Ne legyél bánatos! egy kis esővíz nem árt, de ne menjetek egy darabig a kiserdőbe, inkább csak az úton sétálgassatok, és nagyon szépen nyírt pázsiton:)))
lhakhang Dehogynem tudtad:)) Csak nem figyeltél fel rá!:))) Magyarországon IS számos "fiú"handlerünk van, akiket láthatsz kiállitásokon, vagy pedig a kiállításokon készült képeken, általában a nyertesek között, ők mind kutyakozmetikusok is egyúttal:) Sőt! A legprofibbak közé tartoznak!:) Közöttük is vannak "tibetkekarbantarók" is, és mindenféle-fajta minőségi karbantartója:))
Hát az a helyzet, hogy mivel hajnali 2-3 körül feküdtem le ( talán jobb lett volna nem lefeküdnöm ) és 5-kor kellett volna kelnem, hogy elérjem a vonatot , ezért amikor 6.30-kor a lányom ébresztett és alig voltam magamnál, ugy döntötem most már tökmindegy viszsafekszem egy órára és 12-ig aludtunk... de ugy, hoyg a kutyák is, mert szerintem nekik is tele volt a hócipőjük azzal, hogy én éjjel dolgozom....
megmondtam a gyerekeknek, ha én 2 év mulva is ebben a k... irodaban dolgozom és nem gyógytornászként, akkor löjenek le humanitárius okokból....
Ja, nagyon bánom, hogy nem mentem, főleg mert nagyon kicsinositottam a nőt, még körmöt is vágtam neki.... egyébként bün rossz, mostanában megint mindent lop, a szennyest, cipőket, mindent szétpakol.. szeretetből mindig kell valamit hoznia nekünk, szerencse kérdése, hogy egy tornacipőt tezs reggel az arcomba vagy a fogkeféjét .....
Ezt a csapat kínait kinn fényképezted, vagy már itthon?:) Gondolom már visszaálltatok a régi kerékvágásba! Artúr meg Süti nem lett elkapatva a távollétedben? Vagy éppenséggel most általad vannak?:) Én sem szeretek kutya nélkül menni sehova! Beosztom őket:-)))) Azán maximum két napra megyek el itthonról már lassan 10 éve.))
szia Zsuzsa!:) Legalább egy sms-t írhattál volna! Reggel bementem volna érted, úgy is szándékomban van egy bónusz-út:)) Kb. félhét felé értem Bp-re. Fehérváron egy óra múlva le voltunk telepedve, árnyékos helyre, itt jól éreztük magunkat. Rámtelepedett Petra, de megkértem, menjen arrébb, mert én azért jöttem korán, hogy foglaljam a helyet:) No erreföl nem jöttetek. Az elején lettetek volna, tehát még nem is kellett volna kánikulában felvezetned. Mi a végefelé kerültünk csak sorra. Jakkel igen alapos bíró, sajnálhatod, hogy kihagytad! Baby Bist meg Kardos Vilmos bírálta, ami szerintem megérte volna, hogy maradj:) Hét végén találkozunk? Netán előbb? Kölyök még nem lehet Derbygyőztes?? Kár:(
Szisztok! Én iskiváncsian vártam, hogy hogyan fogadnak majd a szőrmókok, de minden rendben volt, volt örvendezés, nyakba ugrálás, pusziosztás, Artur részéről egy kis szemrehányás is (úúúúúúúú)! Ma kaptak egy gumijátékot, mert tegnap Artur a kiserdőben Zeni spani barátnőjének a játékát lenyúlta, alig bírtam visszszerezni tőle és utána csak bánatosan ült, arrafelé fordulva... szóval, megígértem, hogy ma kapnak egyet... Azt hiszem örültek, csak a tulajdonjog körül volt némi vita...
Tibbe, sajnos nem birtam lemenni a versenyre....végülis itthonrol menem volna, mert tegnap este kilencig meloztam, amig a rendszerünk nyitva volt , a negyedéves zárás miatt, aztán még kutyát fürdettem, száritottam, a kétnapos rendetlenségből rendet csinaltam, a gyerekeim ma mentek viziturara, arra is készültem, szóval kettő után feküdtünk le a kutyákkal.
Ötkor kellett volna kelnem, de humanitárius és állatvédelmi okokból ugy döntöttem, veszni hagyom a nevezési dijat.....
Ugyis megyek jövö hten a Bp Derbyre.
Remélem sikeres lesz nektek a kiállitás és még jobban reélem, hogy lesz nektek árnyék !!!