Lehet hogy akad meg 1-2db.De ha lotyogott akkor nem csak a kulso resze miatt, hanem maga a zarbol kiallo muanyag tuske van elrepedve. Vagyis a kis biztosito stiftje.
Az mitől lehet, hogy a középkonzolon lévő szellőzőknél, ha a fűtést ráadom mindkét oldalon, csak a jobb oldalin jön meleg levegő, a balon hideg? (kétzónás digitklíma)
Rossz évjáratú autóból szereted, Bravo/a-Marea stimm, de fl. utáni motorost keress, aminek műanyag a szívócsöve ('98-tól), az nem különbözik és ugyanúgy a motortérben van.
Ha itt senkinek sincs, nézz körül a fiatbravo.hu-n (adok-veszek rovat), az 1.6-os Bravo/Brava üzemanyag rendszerében ugyanez a szelep van beépítve, a jobb sárvédő alatt.
Két eltérés lehet: a régebbi típusokon nem ovális, hanem négyszögletes az elektromos csatlakozó; a csőcsatlakozások nem vonalban, hanem 90°-ban elfordítva találhatóak.
(Az utóbbi csődarabbal + 2 bilinccsel orvosolható)
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni! 2001-es Lybra 1.6 16V-hez keresek benzingáz visszavezető szelepet, eddig sikertelenül. Világít a motorcheck lámpa és ezt a szelepet írja P0443 hibakóddal hibának. Esetleg tud valaki valahol bontottat? Előre is köszi a választ!
A motorom még jó, a szerkezet szét tört, ha van valakinek rossz, az még nekem jó, a kettőből tudok csinálni egyet, ha más nincs, akkor veszek egy jó használtat. Na, így már érted? 😊
Próbálkozik az ember :) Jó lett volna gyári csavarokkal összerakni, de erősen fogyócikk, a bontós információi alapján is, mert vagy 3 Alfába megy ez a féltengely (mondjuk ezt tudtam). Vettem a csavarboltban Pécsett 8.8-as méret-azonost, azt már meg lehet húzni rendesen, keményebb meg nem kapható náluk. Már csak a csillagra várok.