köszike a kedvességet. ha jól belegondolok nem is ilyedtem meg annyira, sőt. De most szívesen csipegetnék valamit. Drága pecsisüti ezt nekem csinálta vagy a fiúkák is szeretik a salit????
Hát én sajnos nem tudok csatlakozni az üvegnickűekhez. Még a végén kilátszana... Pedig így is alig tudok menekülni néha... Sokkal jobban szeretem a macsómintás tangát..
Valaha volt, egyszer régen,
Mikoron azt mondták nékem,
Aki állítja hogy szándéka nem békés,
Annak elhihetem, mégha féltés
munkál is bennem iránta,
Lehet Ö a garázda!
(Lásd: A Nagy fürdözökönyv, 71, 77)
A cukrosbáccsi
offtopic:
Csunya index, ilyet hogy tehet,
nem veszi be a lényeget,
Majd amikor ujra klikkelek,
'Ismételt hozzászólás'! - fenyeget.
Így hát írok pár sort hozzá még
Hogy fogadja szavaimat vég!
re.
Vatta
Én viszont nem mondtam, hogy nem játszom, sőt:-))) És ráadásul annyit kavartam itt az elején a nemlétező regisztráció körül, hogy aligha lehet azt mondani: nagy ívben kerültem a feltűnést...
On: Pistike, teszed le rögtön annak a bácsinak a parókáját! Nem tehet róla, hogy ilyen csúnya és kopasz! Ha jól viselkedsz, veszek neked lacipecsenyét.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Arról nem volt szó kérem, hogy itt nekem fürdőzni is kell! Békésnek békés vagyok, de én ide dolgozni járok!
Hurkát, kolbászt, libacombot, lacipecsenyét, halászlét tessék tessék!
Mai csemegénk a rablóhús!
Itt vagyok, csak még decemberben bemásztam a melegvízű medencébe. Arrafelé sokkal jobbak a körülmények. Aztán a szauna, néhány csinos lánykával... szóval, nagyon el vagyok foglalva.
Megérkezett Csúzdás cv-je is.
"Gyakorlott strandoló vagyok, mert már 4 éve állok a csúszda mellett. A ruházatom állandóan: egy kopott fürdõnadrág, szakadt strandpapucs, hawaii mintás ing."
A történet pedig igen egyszerű (ha még nem írtam volna az elején):
A Pocsolya strandon vidám lenne az élet, ha nem keserítené meg a fürdőzők életét két orv vízbelökdöső, akik - mint már említettem - vízbelökdöséssel likvidálják a békés fürdőzőket. Az úszómester feladata, hogy minél hamarabb fényt derítsen a két orv kilétére és megszabadítsa tőlük a többieket.
fszjo - azaz ennyi. IRL elég jól működött, remélem, URL is beválik.
Megérkezett Csúzdás cv-je is.
"Gyakorlott strandoló vagyok, mert már 4 éve állok a csúszda mellett. A ruházatom állandóan: egy kopott fürdõnadrág, szakadt strandpapucs, hawaii mintás ing."
A történet pedig igen egyszerű (ha még nem írtam volna az elején):
A Pocsolya strandon vidám lenne az élet, ha nem keserítené meg a fürdőzők életét két orv vízbelökdöső, akik - mint már említettem - vízbelökdöséssel likvidálják a békés fürdőzőket. Az úszómester feladata, hogy minél hamarabb fényt derítsen a két orv kilétére és megszabadítsa tőlük a többiek békés pihenését.
fszjo - azaz ennyi. IRL elég jól működött, remélem, URL is beválik.
Emberek! Alapítsuk meg a üveg nickűek pártját. Aki felfedi a kilétét, ide gyülekezzen! A nick felfedők között sorsolok, a legszerencsésebbet meghívom egy fagyizásra a legközelebbi fagyi talin (tavasszal, vagy nyáron).