Keresés

Részletes keresés

v_lacika Creative Commons License 2016.04.06 0 0 6056

talán az illusion dupláról is elővessznek néhány dalt.de igazábol nem tudom.cd-ről szerintem biztosan lessz mert axl -erőltetni fogja.biztos érdekes  lessz.két órás koncertre számitok.meg arra is hogy valaki csinál egy visszonylag jó minőségű felvételt és kirakja a netre.:D

Előzmény: Dezso1989 (6055)
Dezso1989 Creative Commons License 2016.04.06 0 0 6055

Ki milyen setlistre és hány órás koncertre számít pénteken?

Előzmény: Dezso1989 (6054)
Dezso1989 Creative Commons License 2016.04.06 0 0 6054
4umos Creative Commons License 2016.04.06 0 0 6053

A Kóbor véleményén meglepődtem, amikor azt mondta, hogy szerinte nem biztos, hogy át fognak jönni Európába. Hát, érdekes... Én nehezen tudnám elképzelni, hogy mondjuk egy Wembley stadionos koncertre ne jönnének át, már csak Slash angol származása miatt is. Bár, azt elképzelhetőnek tartom, hogy itt Európában nem tudnak majd akkora sztárgázsikat kifizetni koncertenként nekik.

Amennyiben Demcsák arra gondolt, hogy milyen a rőzséje Rose-nak, akkor azzal egyet tudok érteni, mert azt én is ritka viccesnek találtam a képek alapján. Ezzel a félhosszú hajjal elég bután mutat, remélem hagyja tovább nőni.

Előzmény: stevebi (6050)
Jay-X Creative Commons License 2016.04.06 0 0 6052

na igen, ha valami extra vásárlás a cél, akkor kell gyűjteni :D

Előzmény: 4umos (6049)
v_lacika Creative Commons License 2016.04.06 0 0 6051

hűlye keszeg demcsák.:D

stevebi Creative Commons License 2016.04.05 0 0 6050
Előzmény: Dezso1989 (6040)
4umos Creative Commons License 2016.04.05 0 0 6049

azt gondoltam, h nem csóró egyik sem, sőt. de van valami olyan mondás is ha jól tudom, h a soknál jobb a több. lehet akar venni ő is egy saját szigetet valahol, aztán oda meg kell a nettó. vagy kit tudja, egy egész paradicsomi várost?! :DDDD

minden esetre, ha a pénz mégsem lenne annyira domináns döntésük hátterében, akkor valahol ott tudom elképzelni tényleg a megoldást a "nagy kérdésre", hogy egyszerűen hiányzott nekik a felhajtás/őrület, ami egy ekkora zenekarral jár, mert a jelenlegi zenekaraik körül már kevés volt. vagy aztán lehet tényleg oda jutunk vissza, ami az eredeti válasz volt részükről, és kénytelenek vagyunk azt elfogadni, hogy valóban mostanra enyhült a harag köztük, és most már minden oké, megbeszélték, lezárták a múlt sérelmeit. egy biztos: az igazságot csak ők tudják pontosan, meg egy-két hozzájuk közel álló ismerős, rokon, a többi ember meg találgathat, mint mi is különböző fórumokon a nagyvilágban. ;-)

Előzmény: Jay-X (6048)
Jay-X Creative Commons License 2016.04.05 0 0 6048

"The American guitarist has an estimated net worth of $145 million. He owes his fortune to smart stock investments, substantial property holdings, lucrative endorsement deals with CoverGirl cosmetics. He also owns several restaurants (the “Fat Slash Burger” chain) in Washington, a Football Team (the “London Angels”), has launched his own brand of Vodka (Pure Wonderslash - US), and is tackling the juniors market with a top-selling perfume (With Love from Slash) and a fashion line called “Slash Seduction”."

Ha ez igaz (+ az is, hogy csak tavaly 40 milliót keresett), akkor bár jó tételek ez a bulikák, nem biztos hogy lelkileg keserűen rá lett volna ő erre kényszerítve.

