Keresés

Részletes keresés

Zicherman Istvan Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1039

Nem, Dojcslándban élek most:) A fegyvereket pedig nyáron szerelgettük Moszkva alatt, miután az orosz speckósok nyerték meg a Magyarországon rendezett nemzetközi kommandós-bajnokságot.

A festett SzVD a legjobb lövésznek járó baráti tiszteletdíj volt.

Előzmény: gencsydani (1038)
gencsydani Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1038

Szépek!

Hol van amúgy az a nem Magyarország? Skandinávia esetleg?:)

Előzmény: Zicherman Istvan (1036)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1037

Festés terén még egy munka. Mondjuk nem AK, de közeli rokon:)))

No, fel ment, pedig féltem attól, hogy túl nagy lesz neki a fotó...

Előzmény: Zicherman Istvan (1036)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1036

Nem rossz, nem rossz...

nyaron a haveromnál ezt szereltük (nem Magyarországon).

Ez meg már az én munkám (mégis csak jó, ha az ember valamikor modellezett:))))

Előzmény: unguided (1025)
Szlejer_ Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1035

"Ezek az eredeti cuccok, vagy utángyártott airsoft szerelés?"

Eredeti, használt.

Előzmény: recon (1034)
recon Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1034

"Nekem most jön (nem újonnan ugyan) szép taktische ződben M4-hez, VLTOR QD sling csattal, meg KAC RAS II, SOG recoil pad, Magpul trigger guard, Tango down mellső mark, Fobus pisztolymark, stb, de nekem csak játszani kell. :-))"

Vazze... És még én írtam, hogy a haver egy vagyont költött :-)))) Ezek az eredeti cuccok, vagy utángyártott airsoft szerelés?

"Bowman headset-eket vagy hasonlót nem próbálgattatok? Vélemény?"

Nem. Még nem is hallottam róla. Én most egy Peltor Soundtrap erősítős headset-ben lőttem, de nem igazán voltam vele megelégedve. Szeptemberben használtam egy másik low-profile Peltor erősítős cuccot, az viszont csodálatos volt, pedig akkor Remington-nal lőttem el egy kisebb adag zártörő lőszert.

Előzmény: Szlejer_ (1033)
Szlejer_ Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1033

A VLTOR eléggé más jellegű... Nekem most jön (nem újonnan ugyan) szép taktische ződben M4-hez, VLTOR QD sling csattal, meg KAC RAS II, SOG recoil pad, Magpul trigger guard, Tango down mellső mark, Fobus pisztolymark, stb, de nekem csak játszani kell. :-)) 

Recon!

Bowman headset-eket vagy hasonlót nem próbálgattatok? Vélemény?

recon Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1032
Nem tudok százalékos választ adni, azt tudom, hogy a miénken kívül a közelmúltban volt egy másik törés is. Az új weblapot még nem láttam, mert az utóbbi időben eléggé elfoglalt voltam, de sort kerítek rá, hogy benézzek.
Előzmény: swordmanus (1027)
recon Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1031
Szerintem az AMD első markolata szar, mert előre dől, nem pedig hátrafelé és így sokkal kényelmetlenebb megfogni. Van olyan kollégám, aki szerzett ilyen markolatot (a fa változatból) és fordítva rácsavarozta a mellső ágyra. Így sokkal jobb. Nekem a sima egyenes amerikai típusú markolat van rajta. Én nagyon szeretem, mert kényelmesebbnek tartom a fogást rajta, mint a tenyéren felfektetett mellső ágyét. Ez a kényelem külön kihangsúlyozódik akkor amikor a nem lövő kezem könyökét még közelebb hozom a testem középvonala felé, hogy ne lógjon túl az épületek közt.
Előzmény: Mud Rider (1026)
recon Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1030
Kb. ilyen, de azért vannak különbségek.
recon Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1029

Nehogy azt hidd...

Egyébként szórakozásnak azt nevezném, amikor egy napos kellemes délelőtt, egy szál fegyvertokban "durrogtatok" a pázsitos lőtéren. Ezzel szemben mi a szolnoki szeles 6 fokban, plusz 20-25 kilót (védőmellény, málhamellény, sisak, védőszemüveg, gázálarc, stb.) viselve küldtük az ólmot a céltáblákra. Mindezzel együtt móka a dolog még akkor is, ha a nap végére a derekad romokban hever, a vállaidat meg már mozdítani is alig tudod.

