Keresés

Részletes keresés

Eördögh Creative Commons License 2003.02.28 0 0 269
ja igen, mártapista amúgy is olyan nyitott mostanság mindenre, nyilván viccből közölte, hogy direkt lesz megint egyszerre Kapolcs meg a Sziget, és hogy a blues-cuccok jó részét is kirakják, mert profiltisztítás kell, mert különben nem bírja a völgy a létszámot és a többi. én meg kapjam be, hogyha mind a két rendezvényen szeretnék ott lenni (bár ezt konkrétan nem nekem címezte).
Előzmény: deke (268)
deke Creative Commons License 2003.02.28 0 0 268
nekünk csak azt ígérték hogy horgászni jönnek de ha előkerül a szimbola három darabból összeszerelve az se baj.

csak ne ne NEEEEEEE szigetre könyörgöm, éripéter művészúr folyásolja be a dávidot hogy NE SZIGETRE! már akkor inkább művészetek völgye vagy mittudomén.

Előzmény: single girl (267)
single girl Creative Commons License 2003.02.28 0 0 267
nema kappanhagon is felfedeztek deke utan a zikva...ikvlazajer...a hidralikat mega pedalot.
most jottem a fografustol es annyira meggyotort, hogy most ugy erzem magam mint a kingink reszirul bemontazsolt illeto. deke! allisc! nektek is mondtak, hogy nyaron jonnek ojropaba? teccikerteni.
single girl Creative Commons License 2003.02.23 0 0 266
Tamas becsben elo sejtbiologus, fotografus es zenesz.
single girl Creative Commons License 2003.02.23 0 0 265
te merenylo.
Előzmény: KingInk (263)
deke Creative Commons License 2003.02.22 0 0 264
te nyúlfejű trekkie bénaság, mostakkor elküldtem mégegyszer ugyanazt a 18 vagy mennyi képet. nyavalyogsz itt, mint valami fürdőskurva. a horgászathoz csönd kell tudod?

téleg elküldtem, de csak pár képet, mert nemhiszem, hogy érdekli őket dévid bácsi 10 különböző képe. na azért.

Előzmény: KingInk (263)
KingInk Creative Commons License 2003.02.22 0 0 263
nem. öt kép jött nekem de csináltunk kb 2-3szörannyit meg utcaképek jaj. dühöm nem volt nekem mostanában, törlést nemkértem csak törlejt. na válaszoljál te csimpánz, te kikbokszer, te ohwehmir.

téleg elküldted nekik már egyébként?

ezt a singölány kapja. éshogy jó dolog-e lefeküdni a főnökünkkel, döntse el mindenki magának h jó vagy h rossz.

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Előzmény: deke (262)
deke Creative Commons License 2003.02.22 0 0 262
mátküldtem. régesrég, amikor még nem voltál élő lelkiismeretem. sőt már danielnek is elküldtem nemkülönben shane-nek. úgyh ha szent haragodban megnézed a levágotthere mélboxodat, biztos ott van. vagy dühödben letörölted, hogy nem csak neked van meg egyedül v mi?
Előzmény: KingInk (261)
KingInk Creative Commons License 2003.02.22 0 0 261

gratsok repüljenek, szépek a pékek. tamásról ki tud mit? az utolsó kép csodákpalotájába való.

dekk: ha ledobotta minda16 magasló, átkülhetnéd a képeket léci az összest, mer daniel horgászmeghívójához akarom csatolni ha kopprájtod nem sértem meg.

pls lemme know.

Előzmény: deke (259)
allisc Creative Commons License 2003.02.22 0 0 260
szuperek a képek! 3szoros hurrá a fotósoknak!
Előzmény: single girl (257)
deke Creative Commons License 2003.02.21 0 0 259
single girl Creative Commons License 2003.02.21 0 0 258
fografus=fotografus
Előzmény: single girl (257)
single girl Creative Commons License 2003.02.21 0 0 257
kernem megtekinteni a becsi kepeket, es tisztelettel fejet hajtani a magyar delegacio fografus szekcioja elott. harom es...
deke Creative Commons License 2003.02.19 0 0 256
arcom+glóinsapka jólvannak.
Előzmény: KingInk (255)
KingInk Creative Commons License 2003.02.19 0 0 255
aztcsinálsz amit akarsz csak vigyázz h arcod beleférjen méga sapiba mer mekfázik. twinpeaksügyben már beszéltem vkivel de sajnos elfelejtettem h pontosan kivolt.

