Na mi van emberek ... :))
Beszolok mar en is hogy lassatok elek. Igaz most teljesennagy keszulodesben vagyunk :)) Eg het mulva penteken megyek MiraMare kupara az Adriara vitorlazni .. majd nezzetek a TVben :))
Krapu: Menjel olaszba :)) Ambar ne lepodj meg ha nem csak azt a kis hamvaskat talalod ot es elkerik a Peso-kat a belepesert :))
Rta-nak meg gratula a Megane-hoz .. hozzam feljohetne nalunk nincs auto most ami szep lenne :))
Na udv jol ...
KovA
Ui: nem akar valaki venni egy alig fel eves Renault Scenic-et ? (Ezt nem viccbol kerdem ;))
Lehet egy génkisérlet eredménye a bige :))) Pl pandamaci géneket is tettek bele, a késöbbi szemfestékspórolás miatt :)))
Na képzeljétek a hugom vett egy gyönyörü Megan-t. Van benne ami kell, légkondi a meleg időkre, légzsák (eltenni a hüss levegőt tarcsiba :))) riasztó, centrálzár, elektromos ablak tükör. Ja +1 kenwood magnó) És kilóméter meg nix benne (50000).1600-os 16 szelepes és ezüst (de nem ám kűályhaezüst :))))
Most bezzeg pakolhatom ki a garázst, hogy mindkét autó beférjen :(
Lia: azt üzeni, hogy hozzád nem mer felmenni kocsival mert fél, hogy a szomszédod végképp bekattan annyi szép autó láttán :))
Lehet hogy Krapit az se zavarja ha alszik közben. :))) Bár amilyen a feje, direkt jó ha a fejére van húzva a takaró. :)) Alul felhajtja kicsit és bevág neki. :))))
Ez direkt valami elterelő hadművelet, hogy jól elkavirnyáljak erről az oldalról? Hogy aztán megint fél óra alatt találjak vissza! Pedig ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Szerintem nem kövér a nő, tök jól kimunkáált az alakja. Nekem a feje nem tetszik, meg hát szörnyen beesett a szeme. Ráférne egy kis alvás. Szerintetek meg egy kis nem alvás fére rá. :-)))))) Krap, ugorj ki, és teszteld le élőben!
OneDa:Köszi. Gyere csak ide még vízum sem kell :))
base: origato (japánul:)))))) legalábbis ajánlom nekik hogy ez legyen náluk a köszönöm :)) (a Robi cimboránk mikor kis sárga emberkékkel dolgozott ő mindig azt mondta nekik "origato gozájmaszu" ettől aztán hajlongtak vagy egy napig :)))
Lia: figyu neked egész közel van budaörs, nem vennél nekem valami ajándékot az uj műszaki áruházban? :)))))))))