ha az előzőben nem volt, akkor ebben biztosan lesz:))) legalábbis a beharangozóban eszondták, remélem h sokat foglalkoznak majd Pete-tel...
csúnya lenne ha nem így lenne; bár sok mással is fognak, dejó lenne mondjuk ha a fele az lenne, bár kétlem, lövésem sincs mennyi időt szánnak neki, majd kiderül
Erről nem volt szó,Dávid.Elképzelhető,hogy újra lejátsszák nekünk,talán többször is,de ahhoz állandóan a képernyő előtt kell lenni,hogy elcsíphesd.Asszem fél 11 tájban kezdik ma este a közvetítést,nézzed ,hátha..
Hát sztm is nagyon rövid, ugyanakkor nagyon megható képsorok voltak ezek. El is szomorodtam rendesen....
Ugyanakkor nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ezt a pályafutást tulajdonképpen az elejétől a végéig figyelemmel kísérhettem. Ő volt minden idők legjobb, legnagyobb és - számomra - legszimpatikusabb teniszezője.
Na gratulálok. Volt vagy 5 perc. Ráadásul szerintem a magyar kommentár sem kellett volna. Azért jó volt újra látni. Köszönjük PETE, hogy láthattuk és csodálhattuk minden idők legjobb teniszjátékosát.