.

Előzmény: deke (254)
deke Creative Commons License 2003.02.19 0 0 254
malac! há pont aza fontos, hogy ebből senki ne vegyen ki pénzt, érted, buta? a másik fontos, hogy te csak szerezd vissza a twin peaksemet, ha már genyóságoknál tartunk.
Előzmény: KingInk (252)
allisc Creative Commons License 2003.02.19 0 0 253
jogos az óvatosságod, hisz nem ismerjük egymást...máskülönben még tán meg is sértődnék a feltételezésen...de tényleg érdekel a felvétel....hátha tudnék olyat ajánlani cserébe, ami neked is tetszik ;)

kinginknek: bár mi semmiféle kivételezett helyzetben nem voltunk, a diktafon végig a színpadon volt, a kutya sem szólt érte...lehetett volna az egy minidisces téma is, csak sajna nekem nincs olyan :(

Előzmény: deke (251)
KingInk Creative Commons License 2003.02.19 0 0 252

nohát ezzelkapcsolatban összezúzom a szemöldökömet. ígértünk vmit ordynak, az újságíró srácnak.. sztem az h felvehettük egyáltalán jórészt rajtuk (+mendzser jóindulatán) múlott. mitgonnolsz mértlehet h te vakuzás után is fotózhattál a nyílt scene-en (dt. szene) mások kezeiből meg kapkodták ki a minilemezt, vidiókamrát?

ach du lude!

Előzmény: deke (251)
deke Creative Commons License 2003.02.19 0 0 251
én fölvettem, jól sikerült. a papírok megvannak, már csak intézkedni kell, hogy cdre átvétel + zajszűréstb. meglegyen. én nem vagyok semmi jónak elrontója, csak vigyázattal éljünk.
egyfelől jó dolog lenne, ha terjedne a muzsika,
másfelől nem lenne jó, ha két év múlva bécsben viszontlátnám a saját bootlegemet 8.50 euróér. teccikérteni?

Előzmény: allisc (249)
single girl Creative Commons License 2003.02.19 0 0 250
amberek! hetfo ota ecceruen nem tok aludni. mi a Hungarian bebop-ot adomanyoztuk Davidnek ajiba Dresch Misitol & Archie Shepptol. szivem szerint en Zambo Arpyt vittem volna, de nagy volt a nyomas...
kulissza titkok? a koponyas polot david leanygyermeke keszitette (tizenot eves es muveszeti gimnazista) a szindarabban van valami szerepe ennek. a flexben meg a Kloss Gyorgy-Lugossy Lugo fele Budapest 2000 konyvet kapta, azt a kisalakut. ugy latom az ideologiai kikepzes mar megvan, mostmar csak a magyarorszagi koncertet kell megszerveznunk. arra a kerdesre hogy mert nem jon mo.-ra igy magyaraztaki david: az o terveiben mindig szerepel magyarorszag, a managernek is mindig mondja, es o sem erti, hogy ez miert nem megy.
allisc Creative Commons License 2003.02.19 0 0 249
Na ez jó! Elláttuk akkor a mi Davidünket kötelező olvasmánnyal. Gondolhatja, milyen kultúrnép a magyar. nem plüssmacikat kap, hanem könyveket:)
még szerencse h. más srófra jár az agyunk (mármint neked, meg nekem) Az úgy volt ugyanis,h. találkoztunk vele az utcán... megkérdeztem tőle h. olvasott-e valaha hungarian litrcsör... erre elővett egy könyvet a busz lépcsőjéről és megmutatta... bocs, a tévedésért addig jutottam el.h.Attila József...a többit hozzáköltöttem...azt sem tudtam h. fiú vagyok vagy lány.....én magam ugyanis a Tradegy of man by Madách szántam neki...

hát ennyi....
mégegyszer megkérdem, sikerült valakinek felvenni?
vagy azt tudja valaki h. az orf mikor és mely műsor keretében adja le azt a 2 számot, amit felvett?

