Keresés

Részletes keresés

Ács Bogi Creative Commons License 2013.11.12 0 0 173

Kedves Kutyagazdik!

Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben sétáltattam naponta egy évig Odit, a foxit. Nagyon szerettem ezért szívesen sétáltatnék most is. Gondoltam írok a fórumra, hátha lesz egy kutyus és gazdája akivel tudok egyeztetni. Szívesen vállalnám!

A díjazás és kerület tekintetében rugalmas vagyok.

Előre is köszönöm:

dr. Ács Boglárka

20/4754663

igobcsa@yahoo.com

Szaszindzser Creative Commons License 2013.11.08 0 0 172

Kis- és közepes testű kutyusok sétáltatását, felügyeletét a hét bármely napján vállalom!A részletekért kérem hívjon bizalommal!

+36307494475

kutyaseta000 Creative Commons License 2013.11.08 0 0 171

Kedves Gazdik!

Kutyasétáltatást, kutyafelügyeletet és futtatást vállalok Budapest néhány kerületében. 

Elérhetőségem: kutyaseta@citromail.hu

Ár: megegyezés szerint.

Krisztina

Komlósi Olcsi Creative Commons License 2013.11.07 0 0 170

Kedves Gazdik!

Kutyasétáltatást, kutyafelügyeletet vállalok Budapest kerületeiben.

Elérhetőség: koolcsi@gmail.com

Ár: megegyezés szerint

Stella_4564 Creative Commons License 2013.11.06 0 0 169

Kettő cica felvigyázására keresnék, arra alkalmas illetőt.

E-mail: szappanka@gmail.com

A részleteket e-mail-en megbeszélnénk!

Köszönettel

Stella_4564 Creative Commons License 2013.11.06 0 0 168

Egy e-mail elérhetőséget szeretnék kérni!

Előzmény: Kónya Kata (152)
Ács Bogi Creative Commons License 2013.11.05 0 0 167

Kedves Kutyagazdik!

Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben sétáltattam naponta egy évig Odit, a foxit. Nagyon szerettem ezért szívesen sétáltatnék most is. Gondoltam írok a fórumra, hátha lesz egy kutyus és gazdája akivel tudok egyeztetni. Szívesen vállalnám!

Előre is köszönöm:

dr. Ács Boglárka

20/4754663

igobcsa@yahoo.com

vörösmacska Creative Commons License 2013.11.03 0 0 166

Már nem aktuális a bejegyzés mert Lui szerencsésen hazakerült! Köszönhető a megtalálónak és a csipnek!:-))

Előzmény: vörösmacska (165)
vörösmacska Creative Commons License 2013.11.02 0 0 165

Kedves Kutyaszerető emberek! Kutyagazdik!

A segítségeteket szeretném kérni, mert Lui nevű foxterrier kutyánk 2013,10. 29-én eltünt. a xi.ker. Etele tér környékéről. Kaptunk jelzést a budaőrsi reptér környékéről. hogy látni vélték. Szinte folyamatosan kint vagyunk, keressük, de még nem találtuk meg!

Regiszrált csippje van, szeld, behívható.

Kérem a gazdikat, hogy ha netán látják valahol fogják meg és hívják a következő tel.számok valamelyikét: 06 70 778 75 01 vagy 06 70 778 75 02.

Kitettünk a környéken több helyre a fotóját és a fenti adatokat tartalmazó plakátokat:

kutyaseta000 Creative Commons License 2013.11.01 0 0 164

Kedves Gazdik!

Kutyasétáltatást, kutyafelügyeletet és futtatást vállalok Budapest néhány kerületében. 

Elérhetőség: kutyaseta@citromail.hu

Krisztina

kutyaseta.budapesten Creative Commons License 2013.10.30 0 0 163

Kedves Kutyagazdik!

Budapest területén vállalom kisebb- nagyobb testű kutyusok sétáltatását, foglalkoztatását, felvigyázását rugalmas időbeosztással, napközben is.

Ha munkája, egyéb elfoglaltságai miatt nincs lehetősége eleget foglalkozni kutyusával, és egy megbízható, türelmes, igazi állatbarátra szeretné bízni, írjon bátran!