Előzmény: 4umos (6046)
Dezso1989 Creative Commons License 2016.04.05 0 0 6047

2001-2002-ben elég szarul énekelt
2006-2007-ben összekapta magát, bár akkor is volt hogy nem maradt benne szusz. Pl. Pest YCBM
2009-ben megint kicsit visszaesett, mondjuk ott már elkezdték nyomni a 3 órás etapokat. A leghosszabb koncert is ekkor volt, Tokyoban. Ott a végére sem sok maradt belőle.
2010-re megint összekapta magát.Szerintem akkor volt a legjobb hangja ha csak a 2000-es éveket nézzük
2011-2013 megint kb. 2002-es szint.(LÁSD: pl RIR) de ez években is voltak jó pillanatok.
2014-re megint javult egy kicsit

A mostani teljesítményét meg ne fél perces összeállításokból bíráljuk már. Egy teljes dal nem jött ki a kezdőbuliról sajnos. A beszámolók szerint egyáltalán nem énekelt rosszul csak a végére fáradt el kicsit, de látszik, hogy foglalkozott a dologgal és jó kedvében is volt.
Péntek után szerintem többet meg tudunk. Valószínűleg a most következő bulik nem lesznek ennyire exklúzivak és kapunk teljes dalokat is. Igaz, hogy szinte biztos azokat is csak telefonnal, de több mint a semmi.

Előzmény: flobeer (6045)
4umos Creative Commons License 2016.04.05 0 0 6046

az a kicsit szívügy, az maradjunk annyiban, hogy kicsit pénzügy is. jó, igen ostobaság lenne azt gondolni, hogy nem szívügye kicsit sem, hiszen egy olyan zenekarról beszélünk, amelyik az egyik legnagyobb hatású volt a '90-es évek elején, és most is könnyen azzá válhat (ha mondjuk összeraknak egy ), hiszen látjuk 23 év után bejelentenek egy ilyen közösködős együtt zenélést, és újra ezreket, százezreket, (még fokozható!) össze tudnak közönségben rántani bárhol a világon. de amíg kvázi mindegyikük a saját zenekaraival (Slash, Duff) elvoltak egy jó megélhetést biztosító szinten, kb. 5000+ átlag közönségbázissal, addig most összeállva sokszoros szorzókkal számolva rongyosra kereshetik magukat kvázi ugyanannyi "munkáért". akkor ezek után is felteszem a kérdést: inkább szívügy, vagy inkább pénzügy? hát, szerintem elég ostoba, aki azt állítja, hogy nem szeretne ugyanazért a teljesítményért sokkal több pénzt keresni... vagy soha nem volt még kő gazdag, és nem ismeri az érzést, ami vele jár.

Előzmény: Jay-X (6036)
flobeer Creative Commons License 2016.04.05 0 0 6045

2006-ban is még mennyivel több karc volt és dög volt Axl hangjában. Hasonlítsuk össze ezen a videón  WTTJ intróját a Troubadour-belivel...

Előzmény: Dezso1989 (6043)
4umos Creative Commons License 2016.04.05 0 2 6044

inkább az 1992-et sajnáld, ha nem voltál ott akkor, mert akkor fiatalok, lendületesek, és vadak voltak. igen, talán ezzel a 3 jelzővel tudnám őket legjobban jellemezni akkor. (és így, ezzel a 3 jelzővel már aligha fogjuk őket "visszakapni") na, számomra az volt a GN'R csupa nagybetűvel. félreértés ne essék, nem fikázni akarom őket én most, de aki rajongott értük akkor, az tudja miről beszélek, amikor a jelenlegi felállással kapcsolatban vannak aggályaim, hiányérzetem.

de kíváncsian várom az első rendes stadionos koncertjüket, ami alapján több minden lesz megfigyelhető, levonható.

Előzmény: Danny Ocean (6041)
Dezso1989 Creative Commons License 2016.04.05 0 0 6043

"Itt pedig az első pillanatok a Troubadour-buliról,ahol "U can feel the energy goin" ahogy belekezdenek az It's So Easy-be:"

HATALMAS!!!

Egyedül kicsit talán az a bizonyos "road-hang" hiányzott az elejéről ;)
Azért is "érdemes" megnézni ezeket a riportokat, hogy mennyi marhaságot hordanak össze(nem pont a mostanira gondolok az még egész korrekt lett)
Pl. ez:
http://www.rtlklub.hu/video/75141

2006-os pesti buliról riportok(ez sem ma volt :D)

Rokakoma Creative Commons License 2016.04.05 0 0 6042

A metropolban is volt egy kis szösszenet a koncertről.

