Keresés

Részletes keresés

cicó Creative Commons License 2001.08.29 0 0 842
Én azt szoktam mondani, hogy "Nagyon tele van a bukszám..." Ez jó káromkodás helyett, valamint megfelel a pozitív gondolkodás alapszabályának is a "buksza" bármely alternatíváját tekintve :-DD
Előzmény: PUMUKLI (841)
PUMUKLI Creative Commons License 2001.08.29 0 0 841
Ez nagyon tetszik, hogy "A MANÓBA"
Úgyis azon gondolkodtam, hogy fel kellene hagynom a káromkodással. Ezt fogom bevezetni helyette. Csak az a baj, ha - mint pl. ma is- reggelre az a látvány fogad, hogy a szomszéd kutyája belógott hozzánk és az egy heti szemétadagot- élükön a szaros pelenkákkal- széttépte és széthordta a kertben, ennél sokkal bonyolultabbak is eszembe jutnak.
Előzmény: Andrea-r (839)
PUMUKLI Creative Commons License 2001.08.29 0 0 840
Nekem meg Babóné szólt mobilon, hogy most kezdődik. :-)) Na volt ám vágta hazafelé a játszótérről babakocsival! És láttuk ám!!
Andrea-r Creative Commons License 2001.08.29 0 0 839
a manóba! Tegnap volt? Azt hittem, ma lesz! A manóba!

Andrea

Cincoka Creative Commons License 2001.08.29 0 0 838
:-) azért sem árulom el...had izguljanak a népek,mirol maradtak le.
Előzmény: Mámi (837)
Mámi Creative Commons License 2001.08.28 0 0 837
Nakit? :)))))
Cincoka Creative Commons License 2001.08.28 0 0 836
Na,kit láttam ma a tv-ben?:-) Pedig csak a kölyök ráfeküdt a távirányitóra és bekapcsolt...még éppen nem maradtam le a végérol:-)
PUMUKLI Creative Commons License 2001.08.25 0 0 835
OFF
Jaj Cicó, hát én olyan ritkán járok erre, hogy lemaradtam a hétvégéről! Hívj már fel 30/ 318-97-94 és megbeszélünk egy időpontot. Mi 1.-én elutazunk egy hétre, de addig jöhettek bármikor. Várom a hívásod!
Pumukli
ON
Előzmény: cicó (826)
tamara Creative Commons License 2001.08.24 0 0 834
Sziasztok Gyes-betegek!

Valószínűleg szept 3-án cuccolunk haza véglegesen vidékről, úgyhogy a 6-a jónak tünik.

Már nagyon várom,

sziasztok, t.
Piglet, méláztam.

genetta Creative Commons License 2001.08.23 0 0 833
Értettem!:-)))
Szóval, többiek?
Előzmény: Törölt nick (831)
Mámi Creative Commons License 2001.08.23 0 0 832
Heló-heló,

képzeljétek, nekem nem volt fárasztó a nyaralás, sőt egészen feltöltődtem. Nem főztem, nem takarítottam, semmi házimunka. bár internet se volt, de az Apának ugyanúgy nem, így jól éreztük magunkat.
Sacika ráérzett a 2lábon járás ízére, de ehhez hozzásegített, hogy a fűbe nem szívesen, csak finnyákolva tette le a kezét.

Törölt nick Creative Commons License 2001.08.22 0 0 831
Sziasztok!

Akkor összegezném:

2001.szeptember 6. este 8 óra Remíz.
A helyfoglalást genetta intézi, mert övé az ötlet:-))))

kriszi
genetta
babóné
Piglet
Mámi

esetleg Andrea-r

tamara??? neked jó?

Piglet

Andrea-r Creative Commons License 2001.08.22 0 0 830
Sziasztok!

Nekem ez volt az első babás nyaram és nekem is fárasztóbb volt, mint itthon lenni. Rossz azért nem volt, csak kicsit kényelmetlenebb, macerásabb.
És nem volt gép, ugye, ami már önmagában is szörnyű:)
A talihoz még nem tudok csatlakozni, mert szept. első hetében lesz egy EU-s tanfolyamom, és még nem ismerem az órarendet. Ráadásul a dadusunk elhagyott :( és nem biztos, hogy addigra be tudok iktatni egy újat :(( és ha így lesz, akkor a tanfolyam ideje alatt az anyukám lesz a gyerekfelügyelő, de este már nem szívesen terhelném. Szóval még sok a bizonytalanság, de remélem, menni fog.

Andrea

Babóné Creative Commons License 2001.08.22 0 0 829
Sziasztok!

Csatlakoznék egy csütörtöki talihoz.

Szilvi

genetta Creative Commons License 2001.08.22 0 0 828
Még egy szavazat a csütörtökre!
Megnyugodtam, hogy nem csak én fáradtam bele a nyárba...:-)
kriszi Creative Commons License 2001.08.22 0 0 827
Úgy látszik, nem csak nekem volt különösen pihentető a szabadságom. :-(

Tali. Nekem a csütörtök tűnik most szerencsésebbnek, ha szavazni kell.

