Kepzeljetek, sale VEGE! Hugi jelentese szerint minden ki van fosztva, par koszos cucc arvalkodik nem is igazan jo arakon... Egy perces nema vigyazallassal sajnaljuk a hugomat, aki holnaptol kenytelen turistaskodni Londonban ;)
Ezek szerint jol tettem, h beneztem egy hete a next-be... Bar akkor sem volt hu meg ha, de azert talaltam par dolgot. Hat ennyi, igaza lehet a kolleganomnek, h dec.26-an kell menni...
Angi, edesek lehetnek a csajszik. Nekunk ez teljesen kimaradt az eletunkbol, Dani pokolian agressziv es bantalmazo volt a hugaval, a WC-re nem tudtam kimenni, csak ha valamelyiket vittem, nehogy addig megrongalja...
Ana, koszi.
Gozerovel hajtunk a valtoztatasra. Lassan kezdjuk lejjebb adni a munkahellyel kapcsolatos igenyeket...
Bar ettol meg bejohet valami csodalatos, fantasztikus, alomszeruen kellemes munkahely is...
Csomagot megkaptad?
Betegeknek jobbulast!
Daninak ujabban a feje faj allandoan. Asszem kerek egy idopontot a gyerekorvostol. Rendbe kell tenni, meg az UK-ba koltozes elott :-))))))
(Nem, nem maradtatok ki semmibol. Csak fantazialok.)
Tofinak jobbulást:). Amennyiben betegnek érzi magát 1általán:). Segíteni akart Neked, azért maradt otthon biztos a kis drága.
Ildii! Sajnálom a himlőt. Teljese n elmúltak a pöttyök? Mert Virágnak sem pörsent, vagy ilyesmi. Szépen száradnak le, se láz nem volt, se sok pötty, se pörsenés. Ilyen himlőt kívánok mindenkinek:). (ja és ezidő alatt nem kapott anyatejet sem, h ne én védjem még véletlenül sem)
Viszont el kell mesélnem, mit csinálnak a tesók:). Virág odamegy Bogihoz (aki már fogja a játékokat, és úgy nézegeti) , és megsimogatja, majd ad Neki puszikat. A szájára, vagy a lábára, vagy bárhová:). És sok puszit ad. A legjobb, amikor a szájára adja, mert mindketten extra nyálas gyerekek, úgyhogy hihetetlen mennyiségű nyál húzódik közöttük:D. Ezután pedig megsimogatja, táncol Neki, és vigyorog Rá, mondja Neki, h baba. BOgi pedig mint 1 bálványra néz, és kacag:D.
Na, aztán persze néha a fekete leves, Virág megmutatja hol van Bogi szeme, szája (belenyúl), majd ad 1-2sallert simizés címén. De kedves, mert amint mondom, h ezt nem szabad, megpuszilja, ahová a sallert nyomta le.
És a meglepő az egészben, h Bogi nem sír, ha kap is 1et Virágtól. (persze általában elkapjuk a kezét, még mielőtt célba érne)
NE adj neki lazcsillapitot. Ha nem hajlamos lazgorcsre es a laza nem megy 38.5 fole, ne adj neki semmit. A laz nem betegseg hanem annak jele, h a szervezet nem bir megbirkozni egy betolakodoval es igy probalja "megfozni". Ha megis bhimlo, akkor kifejezetten ellenjavallt a gyogyszeres lazcsillapitas. Ha nagyon meleg, hutofurdozd.
Ez a "megerosodes" az egy haztartasban elokre vonatkozik. Tehat h egymasnak adogatjak es felerosodik. De Encsi nem volt veluk annyit, ha o elkapta, akkor elkapott egy virust aminek benne egyedul nincs sok eselye erosodni.
Az a kemény NÉGY darab pötty reggelre felszívódott...;)
Remélem Tofi nem betegszik le.
Dobozban én sajna nem tudok segíteni, de ha nekem doboz szok kelleni, én mindig a sarki CBA-ból intézem, szólok előre pár nappal és simán elraknak akármennyit.
Roppant elégedett vagyok magammal, mert miközben éjjel dolgoztam, közben megfőztem a 3 havi paradicsomos húsgombóc muníciót a mélyhűtőbe:)
Csajok, vessetek a mókusok közé, de engem nulla fok alatt senki és semmi nem vesz rá a sétálásra, indoor program lesz ma...
" ami ugye elvben szarabb (=megerősödött) vírust jelent:( " - es mondd szepen tovabb a gondolatsort, megerosodott virus = komolyabb vedettseg....
ha lehet valasztani, es tul kell lenni rajta, akkor ezt a felallast javaslom.
nalunk ejjel laz, siras, fel nem ebredes, gyogyszer be, alvas anya mellett szorosan *(kiskalyha effektus), ejjel felsiras 2*.
reggel persze semmi jele az egesznek, de itthon tartottam, ami eleg rendelsen hatraltat a lakas osszecsomagolasaban.... (apropo, dobozai nincsenek valakinek? 2 het mulva koltozunk...) es persze a mano porog ezerrel...
De simán lehet, hogy vaklárma, mindazonáltal HA ez a himlő, akkor hatványfosok, mert akkor ő ezt nem M-től, hanem P-től kapta el, ami ugye elvben szarabb (=megerősödött) vírust jelent:(
Izgis reggelre fogunk ébredni holnap, ugyanis december óta először a mai napon láttam Enin egynél több piros kis pettyet... Simán lehetett csak a melegtől, vagy akármi mástól, de istenbizony ez áll legközelebb a dologhoz eddig:))
Tudom, hogy letezik, de olyan... nemistudom... termeszetellenesen nez ki. Valahogy nem etvagygerjeszto. Pedig imadom a gorogdinnyet.
Eeeeees, ot perccel ezelott a ferjem nagykegyesen hozzajarult, hogy 500-ig felmenjek egy Olympus 8080-ert az eBay-en, es 6 perccel a zaras elott meg 451-en dekkolt, aztan beszalltam a licitbe, az utolso percig nyeresre alltam, aztan zutty! felment az ara es vegul 570-ert vittek el :-((((((( Az se en voltam :-((((((
Szerintem nagyon 1szeru, gyere ide egy kalasnyikovval, es intezd el a faszit. Latatlanban allitom, rengeteg halas ember fog sorbaallni a sitt elott szeretetcsomagokkal. De az is lehet, hogy felmentenek es kituntetnek.