Danny Ocean Creative Commons License 2016.04.05 0 0 6041

Azt a 2006-os budapesti koncertet még mindig sajnálom,hogy nem voltam ott.:)

A Fókusz riportot én is megnéztem az rtl klub-on,az aktívban is volt említve,de ott csak kb 1 perc,az rtl meg szépen elővette a régi riportjait is.

Már csak azért is érdemes megnézni,hányféle kép lehet rosszul ejteni Axl és a Guns nevét.

Itt pedig az első pillanatok a Troubadour-buliról,ahol "U can feel the energy goin" ahogy belekezdenek az It's So Easy-be:

https://www.youtube.com/watch?v=VLOsD-UasC8

Dezso1989 Creative Commons License 2016.04.04 0 0 6040
Dezso1989 Creative Commons License 2016.04.04 0 0 6039

Bármi oka lehet a bajának, de szerintem szimplán csak nem volt annyira interaktív mint azt tőle megszokhattuk, vagy csak simán rossz napja volt. Ez nem fog kiderülni, kár is rugózni ezen. Várjuk a további bulikat.
Steven hát fájásáról nem tudtam, így már más.... :) 

Előzmény: Danny Ocean (6038)
Danny Ocean Creative Commons License 2016.04.04 0 0 6038

1Jó kis beszámoló, eddig nem hallottam semmit milyen beszólásai voltak Axlnek koncert közben.+Jó hír, hogy nem nagyon van panasz Axl hangjára, látszik, hogy készült, ha a LaLd-ban kihagyná a sikításokat, még a végén is maradnahangja.

Slash valóban furcsa volt, de ez szerintem részben Frank hibái miatt, de inkább azért mert 23 év után Axl, Duff és Dizzy mellett állt egy színpadon.A CD számokból jó lenne pár részlet, de az lehet csak szombaton lesz a vegasi koncertről. Amúgy azt is olvastam, hogy Slash elég unottan játszotta a Chinese-t, szóval nem tudom mi van vele, de szerintem se ment volna bele ebbe az egészbe ha nem akarná igazán, max pár koncertbe eggyezett volna bele.

Aki egyébként reuniont várt az eleve rosszul szemléli a dolgot.Senki nem mondta, hogy ez az lesz, Slash és Duff csatlakozott Axl csapatához.Meg van egy új billentyűs lány is Melissa Reese.Szóval Pitman-ről se tudni , hogy mi van, lehet a lány csak helyettesítő. 

Adler pedig ott lett volna csak hát sérülés miatt nem tudott volna dobolni.

http://www.alternativenation.net/steven-adler-has-rehearsed-with-guns-n-roses-back-injury/

Jó kis teaser volt ez a pár videó, kép, szombat délelőtt már keresem is a vegasi videókat.

Előzmény: Dezso1989 (6037)
Dezso1989 Creative Commons License 2016.04.04 0 0 6037