Előzmény: cicó (826)
cicó Creative Commons License 2001.08.21 0 0 826
Sziasztok!
Én is megjöttem a nyaralásból ahol nem tudom mennyire rendhagyó módon de enyhén Gyes-beteg lettem, első napokban alig aludtunk mert a gyerek ordított, napközben meg kempinszerte rohangáltam utána...a család többi tagja meg terpeszkedett...egy héten keresztül olvastam egy újságot...
OFF
Pumukli péntekre vagy szombatra meg tudunk beszélni valamit?
ON
üdv.cicó
Előzmény: PUMUKLI (825)
PUMUKLI Creative Commons License 2001.08.21 0 0 825
Bocs Mámi, de nem tudtam kihagyni! :-)
Különben is biztosan aranyos vagy benne, mint különben is.
A taliról megint le fogok maradni, mert 2.-án nagymamához megyünk egy hétre.
PUMUKLI
Mámi Creative Commons License 2001.08.19 0 0 824
Sziasztok, most jöttem meg nyaralásból, és látom kedves PUMUKLI, csinálod a reklámot nekem:) nem kéne!!! akit érdekel, annak magánban elmesélem, miről van szó. Vagy a talin, az még jobb:)

piglet, én, mint egyik oszlopos tag, a csütörtökre szavazok, -az közelebb van a péntekhez-, de ha szerda lesz az se baj.

szklara Creative Commons License 2001.08.16 0 0 823
Miről maradtam én le...
Homályosítsatok már fel, miért lesz Mámi a Mónikában??
szklara
Cincoka Creative Commons License 2001.08.16 0 0 822
Komolyan igazi felvételek ezek a Mónikában? Láttam kettőt-hármat, azt hittem, jü előre letárgyalják, ki mit mondjon, nem létezik, hogy ennyi lökött ember van:-)))
Persze, Mámi a kivétel:-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.15 0 0 821
Sziasztok!

MEg azt se felejtsük el, hoyg az énkérésemre a múltkori talin megbeszéltük, hoyg a következő időpontja nem szeptember első péntekje lesz, hanemvagy csütörtök, vagy szerda. Azaz 5.-e vagy 6.-a.
Kinek mikor lenne jó?
Ki jön?
A helyszín pedig a Remíz lesz, a Szép Ilonkánál.

PIglet

PUMUKLI Creative Commons License 2001.08.15 0 0 820
Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a TV2-n a nyári szünet után újra indul a Mónika műsor (nemtom mi a címe). Úgyhogy figyeljük egyesült erővel, mikor lesz Mámi benne, mert biztos nem szól ám! :-))
Andrea-r Creative Commons License 2001.08.06 0 0 819
Sziasztok!

Mámi, Szilvásgombóc! Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám. Csak tegnap jöttünk haza Agárdról.
teljesen magam alatt vagyok a mICK-család tragédiája miatt. majd később

Andrea

Mámi Creative Commons License 2001.08.04 0 0 818
Valamit az előbb elrontottam: : A helyes link ez!

Én egy darabig nem leszek, üdv minenkinek !

Mámi Creative Commons License 2001.08.04 0 0 817
A képek a szokott helyen!
A legfrissebbek címei: haxenbuli1-15-ig . Jpg-ek.
szilvasgomboc Creative Commons License 2001.08.03 0 0 816
Nagy sóhajjal írom: jó talizást!!
:)
Mámi: Andrea-r asszem még nyaral Velencén.
Babóné Creative Commons License 2001.08.03 0 0 815
Sziasztok!

Sajnos ez az este nekem se fog összejönni. Anyós kavarása miatt áll a bál itthon, úgyhogy most inkább kettesben megyünk vacsizni apával tisztázni a tisztázandókat.

Jó szórakozást Nektek!!

Szilvi

Mámi Creative Commons License 2001.08.02 0 0 814
Viszem a gépet PUMUKLI, úgyhogy majd lesznek képek, de szombat reggel utazunk el, így lehet, hogy csak később lesznek föltéve. Majd meglátjuk.

Boboca vajon nem jön? Sófel? cicó? Andrea-r? meg mindenki aki épp nem nyaral? (remélem egyetlen "törzstagot" sem hagytam ki:))

PUMUKLI Creative Commons License 2001.08.01 0 0 813
Hát nekem sajna ki kell hagyni ezt a vacsit. Alvás nemhogy javulna, inkább romlik. Most kivételesen 20 perc alatt elaludt (de 9-kor kezdtük a 8 helyett), de bármikor ébredhet...
Remélem, majd nézegethetem a Mámi képeit.
Jó bulizást!
PUMUKLI :-((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!