kesobb szerintem mar a newemre se emlekezett), csak ugy mellesleg, ket kisz dily atwetele kozott (de legalabbis az elso utan kozwetlen). Gondolod, hogy pont en fogom megwedeni?:)))
igen, a lemaradásunk ny-euval szemben még él; Franciaországban, Németországban régebbencsak a szélsőjobb ellen tüntettek, igaz, a min.elnökkel, kancellárral, köztársasági elnökkel szemben; a francia baloldali szavazókat nem írigylem, amikor a legrosszabb elkerülése végett kénytelenek voltak a jobb oldal jelöltjére szavazni; olvasni olvastam, hogy volt baloldali tüntetés, de tv-t nem nézek; a populizmus még nem annyira kifejlett nálunk, a globalizációra való válaszok megfogalmazásában mi is le vagyunk maradva, de a tömegek egyelőre még nemigen érzik, ezért nyugodtak; lehet, hogy pontosan ezt a tömegjelenetes fejlődési fokot kellene átugornunk, ui. nálunk 89-ben kezdődött a demokratikus viszonyok kiépítése, amit a fityesz megszakított, nem vagyok biztos benne, hogy annyi kárral megúszható lenne, mint Fro-ban, ha a baloldal belemenne ovi utcájába, hogy egymásnak ugrassza és tényleg kivigye tömegeit az utcára