Itt egy beszámoló a GN'R Hungary Fb oldalról:
"Ilyen volt a Troubadour meglepetéskoncert - a jelen lévő szerencsések beszámolói alapján:
-Axl nagyon jól énekelt, csak a végére, a PC pár részére vékonyodott el a hangja
-Slash kurva jól játszott, de nagyon befelé fordult, elsősorban a zenére koncentrált, nem annyira az interakciókra. Viszont a szólókat rendre hosszabban játszotta, mint azok eredetileg vannak, és állítólag Axl és Duff többször is vigyorogva összenéztek emiatt
-a zenekar általában nagyon egyben volt, de Frank Ferrerrel ritmikai dolgok miatt Slash és Duff is elbeszélgetett számok között/alatt
-Axl remek hangulatban volt, sokat viccelődött. Például a setlisten, hogy most hagyta, hogy a többiek akarata (is) érvényesüljön. A My Michelle előtt - egy Duffal való egyeztetés után - azt mondta: ő olyan típusú ember, akivel köztudottan meg lehet beszélni a dolgokat, majd az amerikai troll elnökjelölthöz, Trumphoz hasonlította magát, hogy mindketten előszeretettel egyeztetnek - önmagukkal.
-Axl elesett a második szám, a Mr. Brownstone alatt. Mindenkinek meghűlt a vér az ereiben, de kiszakadt gatyával folytatta, mintha mi sem történt volna
-ezután Axl a Brwonstone szólója alatt odament Lenny Kravitz-hez, az ágyékára mutatott, majd a sajátjára, és azt mondta, hogy "penisgate" - utalva arra, hogy Lenny koncerten kiszakadt gatyája alól elővillanó fegyvere pár hónapja a címlapokra került
-egyébként 5-6-szor váltott ruhát a koncerten
-a WTTJ közepén Axl kicsit változtatott: “Do you know where you are? You’re in the Troubadour baby. You’re gonna diiiiiiiiiiie.”
-a Live and let Die-ban is volt szövegváltoztatás, valószínűleg az elmúlt 20 év háborúskodására utalva: “What does it matter to ya / When you got a job to do / You gotta do it well / You gotta give the other fellow hell.”
-a Knockin' On Heaven's Door közönségénekeltetése előtt Axl arról beszélt, hogy ők hárman 23 éve nem álltak együtt színpadon. De nagyon keményen dolgoztak azon, hogy ez a koncert megtörténjen - ehhez a város és a rendőrség együttműködésére is szükség volt. Ez pedig 23 évet vett igénybe. tongue hangulatjel
-a Paradise City első refrénje után Axl megállította a zenekart, mert a közönség nagyon előrenyomult, és az elöl állók kezdtek összepréselődni. A rajongók azonban nem mozdultak, mire Axl ingerülten felszólította őket, hogy "I said you people need to step the fuck back now!". Ez korábban koncertbefejező mondat is lehetett volna, de most rövid szünet után folytatták a számot.
-a Keresztapa-szóló előtt Axl azzal mutatta be Slash-t, hogy "ezt az embert nem kell bemutatni"
-a SCOM "Where do we go?" részénél egy ponton Axl színpadiasan Slash felé fordult, és neki énekelte
-a Sweet Child előtt egy "spanyolos" gitárszóló volt
-a Rocket Queenben Slash még a slide szóló előtt tolt egy talkbox szólót. Axl vigyorogva meg is jegyezte, hogy "hiányzott, ugye?"
-a RQ slide szólóját állítólag Richard játszotta. Szintén neki jutott a CD egyik szólója is.
-a Betternek megváltoztatták az intróját
-a CD nagyon punkos lett
-állítólag 3 profi kamera vette a koncertet
-állítólag a soundcheck alatt volt Coma is
-állítólag a koncert után aláírtak egy lemezszerződést a Geffennel...

(-amúgy egy rakás ismert ember volt jelen: Michelle Young - akinek a My Michelle-t írták, Lana Del Rey, Nicholas Cage, Jim Carrey, Lenny Kravitz, Kate Hudson (állítólag több rövid youtube-videót ő vett fel!), Emily Ratajkowski, Axl Sasha "Volcano" Volkovája, Del James - Axl régi bizalmasa, Dave Kushner a Velvet Revolverből, Jesse Hughes az Eagles Of Death Metalból, az ex-NIN-es Danny Lohner, Bubbles, stb.)"

Ez alapján a beszámoló alapján(ami persze csak egy nézőpont), de én nem mondanám, azt hogy ne lennének jóba, össze is ölelkeztek állítólag az egyik dal végén, mint anno 93-ban a UYI turné utolsó állomásán....
Abban egyetértek, hogy Axl a főnök továbbra is, de én is biztos vagyok, hogy Slash nem vállalta volna csak a pénzért, kellett hozzá, hogy ellássák a csatabárdot....Ebből a rewiev-ból kiderül az is, miért volt "rosszkedvű" a bongyor hajú :)
Magával a koncertek minőségével szerintem nem lesz gond, ez egy bemelegítő buli volt a stadion koncertekhez.Axl egész ól összekapta magát, pláne, hogy az utóbbi években az első bulikat mindig elcseszi.Frankkel meg nem tudom mi volt, 10 év GN'R tagsággal a háta mögött.Lehet izgult? :D
Steven meg nem tudom miért nem volt ott.Komoly pletykák voltak, hogy ő is ott lesz.
Matt állítólag azért maradt ki a turnéból, mert valamikor mostanság újra összeveszett Axl-el.

Jay-X Creative Commons License 2016.04.04 0 0 6036

Azért pár percnyi videóból egész komoly pszichológiai elemzések sikerülnek.

Ötvenikszes emberek, egy kicsi szinpadon. Nem nyargalnak, nem ölelkeznek valóban. Mintha a bekokózott, fullrészeg UYI koncerteknél csörgött volna joy a színpadról :D

Továbbra is tartom, Slash nem vállalta volna, ha nem lenne legalább kicsit szívügye (mi szüksége lenne rá, jó a pénz, de sztem akkor se). És szerintem Axl bőven tett bele munkát, hogy ne legyen égő, szerintem nem is az.

