Állítólag ma 17.30kor meg lehet tekinteni a Szolnok TV-n a meccset, remélem a kazit el is hozta valaki és nem úgy járunk el mint a fehérvári technikai vezető, aki "elfelejtette" elvinni azt a városi TV-be. Biztos máson járt az esze, na mindegy :).
A statot nézegetve Kelley végre magára talált, ennyi faultot összesen nem harcolt ki a szezonban (azért az egy vicc, hogy Kálmánnak pl minden egyes meccsen van ennyi kiharcolt faultja, igen, egy kibaszott nagy vicc), valószínűsítem, hogy végre nem szabadulni akart a labdától hanem mondjuk betörni, bontani, dobni. Szóval ami a dolga lenne: különben is, 37/6, úgyhogy részemről kuss. És Bravo. Az egész csapatnak is, a körülményeket ismerve ezt a meccset úgy képzeltem el, hogy már az első félidőben 10 lesz a Sopronnak (jó esetben), ehhez képest 10ből 8 triplát vágtunk be kezdésnek... Mondjuk Cica 6/6 két perc alatt, majd a 34 játszott perce után is még csak 7/6. Ez milyen? :)
Endrével beszéltem, pont a soproni kispad mellett ült és onnan közvetített, így Meszlényi doktor meccseléséből és kommentárjaiból is jutott neki néhány szép szösszenet, nos, legyen elég annyi hogy Harazin és Góbi kifújásakor ő sem látott faultot:). Jurkunas nélkül, Forray hülyeségeivel együtt is nyerni tudtunk, ez akár lökést is adhat a csapatnak, de valahogy túlságosan extra nekem ez a dobóteljesítmény, mintsem hogy reménykedni kezdenék... A Dombóvár ellenében pl gond nélkül belemennék egy kupabuktába, ha a bajnokit - akár csak egy ponttal is, de - behúznánk.
Donatas 4/5 tripla, oké, kellett neki hozzá 42 perc, de végre nem 2/10 vagy 3/13. Szóval összesítve, az eddigi 5/23as statját (22%) felhúzta 9/28-ra (32%), ha így marad nekem már oké.
A védekezésünk a rendes játékidőben kapott 90 ponttal egy rakás kakkantás lehetett, de most ez sem izgat, különben is Gyurika szétdunkolta az agyukat :).
Dombóvár ellen nem lenne baj ha Jurka már bevethető lenne.
Számolgatni hülyeség, az hogy jelenleg a legjobb négyben vagyunk pillanatnyi állapot, hoznia kell még ennek a csapatnak 2-3 meccset hogy elhiggyem, valóban megkezdőtött valami a rengeteg szenvedés után. Idegenben lesz még Alba, Falco, Nyíregy, ezek kalkulálható vereségek, a Kecsót jó lenne elkapni (végre szombaton lesz három év után, 600 szolnoki és váúúúúváúváúváúúúú...!!!, Kettőkor kezdünk bogyóval! :)) és itthon a Paksra is oda kéne figyelni, hátha addig se találnak jó légióst. No persze mondhattam volna bármelyik meccset is, nekünk ezek után sem lesz egyik se könnyű...
Jobb lenne az előttünk lévőkre tapadni és nem a mögöttünk lévők miatt izgulni :).