Elérhetőségem: kutyaseta.budapesten@gmail.com

Szép napot mindenkinek!

Réka

Ács Bogi Creative Commons License 2013.10.30 0 0 162

Kedves Kutyagazdik!

Előre is köszönöm:

dr. Ács Boglárka

20/4754663

igobcsa@yahoo.com

kováts ágnes Creative Commons License 2013.10.20 0 0 161

Kedves Kata!

Nekem egy nagyszájú.kócos 9 éves Pumi kan kutyám van.Ezidáig én sétáltattam mindig.3 héttel ezelőtt azonban amputálták a lábam térd alatt és így nem tudom őt levinni.Panelban lakunk Budapesten a XVII. kerületben,lift van.Mivel egyedűl élek,78 éves édesanyámmal aki most kórházban van-nagyon beteg-hol van aki leviszi a kutyámat hol nincs ,és többnyire nincs.Könnyen barátkozik de eleinte nagyon hangosan ugat ezért az idegenek meg szoktak ijedni.Soha nem bántot még se embert se másik állatot a 9 éve alatt.Várom válaszát.

Köszönettel,Ági 06302398144 kovacsaniko87@freemail.hu

Ács Bogi Creative Commons License 2013.10.15 0 0 160

Kedves Kutyagazdik!

A XIII. kerületben sétáltattam naponta egy évig Odit, a foxit. Nagyon szerettem ezért szívesen sétáltatnék most is. Gondoltam írok a fórumra, hátha lesz egy kutyus és gazdája akivel tudok egyeztetni. Szívesen vállalnám!

Előre is köszönöm:

dr. Ács Boglárka

20/4754663

igobcsa@yahoo.com

furry14 Creative Commons License 2013.10.05 0 0 159

Kedves kutya gazdik.

22 éves fiú.
kutya sétáltatást, fel vigyázást vállal egész budapest területén.

referenciával rendelkezem.

ár: 1 óra séta 500-100

4 óra hossz 2500 ft (felvigyázás)
4 óra felett 3500 ft (felvigyázás)

érd: fury14@freemail.hu

Gyarmati Alíz Creative Commons License 2013.10.03 0 0 158

Üdvözlöm a kutya/ macska tulajdonosokat!

Egyetemista lány vagyok, több éves kutyás tapasztalattal, kutyák tanításához is értek. Budapest területén vállalok kutyasétáltatást, tanítást is. 500ft/óra foglalkozás, legyen az bármi. Macskáknak legfőképpen a neveléséhez értek, sokéves macskás tapasztalattal. Segítek szocializációs, szobatisztasági problémák esetén is. Végtelenül türelmes állatbarát vagyok, de szerintem ezt fölösleges is leírni, hiszen akkor nem lennék itt. Legfőképpen reggel és este van időm, de vannak olyan napok is, amikor napközben is ráérek. ( Nagyobb testű kutyákkal is elbírok, de nem bírni kell velük, hanem érteni hozzájuk :) )

Referenciáim: 5 macskám, 1 kutyám, 1 lovam :)

Elérhetőségeim:
e-mail: liz.magic@live.com

tel.: 06203965147

kutyaseta000 Creative Commons License 2013.10.02 0 0 157

Kedves Gazdik!

21 éves egyetemista vagyok. Kutyasétáltatást, kutyafelügyeletet és futtatást vállalok Budapesten néhány kerületében. 

Elérhetőség: kutyaseta@citromail.hu

Krisztina

dombiistvan28 Creative Commons License 2013.10.01 0 0 156

Sziasztok!

4 éves, ivartalanított, labrador, fiú kutyusomhoz keresek valakit, aki naponta az én 2 sétáltatásomon felül, be tudna segíteni egy alkalommal,
úgy a kora délutáni órákban (3-4).

Fontos, hogy hosszú távra keresek megbízható személyt.

Akit érdekel írjon, részleteket megbeszéljük emailben
dombiistvan@postafiok.hu

Dori30 Creative Commons License 2013.10.01 0 0 155

Kedves Kata!

Egy kis bolognese kutyát kellene sétáltatni a IX. kerületben naponta 1-2-szer.  

