Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

oldschool75 Creative Commons License 2004.04.29 0 0 1261
a mailem: littleg@maffia.hu
hogy érted azt hogy a fényezők hibája?
amit a magyar suzukis oldalon láttam azok az autók meg vannak emelve? mert azok jól néznek ki
hány kg az autó? én olyat szeretnék aminek levehető kemény teteje van
féktárcsát hány km- enként kell cserélni? meg mennyi a végsebessége? hány lovas motorokat gyártottak bele? 1.3 és még
a peugeot dízelene kiívűl? köszönöm részletes válaszaid
MEB Creative Commons License 2004.04.28 0 0 1260
90-es. Irj egy mélcímet,küldök képet.
Az túlzás,hogy nem rohad.Habár ez nagyrészt a fényezők balfaszsága és hibája,akik csinálták tavaly nyáron. :-(
Szépen jár a motor,alapjáraton alig hallani.
Előzmény: oldschool75 (1258)
MEB Creative Commons License 2004.04.28 0 0 1259
Ballonos,azaz nagyon széles kerék nem igazán nyerő.Főleg terepen.Inkább keskenyebbet vegyél.
Hátránya szubjektíven:gyakorlatilag kétszemélyes,kicsi,nem is igazán kényelmes,de könnyű a kasztni,rövid (nem ül fel),ott is elfér,ahol más nagyobb autók csak nehezebben.Alkatrész minden van hozzá elérhető árakon.

Itt is nézz körül,ha még nem láttad: http://www.suzukijeep.ini.hu

Előzmény: oldschool75 (1256)
oldschool75 Creative Commons License 2004.04.28 0 0 1258
hány éves az autód nincs róla képed megnézném , nem rohad sehol a kasztni? a motornak szép hangja van? illetve hány ember fér el benne kényelmesen, és hány emberre lehet levizsgáztatni?
MEB Creative Commons License 2004.04.28 0 0 1257
A Samuraiban 1,3-as befecskendezős motor van.Vagy az újabban,a spanyol gyártásúban 1,9 TD Peugeot.De az nem áll meg 1,5-ből.
Nálam 6,5-7,5 körül fogyaszt vegyesben.Típushiba:a komputer hajlamos megpusztulni: >1. javítás:15-20eFt >2. csere 60-70eFt.
Előzmény: oldschool75 (1254)
oldschool75 Creative Commons License 2004.04.28 0 0 1256
hááát vidéken akarok fldúton túrázni, meg vadászom is tehát ezért is kéne kicsit emelni rajta, mert sztem alacson egy picit , de városban is jó, de ha belegondolok, hogy a bp-i utak egyre inkább terepesednek, nem csodálkozom, hogy terepjárót fogok venni , tehát pofásítani szeretném nagyobb ballonos kerék, meg effélék, és érdekelne minden előnye és hátránya ennek az autónak, előre is köszönöm válaszod, és köszönöm mostanit is
MEB Creative Commons License 2004.04.28 0 0 1255
Ilyen szintű emeléseket biztosan nem.Ráadásul ezekben az autókban valószínűleg nem a gyári 1.3-as motor van már... Hobbi célú autónál persze tankot is lehet belőle építeni,de minek...
Mire akarod használni? Minnél jobb lesz az autó terepen,annál gyengébben teljesít majd a közúton.Ha meg rendszámos autót akarsz,akkor itt is,ott is használva lesz.
1,5-ért már elég jó Samurait lehet venni.Illetve úgy mondanám inkább,hogy fiatalt és kevésbé megviseltet.
Előzmény: oldschool75 (1253)
oldschool75 Creative Commons License 2004.04.28 0 0 1254
érdekelne suzuki samurai 1-500-000 ft ig és érdekelne a véleményetek mire jó mennyit fogyaszt melyik motorral érdemes venni, mik a típushibák, egyszerűen minden
oldschool75 Creative Commons License 2004.04.28 0 0 1253
hát annyira azért nem akarom megemelni de azért http://www.cardomain.com/memberpage/530046/2 kb ennyire mint ezek ez az átalakítás mennyibe kerül? és ezt itthon még a vizsgáztatók elnézik? milyen a samurai meséljetek lécci
reedlight Creative Commons License 2004.04.27 0 0 1252
Sj:

Köszönöm a rajzot. Ment a chello-ra a mail, remélem ez már megérkezik.

