Uraim !! :))) Ez a szállás téma frankón nem lesz egyszerű, ugyanis sehol nincs hely Füreden ennyi embernek péntek éjszakára ! 2 szállásközvetítő céggel vettem fel a kapcsolatot, megnézték, hogy esetleg hol vannak ezekkel a paraméterekkel szabad hely, de full off !! :( Viszont az utolsó lehetőség ahol szerintem lenne szabad hely az a SunDancePark ban van, aminek az elérhetőségét iTT találjátok BuliHotel
Kormányművel se volt még dolgom, nem tudom mi lehet...
1., Immo hiba Gyurmi módra. Autó nem indul kulcs villog.
kb. 15. re elindul....... tankolás a benzinkuton............. a vas kb. 20.-ra elfogadta a kulcsot.
egy kicsit égő volt.
2., Nem megy a kocsi. Egy kicsit ideges voltam az 1. pontban leírtak miatt. Küldtem is volna neki de nem akart menni. Honda Civic Vti ellenfélé vált. :-(
Hazaérve diagnosztika. G40 vez. teng jeladó hiba. :-(
No...a Fehérvári alapcsapathoz én is igyekszem majd csatlakozni...ha elkerülőn jöttök (ha nem akkor is :))) Balatonfűzfőnél. Bár lehet inkább lemegyek csapatni péntek éjjel is Füredre..nyomok egy szundit a Sundance parkolóban...oszt 10-kor beütöm a Füredi ház koordinátáit a gps-be és odacammogok..:DDD
Van egy kis prombémám : tegnap épp a " szokásos " futomú alkatrészeket cseréltettem ( göbcsuklók stb .) Amikor észrevettük, hogy szivárog a szervo olaj a kormányműből.
Tud valaki erre valami okosságot ?? Azt már megnéztem, hogy mennyibe kerül egy új, de az egy kisebb vagyon.
Lehet ezt szerelni, vagy ilyesmi. Kormánymű felújító szett stb... ?? Ricsinek azt már tudom, hogy nincs a padláson (pedig ott minden elő szokott fordulni :) )
JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI JUPI JUPI TT TALI...:-))))))))))))))