Remélem, hogy mindez "kacsa". Már így is nagy baj van. Irtják az erdőket, szaporodnak a szállodák, panziók, nyaralók. Állatok még a megmaradt erdőkben sem találnak nyugalmat a túrázóktól, azzal a négykerekű (nem jut eszembe a neve) száguldozóktól és még sorolhatnám.
én viszont azt tudom mesélni, hogy letelóztam a rendelőbe, igaz sokára vették fel, de fél óra múlva a felhőben volt a receptjeim, az is igaz, hogy az egyik hiánycikk, de van tartalékom belőle
Valaki magyarázza el nekem,hogyha én munkakereső vagyok,és bejelentve (ami 4-5 emil váltás volt) és lóvét is utaltak.Miért kell egy ostoba ügyintézővel küzdenem hetekig a bkv bérlet papirokért.Egész egyszerüen nem tud egy értelmes választ adni,sokadik ezirányú kérdésemre. 3-an olvastuk,és tanakodtunk,a válaszán,hogy mit akar mondani. na az email elküldésének időpontján semmire nem jutottunk.
Tré volt mutter TV jével.(én hetek óta nem nézek tv-t) Kijött MASZKBAN KESZTYÜBEN. igaz én mutattam meg az esetleges probléma helyét,de korrektül megoldotta.Végülisis az volt.... Az UPC ittjárt munkatársának maximális tisztelet..És még a borravalót is úgy kellet rádumálni.....
Én biztos rosszul vagyok bekötve.....Soha nem akartam egy v betüs szolgáltatóhoz kerülni..De én ezek után sohanem. ha akar nekem bármilyen akciót,vagy bármit,ÉS Ő HIV,márminta szolgáltató.
Akkor
1. nem géphangon kéne hivni,hanem megtisztelni egy ügyintézővel.Hamár telefonon baxogatnak.
2. ellenkező esetben meg én várakozok a"kezelő jelentkezéésig"
3 nem kértem,hogy hivogassanak,Tökéletesen megvagyok a jelenlegi szolgáltatónál, immár 21 éve
4. igy egy ügyfelet elvesztettek.mert ilyen céghez/szolgáltatóhoz márcsak azért se mennék,mert rámtukmálják a xarjukat.És nem birom elviselni eztaz akaratos erőszakos tukmálást.
Legfőképpen,ott van a gond,hogy amig egy ilyen cilinénit odatámasztják nyilatkozni,és azt (Hofi idézet: fröcsög a xar a szájából) birja mondani,hogy hypóval mossuk meg a tojást,az égvilágon senki,senki nem fogja komolyan venni az egészet.Senki nem tudja,hogy mivan, de legalább csökkentsük minimálisra a kockácatot.
Igy olyan második "felvonás" lesz,hogy netovább szerintem.....