Megnéztem a Dogmát. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon jó, gondolatébresztő film. Na meg hát persze Alanis is szerepel benne, és nem is akárkit alakít :). Ti láttátok már? Mi a véleményetek róla?
Az unokatesóm (aki már múltkor becsapott hasonló rémhírterjesztéssel) azt állítja, hogy exclusive megy az MTV valami Alanis klip. Én még nem láttam, és tegnap néztem az mtv:neu műsort és szó nem volt Alanisról.
szóval az történt, hogy az audiogalaxy-n, ahonnan szoktam letölteni számokat, Alanis Morissette-él találtam egy Black Velvet c. számot, amit végülis nem is ő énekel...
Szerintem nem dolgozta fel a One Of Us-t, miért is tette volna? Több kategóriában is Grammy-riválisok voltak '96-ban, együtt robbantak be a köztudatba (bár kétségkívül Alanis nagyobbat szólt).
aha
azt már vki megmondta, hogy a One of us-t feldolgozta, és azt nem tudom, hogy a Black Velvetet is vajon?
az ő neve alatt töltöttem le, de kicsit gyanús...nem vagyok biztos benne, hogy az az ő hangja :)
ha a cimlapon levo #20 Hungary szovegre gondolsz az csak azt jelenti, hogy a magyar lemezeladasi listan a 20. helyen van ;)
(tour date-eket nem talaltam)
Ez szerintem csak az új album eladási listája országok szerint. Ezek szerint a Magyarországon a megjelenés utáni első héten a 20. volt. De azért nem bánnám, ha megcáfolna valaki és kiderülne, hogy én olvastam rosszul... :)
Sprint: köszönöm a címet!