Előzmény: radom1 (1023)
recon Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1028
Ja, és a felsorolásból a viszonylag kis tétel miatt ki is felejtettem azt a 30 lőszert, amit az M1 mesterlövész puskával lőttem először nappal, aztán pedig éjszaka egy Dedal típusú éjszakai irányzékot tesztelve :-))))
Előzmény: gencsydani (1022)
swordmanus Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1027

Szia!

Az AMP válltámasz vajh mitől tört el, és ez vajon hány %-nál jellemző?

Láttad az újracsomagolt www.kalasnyikov.hu -t?

Előzmény: recon (1014)
Mud Rider Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1026
Mi a véleményed az első markolatról?
Jó, nem jó, miért?
Az AMD-n levőt ergonómikusnak mondták, de nem úgy tünt, irigyeltük azokat a variánsokat, amin nem volt.
Ezek a merőleges markolatok jobban kézre állnak?
unguided Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1025
recon
"""Vett hozzá a SureFire által gyártott alsó-felső sínrendszert, VLTOR M4 modulár teleszkópos tust és hozzá való AK adaptert, infrabakra húzható picatinny-t, Trijicon reflex irányzékot, TDI markolatot, csőszájféket, mellső markolatot és SureFire lámpát foglalattal. Ha kész lesz a cucc, megpróbálok ide feltenni róla képet."""

valami ilyesmi?
.
.
.
gencsydani Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1024
Nekem nagy álmom egyszer annyit lőni, hogy megunjam.
Előzmény: radom1 (1023)
radom1 Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1023
Ennyi szart ilyen kis idő alatt ellőni már inkább utálatos munka, mint jó szórakozás.....
gencsydani Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1022

"Kedden és szerdán heten ellőttünk kb. 8-10 ezer para lőszert, meg ugyanannyi AK-t"

Mondtam már, hogy fordulj fel?:)

Előzmény: recon (1021)
recon Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1021
"Három kérdésem van:"

- ki fog férni egy képre a csúzli?

Ezt még nem tudom, de ebben az évben már nem is fog kiderülni, mert befejeztük. Kedden és szerdán heten ellőttünk kb. 8-10 ezer para lőszert, meg ugyanannyi AK-t, de a kollégámat máshova szólította a vezetés, így nem tudtuk kipróbálni a cuccot. Sajna már csak jövőre kerül rá sor :-((

- kiigazodik embered GPS nélkül a ketyerék között?

Belevaló srác, nem kell félteni. Megfelelően kvalifikált minden szempontból.

- mit csinál ezzel a sok szarral, ha hirtelen (haha) M4-re váltotok? :-)))

A VLTOR és a reflex irányzék azon is használható (az ACOG nem a legjobb kis távra a 4X nagyítás miatt), a SureFire, ami rajta van az kézi lámpa, így annak is van helye. Ami bukta, az a sínrendszer, de mivel az AK-t sem veszik le, így nem gáz a dolog, mert bármelyik cuccot bármelyik fegyverre fel tudja szerelni, attól függően, hogy éppen melyiket használjuk. 

Előzmény: Szlejer_ (1019)
gencsydani Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1020
:DDD
Előzmény: Szlejer_ (1019)
Szlejer_ Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1019

"Az egyik kollégám most jött haza az USA-ból és egy kisebb vagyont költött arra, hogy megvegye a legmodernebb tuning cuccokat a céges fegyverhez. Vett hozzá a SureFire által gyártott alsó-felső sínrendszert, VLTOR M4 modulár teleszkópos tust és hozzá való AK adaptert, infrabakra húzható picatinny-t, Trijicon reflex irányzékot, TDI markolatot, csőszájféket, mellső markolatot és SureFire lámpát foglalattal. Ha kész lesz a cucc, megpróbálok ide feltenni róla képet."

Három kérdésem van:

- ki fog férni egy képre a csúzli?

- kiigazodik embered GPS nélkül a ketyerék között?