Megadom az email címem, hogy megbeszélhessük a részleteket, ha érdekel.

mariandori@yahoo.com

Márián Dorina

Ács Bogi Creative Commons License 2013.10.01 0 0 154

Kedves Kutyagazdik!

A XIII. kerületben sétáltattam naponta egy évig Odit, a foxit. Nagyon szerettem ezért szívesen sétáltatnék most is. Gondoltam írok a fórumra, hátha lesz egy kutyus és gazdája akivel tudok egyeztetni. Szívesen vállalnám!

Előre is köszönöm

20/4754663

igobcsa@yahoo.com

dombiistvan28 Creative Commons License 2013.09.30 0 0 153

Szia,

Van egy 4 éves fiú ivartalanított labrador fiú kutyusom. 
Nagyon jó kutya, de sajnos a munkaidőm miatt a 3-ról vagy 2 sétára kell redukálnom a napi adagot,
vagy keresni valakit aki napi 1 alkalommal hétköznapokon kiviszi.

Szimpatikus volt amit írtál, ha érdekel, a részleteket megbeszélhetjük emailben.

Erre az emailcímre írj: dombiistvan(at)postafiok.hu

István

Kónya Kata Creative Commons License 2013.09.26 0 0 152

Sziasztok!
Kedvenceitek sétáltatását vállalom Budapest területén. Fél órákra, órákra, egyet-kettőt, többet, délelőtt, délután vagy este.
Kérés és igény szerint akár megfuttatom, játszom velük, vagy csak sétálunk.
Túrázni is elvihetem őket, más díjszabásban.
Egyszerre csak egy állatkát viszek, kivételt képeznek ez alól a kistestű szőrmókok. Lehet akár cica, nyest, csincsilla, kutya, nyuszi vagy párduc. :)
Állatkánként egy órára kb. 500 ft-ot kérek, kivételt is szívesen teszek, sőt alkudozni is lehet. Minden az állaton és a gazdiján múlik.
A felszerelést a gazdinak kell biztosítani:
-póráz
-játék
-szájkosár (ha harapós mondjuk a kutyus)
-eg.ügyi tasik, vagy gyűjtők

Magamról egy keveset:
Én egy állatbarát, és természetkedvelő 24 éves lány vagyok. Egy fekete házi cicával és egy deguval élek együtt, de volt már több kutyám (német juhász, keverék), cicám (házi, sziámi), hörcsögöm (törpe), madaram (pinty), halam (vitorlás, tapi, guppi), sőt rákot is tartottam.
Úgy gondolom, hogy egy állatot szeretni és nevelni kell, mint egy kisgyereket. Együtt éltek, szomorkodtok és vidámkodtok. Az ő életük is tehát minőségi kell hogy legyen, finomságokkal, játékkal, pihenéssel és szabadsággal. Boldogsággal.

wefoundlove1990 Creative Commons License 2013.09.25 0 0 151

KEDVES MINDENKI

Kistestű, imádnivaló, szobatiszta kutyusunk mellé keresünk felügyelőt a IX. kerület Liliom utcában.

Alkalmankénti, hol nappali, hol éjszakai időtartamra, lehetőleg olyat, aki a közelben lakik és addig magához tudná venni a kutyánkat, ameddig nekünk kutyamentes programunk van. Egyedül hagyni nem szeretnénk, mert ha egyedül van, hajlamos nyüszíteni, és nem merjük nyugodt szívvel már itthonhagyni a szomszédok miatt. A díjazásról megegyezünk. Sétáltatás, etetés ez idő alatt nem szükséges. Ergó olyanok jelentkezését is várom, akik otthon vannak viszonylag sokat, és nem gond nekik, ha náluk van egy eb :) A mi kutyánk más kutyákkal is nagyon jól kijön, lehet, hogy ha kettesben lenne egy másik kutyával, akkor jobban el is lenne, nem nyüszítene akkor sem, ha valaki nem ülne felette. :)

Privát üzenetet várok a molnarzsofia1990@gmail.com-ra.

furry14 Creative Commons License 2013.09.21 0 0 150

Kedves kutya gazdik.

