Sziasztok! Valaki esetleg fel tudta venni a motogp német nagydíj időmérőjét? sajnos egy technikai hiba miatt nem tudtam nézni :( vagy esetleg akinek van ncore-ja le tudná szedni és feltölteni valahová ha felkerült oda? köszönöm előre is :)
Veszem a Le Mans-t végig, a tcr-t, a superbike eurosportost, a supercarst, az erc-t, és a dtm-et. (Ha nem lesz áramszünet, vagy vihar.)
Tavaly mindenki panaszkodott, hogy lehet egy hétvégére rakni a Le Manst és a Forma1-et. Most nincs Forma-1, csak dtm (pont a Hungaroring), tcr, superbike, erc, supercars, f3.
Most egyszerre nézem két tévén egymás mellett a Le Mans-i rajtot és a dtm rajtot. :)
Helló! Először is még egyszer köszönöm a múltkori 2008-as szezont hogy feltetted! Ez meg, hogy ennyi másik szezont is elérhetővé tettél, külön nagy köszönet! Esetleg 2009-es vagy 2011-es szezont is még feltudnád így tenni, és akkor már nem is kérnék többet (így is rengeteget tettél azért, hogy F1-es gyűjteményem teljes legyen)! :)
Zebra! Le Mans mellet mit tervezel felvenni? Moda elvileg veszi a LeMans minden mozzanatát, a WSBK-t spílerről, ES-ről, és a TCR-t is. V8 ismétlés elvileg lesz, amit majd még tervez felvenni.
A DTM a kérdéses, lesz 2 futam meg 2 időmérő is.
ÉN SEP-be gondoltam a le mans viszont akkor mást pl a dtmet legfeljebb vhs-re tudom (ha egyáltalán találok még kazit...)