Sj Creative Commons License 2004.04.26 0 0 1251
reedlight:
taposólemeznek meg a kocsiban a lábad alatt lévőt nevezik, bár oda is szokták ezt rakni borításnak....
reedlight:
mail még mindig semmi, esetleg küld el a toscana chellora is. A rádiós rész az enyémen még nem volt (82-es volt as drága). Rajzolom a lökhárítót, utána meg megyek suzukit szerelni (fékpofacsere, önindítójav meg ilyenek). Akkor hétvégen találkozunk??

Előzmény: reedlight (1249)
MEB Creative Commons License 2004.04.25 0 0 1250
Ja. :)
Tényleg,zárat nem akarsz bele? Vagy esetleg már gyárilag záras a hátsó hidad?50e pénz körül már adnak záras hidakat,de kérdéses,hogy milyen állapotban van.
Előzmény: reedlight (1249)
reedlight Creative Commons License 2004.04.25 0 0 1249
Sj, MEB.

Taposólemez :-)

reedlight Creative Commons License 2004.04.25 0 0 1248
Toscanara ment a mail.
Igen. Az ajtó belső borítására gondoltam.
A középkonzol a rádiódoboz, és a tálca feletti műanyag rész ami eltakarja a keresztmerevítőt.
MEB Creative Commons License 2004.04.25 0 0 1247
Az lesz az. :-) Én kavartam össze.
Előzmény: Sj (1246)
Sj Creative Commons License 2004.04.25 0 0 1246
MEB:
nem kötekedésképpen, de kazánlemeznek tudtommal az 1-2cm vastag lemezeket nevezik, ami eléggé nehézzé tenné az ajtót. Amire te gondolsz az talán a trepni?, ami kidudorodások vannak...
Előzmény: MEB (1243)
Sj Creative Commons License 2004.04.25 0 0 1245
reedlight:
Mail az nem jött, valahol eltévedt, elvileg pedig él a cím! Rajzolni rajzolok, méreteket viszont ne vár, autóra kell próbálni. Csörlő nehéz eset, esetleg a 4X4 magazinban szoktak hírdetni. Középkonzolon mit értesz, mi baja van (nekem van bontva, csak nem tudom mire gondolsz)??? Borítás, ami az ajtó előtt van???
Előzmény: reedlight (1242)
MEB Creative Commons License 2004.04.25 0 0 1244
Ja,még a csörlőről.
Habár még nem vagyok gyakorló tulajdonos,de:inkább szánj rá több pénzt,vegyél egy erősebbet,ne "ilyen vész esetére jó lesz" darabot.
Ha hamarabb szóltál volna,az enyémmel együtt tudtam volna hozatni Neked is.
MEB Creative Commons License 2004.04.25 0 0 1243
Levetted az ajtókárpitot is? Milyen:szövet v. műbőr? Mit raksz a helyére? Manapság nagyon divatos a kazánlemez. :-)
A kesztyűtartó alatti műanyag tálca kellene?
Erdetileg minden Samurai ponyvás,amelyik eleve nem zárt,mint pl. az Sj-é.Van egy nagyon príma bikini-topom és persze normál ponyvám is eladó.Persze,csak ha érdekel. :-)
reedlight Creative Commons License 2004.04.25 0 0 1242
Ment a mail az ülésről, megvan az ajtókárpit is ha kell.
A gumi Puma és az öt gumi 100e pénz volt. Jó áron vettem szerintem.
Érdekelne a rajz. Esetleg ha csörlő ügyben valami ötleted lenne nem túl sok pénzért :-)
Szétkaptuk a gépet, eredetileg ponyvás volt, megvoltak a szegecsek az oldalán és hátul.
Mindenki:
Ha valaki tud közékonzolt és az utasolalon borítást a kesztyűtartó alá...
Előzmény: Sj (1238)
atompyka Creative Commons License 2004.04.24 0 0 1241
Ugye.
:-)
Sj Creative Commons License 2004.04.24 0 0 1240
Nem szövet, csak az oldala műbőr.
Előzmény: MEB (1239)
MEB Creative Commons License 2004.04.24 0 0 1239
Sj,
neked még műbőrös az ülés? A gyári,eredeti tényleg az a színösszeállítás,amit írtál. Én már áthúzattam szövetre,megszüntetve a télen hűt,nyáron fűt hatást. :)
A találkozón beleültem a Misi autójába -a gödörből ő csörlőzte ki magát-.Alig fértem be azokba a sportülésekbe,ráadásul nagyon kényelmetlennek tűnt.Biztosan jó,de valahogy nem jött be nekem első blikkre.
Sj Creative Commons License 2004.04.24 0 0 1238
reedlight:
Ennyiért nem volt drága a motor ha jó! Nincs mégegy, mert lehet engem is érdekelne!
Az ülésed milyen: barna külső, bézs belső, oldaltámasz? A vezetőülésem oldala rendesen ki van szakadva, ha ilyen érdekelne, főleg, ha jössz emődre és esetleg le is hozod!
Lökhárítónak jó az U vas is, de ha már csinálod a csövezést és van hajlítód is, csinálhatsz egy olyat mint az enyém:
Lökháritó
Ennek az előnye, hogy ugyanolyan erős (kb), de sokkal jobb elöl a terepszög, főleg a kerekeknél (nem akadsz fel a lökháríton a egy gödörben), a lekerekített vége sem akad be semmibe, inkább lecsúszik róla még a fa is (ugye atom?), és a csörlőablak is pont belefér! Ja és könnyebb is annál! Ha kell lerajzolom neked!
Gumit milyen méretűt vettél és mennyiért sikerült?
Előzmény: reedlight (1237)
reedlight Creative Commons License 2004.04.24 0 0 1237
Sj!