21 éves fiú.
kutya sétáltatást, fel vigyázást vállal egész budapest területén.

referenciával rendelkezem.

ár: 1 óra séta 1000-1500

4 óra hossz 2500 ft (felvigyázás)
4 óra felett 3500 ft (felvigyázás)

érd: fury14@freemail.hu

HAJDUKER Creative Commons License 2013.09.19 0 0 149

Kedves kutyások a figyelmetekbe ajánlok egy hasznos új találmányt!

EDDIG NEM LÉTEZŐ ÚJ TERMÉK! FERBOK KUTYAPISZOK FELSZEDŐ!

EGYSZERŰ, OLCSÓ, ESZTÉTIKUS.

Használatával kutyája okozott környezet szennyeződést rendkívül higiénikusan megszüntetheti.

KERESSE, HASZNÁLJA, AJÁNDÉKOZZA.

Használata: elsősorban közterületekről, de az udvaron belüli piszok felszedésére is kiválóan alkalmas. Ez az egyszerű praktikus,esztétikus eszköz rozsdamentes fényes acélból készül, zsebben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, élettartama örök.

Az eszköz 4 méretben készül a kutyák testsúlyának megfelelően:
- az XL-es méret 10 kg
- az XXL-es méret 10-30 kg
- az XXXL-es méret 30 kg-nál nagyobb súlyú kutyák részére 1-2 piszok felszedésére
- a negyedik EXTRA méretű eszköz fa nyéllel van gyártva 2-6 piszok felszedésére alkalmas (udvarokról, telephelyekről)

Árak: Eszköz 1300-1750 Ft

Komposztálható zsák: 600-780Ft/100 db

Alkalmazása: mind az ábrán is látható nem kell kézzel a zsákba belenyúlni, hanem a mellékelt komposztálható speciális anyagból és méretből készült zsákot kell az eszközre helyezni.

Minden méretű eszközre más zsák való és ezért ezt is figyelembe kell venni. Az eszközön és a zsákon is ez jelölbve van. Haználatkor mivel csomagoljuk az ürüléket semmi nem szennyeződik csak a zsák belseje. Tehát teljesen higiénikus és még olcsó is!

AZ ESZKÖZ ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ KOMPOSZTÁLÓ ZSÁK MEGRENDELHETŐ A www.hajduker.unas.hu OLDALON!

Ács Bogi Creative Commons License 2013.09.13 0 0 148

Kedves Kutyagazdik!

Előre is köszönöm:

20/4754663

igobcsa@yahoo.com

kutyaseta000 Creative Commons License 2013.09.10 0 0 147

Kedves Easybutterfly!

Olvastam hírdetését, és érdekelne a kutyasétáltatás. A XIII. kerülettől nem lakom messze. Elérhetőségem: kutyaseta@citromail.hu

Várom válaszát!

Továbbbi szép napot!

Krisztina

Előzmény: Easybutterfly (143)
Lakatos Nóra Creative Commons License 2013.09.08 0 0 146

Kedves Easybutterfly!

Én szyvesen elvállalnám a kutyus sétáltatását, mivel 2. éves egyetemista vagyok, minden nap benn vagyok a belvárosban, órarendem elég laza ahhoz, hogy meg tudjunk állapodni az időpontokban!

Ha még aktuális a munka, kérlek írj az email címemre: lnora92@mail.com

Köszönettel: Nóri

Noki85 Creative Commons License 2013.09.08 0 0 145

Kedves Eszter!

Elnétést hogy nem válaszoltam, de ide ritkábban járok fel, kérem emailben jelentkezzen (amennyiben még aktuális), illetve ott a telefonszámomat is meg tudom adni a könyebb komunikáció érdekében!

Szívesen vállalom kutyusa napi sétáltatását, amennyiben megfelelek Önnek és tudunk időpontot egyeztetni!

szkaty@index.hu

Üdv: Kati

Előzmény: frakklany (140)
KisCsikós93 Creative Commons License 2013.09.08 0 0 144

Üdv!

Én nagyon szívesen elvállalnám a kutyust! Egyeztethetnénk a részleteket e-mailben (ott én is küldenék magamról kicsit részletesebb bemutatkozást)? csikos268@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!