Éppen barátnőmnek ajánlgatom, hogy menjünk holnap Rocktogon. Kérdezte mi lesz, de véletlenül Serhal Killert írtam. Úgyhogy, elnézést, kedves SK, de csúnyán elferdítettem a nevedet. :)
Nalátod! Te is abba az iskolába jártál angolt tanulni! Arra emlékszel, amikor énekeltük az osztályindulót, a Depes Módtól "Richárd, taccs mi"?
Bhahahahahahahahuuu.
A másik kérdésre pedig a válasz: igen. Úgy kell neked. :-)
Buli kezdődik vagy 8-kor, a HKT meg vagy 10-kor. Előtte meg megküzdünk Dj Derekkel a keverőpult feletti hatalomért. Utána meg SK-val küzdünk a táncos lábakért.
tudom, hogy ez így félreérthető, de a tágan értelmezhetőség előnyeit akartam kiélvezni így. azért radikális a rock&roll, mert vannak olyanok, akiknél az életfölfogás (ezt csúnya szóval egyből leideológiázzák általában) a radikális, de lehet, hogy amúgy softabb dolgokat produkálnak*; és vannak, akiknél már maga a kifejezésmód is az**. mondjuk, általában az arcbamászó megfogalmazáshoz kellően elvadult vélemény is társul, de ez nem mindig van így, ugyebár létezik sok-sok olyan művész, aki pusztán szélsőségesen tomboló érzelmeit szeretné így kifejezni. a kulcsszó a vadság, mely egyfajta sötét, néhol kifejezetten gyűlöletes atmoszférával társul. ah, a végtelen elkeseredés... :-)
*erre példa a nonkonformist #9-ben a propagandhi, dalamosabb fajta punkzene, eltökélt megközelítés.
**pl. hermit, aki elborult electronoise-ban utazik, plusz velős üzenete van.
Na még szép. Nélkülem el sem kezdődhet! :-) Készülsz sok vidor, önkontrollt elfojtó, heves rángatózásra vagy éppen melankónikónikus imbolygásra késztető zenével?
a rock&roll-t ki kéne venni a névből, mert a radikális rock&roll életmód az olyan, hogy mondjuk egy éven belül garantált halál. a simához képest, ami kb. folyamatos önpusztítás, esetlegesen engedélyezett rövidebb szünetekkel.
a 9. szám tartalmából:
catharsis (usa hc), bandanas (hun hc), foundry (hun art techno), hermit (can experimental noise), severe illusion (swe ebm), point of no return (bra hc/metal), ulcerrhoea (ger grindcore), kevés (hun hc), propagandhi (can punk), shank (gbr grindcore), greg bennick (usa aktivista)... továbbá rengeteg személyes, ill. kritikus írás, lemezismertető, sötétség és gyűlölet.
írj, ha unod az életed.
Amúgy a hiányzó NIN a Sin volt. Vicces, hogy a Perfect Drug-ra megmozdult vagy kevés ember, utána a March of the Pigs-re már több, de a Sin-re jöttek be sokat.
Hiába, mindenki művelt ám NIN-ből is a gótok közül... :-)))
A jövőbeli remélhető érdeklődéseteknek közlöm a szombati Woodooban 00.00-01.20 körüli zenei blokkom anyagát (körülbelül, és természetesen NEM sorrendben):
Silke Bishoff: Waste Of Time
Apoptygma Berzerk: Until The End Of The World (Dark Klub mix)
Cleen: The Voice (And One re-interpretation)
Covenant: No Man's Land
Die Form: Phenomena Of Visitation (mix 3)
Die Form: Savage Logic (Remix)
Die Form: ?
:Wumpscut: : Black Death (Muted Concept)
Rammstein: Du Rihtsz szó gút (vagy valami ilyesmi)
Kirlian Camera: valami az Absentee EP.-ről (Nr.9)
Die Form: Rain Of Blood (Download version)
KMFDM: Leid Und Elend
NIN: March Of The Pigs
NIN: The Perfect Drug
NIN: még valami
Skinny Puppy: Testure (s.f. mix)
Malaria vs. Chicks On Speed: Kaltes Klares Wasser
E-man: Animal Skin (Tok Tok remix)
Velvet Acid Christ: Decypher (vmelyik mix)
Skinny Puppy: Candle (Disco Infernale) - a király
Ezúttal mondok köszönetet Sicknek aki oly módon segített a 8 mm-es vetítésben, hogy az egészet ő csinálta, a Köbányai könyvtárnak, ahonnan kalandos úton szereztem meg a Bajkonúrt, és a Szojuz legénységet ábrázoló diákat, Nővéremnek, akinek frissen mosott illatos lepedőjére vetítettünk (most megint ki kell mosni...), Jéva Ivanovna ált. iskolai orosz tanáromnak, aki ha harmadikban nem adja meg egy hármasra, és két egyesre a megfeleltet, akkor nem lettem volna az orosz realista képzőművészet kedvelője, Szüleimnek, akik sohasem bíztattak, így megtanultam, hogy magamra számíthatok leginkább, Yeomannek, aki ismét a tech. supportot vállalta, az amerikai filmakadémia kurátorainak, akik az Oscar díjat nekem ítélték, és Kertész Imre bátyámnak akitől makaón elnyertem a Nobel-érmet, és a pénz egy jelentős részét; végül, de nem utolsósorban mindazoknak akik hajlandóak voltak tánczolni. (hehe, elég sokan...)
de viccen kívül beszélhetnétek a pecsával, vagy aki szervezi, hogy akkor most mi van. de komolyan, az szerintem egy első dolog a részükről, ez a rev meg már múlttal rendelkezik. nem mondom, hogy ez egy ritkán felvetülő bulinév, meg gondolom levédetve sincs, de megbeszélni/kérdezni lehet.
amúgy meg sajnos nem vita, hogy josh winken ott a helyem! aki ismeri, tudja miért.