www.erosramazzotti.tv fórumon megtalálod, habár már pár napja nem műkszik :(( Ezen a fórumon viszont van, aki nem szeretné előre tudni, így csak az ő engedélyével raknám fel publikusan.
Most már tudom, mi lesz a nyitó szám a turnén, de nem árulom el, hogy aki meglepetést szeretne, ne rontsam el. Hát, igazán nem éppen erre a számra tippeltem, de majd meglátjuk. Egyébként a lista nagyon tetszik, szenzációs koncert lesz!!!
Sziasztok!
Jöjjön Mindenki a http://www.erosramazzotti.tv/erfcnewsletter/ lapra ! azon belül pedig a nemzetközi lapokon van egy fórumunk, aminek az a neve, hogy ,,magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" . itt vagyunk !
csak regisztrálni kell, és tudtok írni , úgy mint itt...gyertek! ott nagyobb most az élet, legyen az a törzshelyünk!!!
ciao
fioooka
ui: közeledik a koncert Szép Hazánkban !
fioooka ez jó ötlet :) ramazzotti rajongók tartsunk össze :P :) aki akar felvehet msn-be szdora@msn.com. Én sajna nem láttam a Rai1 múltkor de egy olasz barátom mesélte, hogy jó volt :((( baciiiniii
Szia Singora Ramazotti,
úgy néz ki, hogy én is egyedül jövök, úgy hogy menjünk együtt! de ha mégsem egyedül jövök akkor is csatlakozhatsz hozzánk! lehet hogy egyik barátnőm is velem tart....Egyébként én sem vagyok Pesti....lehet veszek ki kollégiumi szobát v.hol a közelben....remélem többen is leszünk! többiek, hol vagyok??
fioooka
Szia fiooka! üdvözlünk a klubban. Erre már én is gondoltam főleg mivel úgy alakult, hogy egyedül kell mennem a koncertra. És ráadásul nem is Budapesti vagyok. Ti mit szóltok hozzá? én benne vagyok :)
Sziasztok!
Jó pár hónapja olvasgatom az Eros-os fórumokat..és nagy örömmel tölt el hogy jó páran vagyunk Eros őrültek:-))))
Kérdés: van-e szervezés alatt egy közös találkozó a koncert előtti napon április 21.-én vagy közvetlen a kocert előtt 22.-én ? Nem lenne rossz talákozni ...szerintetek?
fioooka
Sziasztok! Elég nagy lett itt a csend :( Én e közben már rongyosra hallgatom az új CD-t és azt találgatom, hogy melyik számmal fog indítani a turnén. Szerintetek? A 2001-es koncerjén a Dove c'é musica, a 2003-ason pedig a L'ombra del Gigante volt a kezdő szám. Szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Egyébként tudjátok mi lesz szombaton? Nos a jó hír, hogy ismét kijut nekünk Erosból, ugyanis a Sanremo-i fesztivált rendezik éppen és ÖT számon keresztül örülhetünk neki!!! Egy duettet Laura Pausinivel, egyet Anastaciaval énekel és még HÁROM számot szólóban ad elő!!! Szóval nézzétek a RAI1-et, este 9-kor kezdődik!
Nos, nem tudom ez mennyire igaz... Én voltam már nem egy koncerten, de olyat még nem láttam hogy valakitől elvették volna a gépet. Olyat igen, hogy valakire rászóltak négyszer, hogy tegye el, az ötödszöri próbálkozásnál eltávolították a koncertről. Aki meg ennyire béna az meg is érdemli.
Jacky, az előző Ramazzotti koncerten a mellettem és előttem ülő pártól is elvették a kamerát, fényképezőgépet. Előadás után 1-2 órába tellett, mire visszakapták.
No para emberek! Nyugodtan vigyetek gépet. Én Anastacia koncertre csempésztem be, az első sorban nem szóltak érte a biztonságiak. Ha már bent van, nem veszik el a gépet, de az hogy ténylegesen használhatod-e az sztárallűrtől függ. Mert Brintey konyertjén például eltetették mindenkivel aki fotózni akart, de gépet nem vettek el senkitől.