Előzmény: deke (248)
deke Creative Commons License 2003.02.18 0 0 248
énadtam. nem összes, csak selected poems. (összes nincs is angolul... majd ha nem tudok mit kezdeni az időmmel, megcsinálom én. száz év múlva.) mértemeg azt hol láttad, h van neki olyan? ja igaz, a nájlonzacskó nálam maradt (ideális csomagolóanyag ti.)
Előzmény: allisc (247)
allisc Creative Commons License 2003.02.18 0 0 247
hello
Mi is megjártuk a császárvárost, meg megjártuk a koncertfelvétellel. Már az első számnál lecsapott a szekuriti a(videokmaerával próbálkoztunk) aztán csak diktafon lett belőle. Bár az is sztrájkolt, mert a kazi A oldala tök üres.A másik felén meg az utolsó 3 szám van. na ezzel jól felsültünk.Sikerült valakinek felvenni?
Mi is legelöl voltunk, szinpad jobb oldal tökéletes volt a premier plán....kell ennél több?

tudtok még kulissza titkokat?pl ki adta Davidnek a József Attila összest?

Ps. a "szép magyar beszédért " versenyt feladom, maradok az ómagyarnál ;)))
bye

Előzmény: deke (239)
single girl Creative Commons License 2003.02.18 0 0 246
nahat, ez gyonyoru. Cheryl jofejgirl is megirigyelheti. bar nem latszik a hangszerre pingalt lopatko, deviszont a nyaki igen. es nem log be a mikrofon!
Előzmény: deke (245)
deke Creative Commons License 2003.02.18 0 0 245
ízelítő.
majmég lesz.
single girl Creative Commons License 2003.02.18 0 0 244
de en nem tudok ilyenul ezert a megfejtes most elmarad. akik kancert utan bent voltak az oltozoben kb. azt meseltek amit te. meleg fogadtatas, zaszlo es jelvenycsere, polo, cd. igy megy ez. nem mentem be, elvoltam ezzel a kis koncertelmennyel magamban, alldogaltam az udvaron, vartam a tobbieket. mar mar felo volt, hogy lekessuk az utolso tomegkozlekedesi deviszonylatokat. aztan rohanas mi a villamoshoz davidek meg ejjel tovabb munchenbe. osszessegeben szerintem jol teljesitett a magyar delegacio, en meg a monarchia kiallitast is megneztem. God bless you people!
deke Creative Commons License 2003.02.18 0 0 243
ama tetkó aztmondja: Jesua azaz Jézus. sajnos annyira nem volt nyár, hogy a szép dávidcsillagban keresztes tetkó is virítson. megaztán a fényképen nem is lácik.
Előzmény: single girl (242)
single girl Creative Commons License 2003.02.18 0 0 242
itt vagyok. kb. 1 oraja jott haza a fele tarsasag. elso ket es fel sor magyarok, tombosodve es elszortan izlesesen. erkezes lihegve es kesve ( ugye az osztrak haverok ), szerencse, hogy meg a lyanyok nyomtak. a regi ismerosok azonnal az oltozo fele vettek az iranyt, de merev elutasitasban reszesitette oket a hatalmas szoke szervezo jomunkasasszony, aztan megenyhulve kert egy nevjegyet. ilyenje csak eripeternek volt. david uzent: koncert utan. bent diszkret nyomulas elore. elem beallt egy nagymonolog, aki aztan hala istennek egyet lepett balra, igy mindjart jobb lett a terlatasom. a kancert elejen benyomult egy szekuritty, mert kiszurta, hogy eripeternel minidiszk van. igy aztan elo sem mertuk venni a fenymasinat, kesobb pedig de. akik hatul alltak, remekul lattak hallottak mindent, a fenyeket dicsertek, en azt hittem tobbszor megvakulok ott elol. de hat en ezt tudtam elore es megis... egyebkent is nem baj a vakulas, lattunk mi mar eleget az eletben. igen, a koncert nagyon jo volt. mit bantam en, hogy az elso harom szamban szar volt a hangositas, amikor karnyujtasnyira lecsekkolhattam david osszes nyaki eret es heber tetkojat. folyt. kov. megyek enni.
Előzmény: deke (240)
KingInk Creative Commons License 2003.02.18 0 0 241

ja.
deke Creative Commons License 2003.02.18 0 0 240
de igen. tehát az első dal a Phyllis Ann volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!