Ha pálya jól fel van rakva akkor nem dob ki. Nekem hiba mentesen megy a pálya. Igaz néhány jelző hiba van csak azok meg majd valamikor javítva lesznek.
probàltam ugyis csinalni hogy fel raktam a 6-ot de ugysem indul el nagyon sok activity sot még a vonalbejàràs sem! pl tehervonatozni szerettem volna ami az alapban is benne van és nem inditja el!amit el indit jellenleg nekem a kovetkezo: Puspokladany-Szolnok,Nyugati-Szob,Esztergom-Nyugati,Nyugati-Esztergom!
le toltotem az Mstshungary oldarol a Biharkeresztesi-Puspokladany feladatot aszt még nem tudtam ki probalni mert az Open Rail hiànyolja a mozdonyt amit sajnos sehol nem talàlok esetleg ha valaki fel toltené nekem nagyon megkoszoném ! a szekér neve ami hiànyzik 6341 002a (usgyi) elore is koszonom ha valaki tudd segiteni
Sajnos ez azért van mert túl új a pálya, így csak pár path van hozzá. Majd idővel lesz sok.
A jelzőscript fájlja az Alföld 7-nek nagyon kicsinek tünt számomra az alföld 6-hoz képest. Úgyhogy én az csináltam, hogy felülírtam az alföld 6 jelzőscript fájljával a 7-t és a korábban tapasztalt jelzőállítási problémák eltűntek.
nagy szivàs ez az alfold 7! ennyit szivni vele kicsit bosszanto! alfold 6 al el indulok akàrhonan akàrhova bezeg itt csak esztergomra tudok menni na meg Szobra!! nem értem miért nem indul el a tobbi pàlya!! amugy valaki àt tudnà kuldeni a 6341 002a ? a nagy hires MSTSHUNGARY oldalon nem làtom fent!vagy vak vagyok azért nem làtom
Mindent jol telepitedtél? mert sorrendbe kell telepiteni a trainupdate,toolsupdate,stb! az alap alfold 6 pàlyàt gondolom fel telepitetted és sorba fel 6,6ig? elsonek szerintem ha felraktad a sima 6.0 teszteld le hogy mukodik e ha igen akkor mehet tovàbb
Hiba uzenet ez lenne "A fatal error..................
System.IO.InvalidDataException:Broken patch C:/Program files(x86) Microsoft Games/Train simulator/alfol_7/a5-6413-acthu.pat for Player train-activity cannot be started "
eszt irja ha el akarok indulni ladànybol vagy Biharkeresztrol! csak a nyugatibol birok el indulni Szobra
le toltotem normalisan aszt a szar 7 et és semmi nem indul el a jatek màr probaltam ugy is hogy a 6 fel raktam utanna a 7 de semmi!! pff màr felbaszta az agyamat
Én töltöttem global mappát. Most sinek már megvannak. Jelzőkkelviszont még mindig baj van. Habár lehet, hogy ezu is Openrails beállításokkal orvosolhtó. Kivéve amik csak vöröset mutatnak, ha zöldet kellene. (Piliscsaba, Leányvár)
Open railsel probaltad inditai? na amugy én is bajban vagyok,ujra raktam az msts le toltotem az alfold 7 pàlyàt mindent be raktam oda ahova kell! visszont nem indul el a jatek!jah és vonalbejàràsra is ha rà megyek pàr àllomàs van csak pl szolnok,puspokladany,keleti szob , de osszesen vagy 10 àllomàsom van! nincs meg Biharkeresztes sem na meg sok minden
Felraktam az MSTS-t szépen ahogy le volt írva patcheltem és feltettem az alföld 6.6-ot sorban telepítve minden kiegészítőt a leírás szerint. Az MSTS mégis hibákkal indul és a pályát nem látom a választható pályák listájában feltöltöm a képeket amiket készítettem kérem, hogy aki tud segítsen.
ha telepitem az Alfold 7 pàlyàt akkor a Globàl mappàbol toroljek ki mindent és tegyem be helyére ami az Alfold 7 hez van? vagy hagyam meg a régi fàjlokat is? nem értem
most simàn felrakom a 7 et elvileg mennie kell,nem kell hozà a 6 elvileg! hàt igen kicsit érdekes az az oldal! én pl azért nem talàltam elsonek mert gondoltam biztos nem ott lesz az Alfold 7 pàlya,ahol irja hogy jarmulista és melete egy ceruza,gondoltam az valami forum tutti nem ott van! szoval kicsit van csak szarul megcsinàlva!