Én azt szoktam mondani, hogy "Nagyon tele van a bukszám..." Ez jó káromkodás helyett, valamint megfelel a pozitív gondolkodás alapszabályának is a "buksza" bármely alternatíváját tekintve :-DD
Ez nagyon tetszik, hogy "A MANÓBA"
Úgyis azon gondolkodtam, hogy fel kellene hagynom a káromkodással. Ezt fogom bevezetni helyette. Csak az a baj, ha - mint pl. ma is- reggelre az a látvány fogad, hogy a szomszéd kutyája belógott hozzánk és az egy heti szemétadagot- élükön a szaros pelenkákkal- széttépte és széthordta a kertben, ennél sokkal bonyolultabbak is eszembe jutnak.
OFF
Jaj Cicó, hát én olyan ritkán járok erre, hogy lemaradtam a hétvégéről! Hívj már fel 30/ 318-97-94 és megbeszélünk egy időpontot. Mi 1.-én elutazunk egy hétre, de addig jöhettek bármikor. Várom a hívásod!
Pumukli
ON
képzeljétek, nekem nem volt fárasztó a nyaralás, sőt egészen feltöltődtem. Nem főztem, nem takarítottam, semmi házimunka. bár internet se volt, de az Apának ugyanúgy nem, így jól éreztük magunkat.
Sacika ráérzett a 2lábon járás ízére, de ehhez hozzásegített, hogy a fűbe nem szívesen, csak finnyákolva tette le a kezét.
Nekem ez volt az első babás nyaram és nekem is fárasztóbb volt, mint itthon lenni. Rossz azért nem volt, csak kicsit kényelmetlenebb, macerásabb.
És nem volt gép, ugye, ami már önmagában is szörnyű:)
A talihoz még nem tudok csatlakozni, mert szept. első hetében lesz egy EU-s tanfolyamom, és még nem ismerem az órarendet. Ráadásul a dadusunk elhagyott :( és nem biztos, hogy addigra be tudok iktatni egy újat :(( és ha így lesz, akkor a tanfolyam ideje alatt az anyukám lesz a gyerekfelügyelő, de este már nem szívesen terhelném. Szóval még sok a bizonytalanság, de remélem, menni fog.
Sziasztok!
Én is megjöttem a nyaralásból ahol nem tudom mennyire rendhagyó módon de enyhén Gyes-beteg lettem, első napokban alig aludtunk mert a gyerek ordított, napközben meg kempinszerte rohangáltam utána...a család többi tagja meg terpeszkedett...egy héten keresztül olvastam egy újságot...
OFF
Pumukli péntekre vagy szombatra meg tudunk beszélni valamit?
ON
üdv.cicó
Bocs Mámi, de nem tudtam kihagyni! :-)
Különben is biztosan aranyos vagy benne, mint különben is.
A taliról megint le fogok maradni, mert 2.-án nagymamához megyünk egy hétre.
PUMUKLI
Sziasztok, most jöttem meg nyaralásból, és látom kedves PUMUKLI, csinálod a reklámot nekem:) nem kéne!!! akit érdekel, annak magánban elmesélem, miről van szó. Vagy a talin, az még jobb:)
piglet, én, mint egyik oszlopos tag, a csütörtökre szavazok, -az közelebb van a péntekhez-, de ha szerda lesz az se baj.
Komolyan igazi felvételek ezek a Mónikában? Láttam kettőt-hármat, azt hittem, jü előre letárgyalják, ki mit mondjon, nem létezik, hogy ennyi lökött ember van:-)))
Persze, Mámi a kivétel:-)
MEg azt se felejtsük el, hoyg az énkérésemre a múltkori talin megbeszéltük, hoyg a következő időpontja nem szeptember első péntekje lesz, hanemvagy csütörtök, vagy szerda. Azaz 5.-e vagy 6.-a.
Kinek mikor lenne jó?
Ki jön?
A helyszín pedig a Remíz lesz, a Szép Ilonkánál.
Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a TV2-n a nyári szünet után újra indul a Mónika műsor (nemtom mi a címe). Úgyhogy figyeljük egyesült erővel, mikor lesz Mámi benne, mert biztos nem szól ám! :-))
Mámi, Szilvásgombóc! Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám. Csak tegnap jöttünk haza Agárdról.
teljesen magam alatt vagyok a mICK-család tragédiája miatt. majd később
Sajnos ez az este nekem se fog összejönni. Anyós kavarása miatt áll a bál itthon, úgyhogy most inkább kettesben megyünk vacsizni apával tisztázni a tisztázandókat.
Hát nekem sajna ki kell hagyni ezt a vacsit. Alvás nemhogy javulna, inkább romlik. Most kivételesen 20 perc alatt elaludt (de 9-kor kezdtük a 8 helyett), de bármikor ébredhet...
Remélem, majd nézegethetem a Mámi képeit.
Jó bulizást!
PUMUKLI :-((