- mit csinál ezzel a sok szarral, ha hirtelen (haha) M4-re váltotok? :-)))

recon Creative Commons License 2006.12.06 0 0 1017
Pletykálnak itt egy csomó másfajta fegyverről, meg spéci rádiókról, meg ernyőkről is. Hát, ennyi pletykának biztos van valami valóságalapja. Ha érted mire gondolok :-))) Bár, ha jól emlékszem te néhány hónappal ezelőtt nem hittél ilyen pletykáknak. Tudod, hogy hivatalosan nem írhatok ilyesmit nyílt fórumon, mert ezen információk közül egyik sem publikus. Egyébként a főnökünk holnap megy hozzátok toborozni, ha levelezel valaki hazaival, akkor kérdezz rá nála, hogy mit mondott. Ott valószínűleg választ kapsz a kérdéseidre.
Előzmény: Törölt nick (1016)
gencsydani Creative Commons License 2006.12.04 0 0 1015

"Az egyik kollégám most jött haza az USA-ból és egy kisebb vagyont költött arra, hogy megvegye a legmodernebb tuning cuccokat a céges fegyverhez. Vett hozzá a SureFire által gyártott alsó-felső sínrendszert, VLTOR M4 modulár teleszkópos tust és hozzá való AK adaptert, infrabakra húzható picatinny-t, Trijicon reflex irányzékot, TDI markolatot, csőszájféket, mellső markolatot és SureFire lámpát foglalattal."

El is bírja ezzel a sok sz*rral?:))

recon Creative Commons License 2006.12.04 0 0 1014

"Mielőtt kijöttem,jártam az egyik fegyverszobátokban,és érdekes volt ott látni az AMP-ket."

Van belőle egy pár darab, de inkább csak tesztelésre. Kaptunk belőle olyat, amihez van az infrabakra húzható picatinny. Lőttünk velük egy nagy rakatot mindenféle körülmények között (még sínre húzott Aimpoint M2 irányzék mögé szerelt PVS-14-gyel is éjszaka). Én személy szerint egy kalap szarnak tartom az amortizátoros válltámaszt (az egyiknek le is tört tőből). Szóval nem fűzök sok reményt hozzájuk. Ráadásul az AK modernizációs programtól is elvettek egy nagy kalap pénzt, így lehet, hogy nem csak csúszik, hanem egyelőre nem is fog megvalósulni a dolog.

Az egyik kollégám most jött haza az USA-ból és egy kisebb vagyont költött arra, hogy megvegye a legmodernebb tuning cuccokat a céges fegyverhez. Vett hozzá a SureFire által gyártott alsó-felső sínrendszert, VLTOR M4 modulár teleszkópos tust és hozzá való AK adaptert, infrabakra húzható picatinny-t, Trijicon reflex irányzékot, TDI markolatot, csőszájféket, mellső markolatot és SureFire lámpát foglalattal. Ha kész lesz a cucc, megpróbálok ide feltenni róla képet.

"Akkor most mi a helyzet,lesznek M-4-ek,vagy nem????"

Hallottál te már itt ilyet tőlem? :-)))

Előzmény: Törölt nick (1009)
kiskorúbézoltán Creative Commons License 2006.12.04 0 0 1012
Azért az ANA-sok nincsennek annyira oda az AMD-ért , legalábbis amelyikkel én beszéltem az mind rühelte .
Előzmény: Törölt nick (1011)
swordmanus Creative Commons License 2006.12.04 0 0 1010
Üdv Python!

Én nagyon örülnék, ha mesélnél még kalasnyikov élményeidről, akár itt, akár a kalasnyikov.hu anek-data fórumán. Az egy dolog hogy nem tartják őket karban, de ettől azért még gondolom, működnek...
Előzmény: Törölt nick (1009)
swordmanus Creative Commons License 2006.11.21 0 0 1008
amp-69
na, végre!
swordmanus Creative Commons License 2006.11.21 0 0 1007
Hali!
Nosza, íme!

swordmanus Creative Commons License 2006.11.20 0 0 1006
Szia! csak most láttalak, hát eskü beszkennelem, az egésuz lapot!
Előzmény: pinté34 (1005)
pinté34 Creative Commons License 2006.11.10 0 0 1005

Sword!

Hadd lássam azt a képet! Kíváncsi vagyok arra az AMP-re. Kérlek ha tudod, szkenneld be!

pinté34

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!