Vannak koszosabb ambient albumok (GAS, német előadók a 90-es évekből), esetleg Taylor Deupree vagy a korai Loscilok, de azok meg nem ilyen ritmusosak, max. pulzálóak.
A kolléga olyat keres, mint a Selected Ambient Works 85-92, ami igazából nem is ambient, hanem vmi tök más. De ilyen vegyítést sem sem más előadó szerintem nem produkált.
Passz, jó pár éve volt egy hír, hogy a honlapjára felpakolt nagyon-nagyon sok mp3-at (lehet, hogy más a formátum, de nekem mp3 rémlik), akkor letöltöttem, elkezdtem hallgatni, de nem értem a végére. Otthon az egyik vinyón a mai napig ott van az anyag, este felrakom valahova.
Arra emlékszem, hogy nem ömlesztve voltak, hanem külön könyvtárakban, kvázi albumok és válogatások formájában. Ja, és sok kép is volt mellékelve.
There is about another 4 release left in the free album series and then we'll be switching over to CD and fully priced digital releases as the label will not be able to continue otherwise.Just not enough support sadly.
The final tʌntrə xxx boxset will be up for pre order next week and this is going to be a beauty just like the other 2"
A baj az, hogy Aphex nem csinált több ehhez hasonlót, és ez nem is ambient. A 90-es években érdemes keresgelned, Global Communication, esetleg Reload cuccok között szerintem.
Olyan Aphex Twin albumot keresek, ami zeneileg leginkább közel áll a Selected Ambient Works 85-92-höz. A másik Selected Ambient Works lemezt nem ér mondani, mert azt ismerem betéve, de a diszkográfiát ezzel a sok hülye címmel meg alias-al elég nehezen látom át, meg nem is tudom, melyik mikori, de valami "ilyesmit" hallgatnék.
Persze, a többi is jó, csak "más" :)
Igazából az sem baj, ha más előadótól is javasoltok valamit, de első körben AT-t kérek szépen, csak valami "iyesmi" legyen, köszönöm :)