Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Valóban jó lenne néhány midit beszerezni, bár a cég erre annyira nem mutat hajlandóságot, de talán idővel ez változni fog. Tudsz esetleg fogyasztási adatokat mondani erre az Iveco midire?
Utaskomfortot tekintve nem a legjobb kialakítású. Rossz utakon dobál, mint az állat, az utasfolyosó szűk, két ember nem fér el egymás mellett, pocsék a szellőzés... Nem helyi forgalomba való.
Azért nem azt selejtezték, mert annak a karosszériája jó állapotú, a 099-et azért dobják ki, mert alánéztek és látták, hogy szét van rohadva a váza és ez így szó szerint nem mehet tovább, így inkább nem költenek rá
Nem tudom, hogy a többi M.A.N. milyen, de a 2db helyijáratos kecskeméten nagyon lomha és lassú. Nyáron meg azt utaztatnám vele 40 celsius fokban, aki kitalálta a szellőzőjét illetve a pici elhúzható ablakokat. Legalább a Ik-260-as normálisan szellőzik és azért megy is! De ez csak az én véleményem! A kettő közül én inkább Ikarus párti vagyok!
Egyszerű, puritán kocsik azok a MAN-ek, de mennek rendesen. Természetesen ha valamit nem tartanak karban még az elvárható minimális szinten sem, akkor csodákat nem kell várni, de nem olyan rossz buszok azok.
Abból a típusból 20 db van/volt a Hajdú Volánnak! Ebből 3 db-ot megvett a Bakony Volán. Tehát még marad nekünk is 3 db, mert ha jól tudom hozzánk is annyi jön :(
DjTom: Megmondanád nekem, hogy a mostani két db MAN SL222-ben mi a jó ? HGC-645 elég sokszor szokott javíttatni, néha besem lehet indítani, és mindig leáll a lámpáknál! HOP-157 is elég sokszor megadja magát és ő is leszokott állni! :(
Külsőre tetszetős, bár számomra valamiért nincs DUD-os feelingje. Talán a fekete díszlécek hiánya miatt? Nem tudom. Utazni ugyan nem utaztam vele, de belekukkantva egyértelműen látszik, hogy nem új, így hát olyan felemás érzésem van vele kapcsolatban (és a többi DUD-dal). Mindenesetre jó munkát kívánok nekik a Kunság Volán flottájában, valamelyest azért fiatalodott velük az állomány.