Minden megvan, kompletten kaptam. Ha minden jól megy, ma kapok egy váltót is hogy ne kelljen túl sokat gondolkoznom a beszerelésen :-))
A tipp jó volt a gumikra, tegnap beszereztem őket, tényleg jó áron van. Ma kezdjük el szétszedni az autót, készítek képeket az egész folyamatról az összerakásig. Ha valakit érdekel...
Kaptam egy Land Rover rácsot előre, szerinted elég ha egy U-vasat előre berakok és arra ráteszem? Egyáltalán érdemes-e?
Ha valakinek kellenek a kieső dolgok: első ülések 70%-os állapotban, lökhárító, öv, átadom, csak vigye el. Mondjuk egy üveg sörért.

MEB Creative Commons License 2004.04.23 0 0 1236
Úgy tűnik rájöttem,hogy esőben miért csöpög valahonnan a bal lábamra a víz a kupplung környékéről. :)
Összehasonlítva a másik autónkkal,nekem egy darab gumidugó hiányom van a tűzfalon.A vizespohár próba pedig pozitív lett. :-)))
Sj Creative Commons License 2004.04.23 0 0 1235
reedlight:
Befecskendezős gondolom! Komputer is volt hozzá? Ha igen nem volt drága! A haver a napokba rakott be egy ilyet, átrakta rá az 1.3 lendkerekét, kuplungját (így a nyeles tengellyel nem volt probléma), a bakokat meg csak át kellett csavarozni+ a váltó más helyen lévő csavarjai kellett megoldani+ az önindítónak kellett egy kis helyet köszörülni a blokból! Meg persze a vezetékekkel szívott egy kicsit!
Előzmény: reedlight (1229)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1234
Mail ment a nem publikus címemmel :))
Előzmény: MEB (1231)
reedlight Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1233
Azt, hogy gyárilag volt-e benne a motor, arra nem mernék megesküdni. Az is igaz viszont, hogy a német és osztrák oldalakon nagyon sok 1.6-os motorral szerelt - újabban 1.9-es peugeot motorral - samurait látok.
Ami viszont megfogott benne az a 16 jelzés. Talán erősebb mint az 1.3-as motor. Az SF egy swift motort jelöl. SF416i 4x4 a hivatalos jelzése. Ha valakit érdekelnek az adatai pdf formátumban megvan.
atompyka Creative Commons License 2004.04.21 0 0 1232
'Stét!

MEB:
Az SF az Swift, ha jól emléxem.
Ha van kép rólam, küldd át légyszi az itteni címemre!
Köszi...

ATom

Előzmény: MEB (1231)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!