4umos Creative Commons License 2016.04.04 0 0 6035

Azért írtam, hogy ez nekem így nem reunion, ez sokkal inkább Rose, és Slash közti csatabárd elásás kb. Hogy mennyire vannak jóban egymással, azt egy pár perces videó alapján nehéz megállapítani, bár az kétségtelen, hogy nem volt Slash nyakába borulás Rose részéről éneklés közben, mint a régi időkben.

Előzmény: Sl5c (6032)
4umos Creative Commons License 2016.04.04 0 0 6034

A nézőszám miatt nem kételkedem, az meglesz. Ahhoz a Guns N' Roses még mindig nagyon jól csengő "márkanév". Ha éveken át Rose-al sem veszített az értékéből, akkor az most csak emelkedni fog Slash-el. Ezt egy percig sem vitatom, inkább a dolog őszinteségét.

Előzmény: tono_t5H (6031)
murray Creative Commons License 2016.04.04 0 0 6033

Adler és Izzy esélytelen hogy visszajöjjön de a miaf. van Matt-el? 

Sl5c Creative Commons License 2016.04.04 0 0 6032

Welcome introjánál késéssel kezd be a dobos,és rá is néz Slash..utána meg odamegy hozzá mondani vmit..és olvastam a GNR Hungary fb-n,h az egész koncert alatt voltak ritmikai hibák Frenk Ferrer részéről.ez h létezik egy szintü dobosnál???

Steven Adlert meg arra fogva nem doboltatják,mert nem megbízható..arról meg nem is beszélve,h Matt a kisújából kirázta volna tökéletesen az egészet.

Másik észrevétel:az az igazság,h Slashen kivül mindenki a mostani felállásba Axl embere.nekem úgy tünik h Slash most amolyan fekete bárány a bandába.

Én aludni se tudtam elseje elött,úgy vártam,és valahogy nem ezt,legalábbis a kiszivárgott videok alapján..ha nemtudnám,h 23éve álltak együtt szinpadon..és erre várt mindenki,akkor "csak" egy beleunt produkció volt..és mégvalami Axl és Slash nagyon nincsenek jóba nekem idáig ez jött le..

tono_t5H Creative Commons License 2016.04.04 0 0 6031

Ok. Ez is egy vélemény.

Azért van aki szereti ezt hidd el. Nézd meg majd a koncertek nézőszámait.

Lesz majd pár libabőrös negyvenplusszos.

Előzmény: 4umos (6030)
4umos Creative Commons License 2016.04.04 0 0 6030

Na, de most komolyan?! Ez reunion??! Nekem inkább ez hasonlít egy áprilisi tréfára, és nem az, amit pénteken meglepetés bulit szántak a rajongóknak. Gyakorlatilag Slash visszament az új felállású G n' R-ba. Duff-ot meg azért nem venném ide, mert ő néha-néha amúgy is fellépett Rózsika bácsival, mint Izzy is, mert nem voltak úgy összeveszve ők. Szóval, továbbra is beigazolódni látom azt, hogy a büdös nagy pénzszerzésről szól csak az egész. Mi másról? "Még szedjük ki a lehető legtöbb lóvét a GN'R márkanévből, míg nem leszünk teljesen trottyos öreg emberek, és most van a rajongói tábor is abban az anyagi helyzetben, hogy akár $1000-os VIP jegyet is képes megfizetni." Ez akkor lett volna reunion, ha leülnek a régi arcok egymással egy asztalhoz, fátylat borítanak a múltra, félreteszik a múltbéli sérelmeket, és tisztalappal nekivágnak újra a Guns szekerét tolni/húzni. Izzy-vel, Adler-el vagy az Illusion turné egykori tagjaival és csókolom. Rajongói oldalról meg egy nagy nosztalgiára kiéhezett tömeget látok csak, javarészt 40+ arcokkal.

Az meg már nem tud libabőrössé tenni, hogy látom Slash mellett újra Rose-t egy színpadon. 1992. május 22-én még tudott azzá tenni, de hol van már a tavalyi hó.

murray Creative Commons License 2016.04.04 0 0 6029

eddig egész biztató. Slashnek meg mi baja? 

felfoghatná a a GUNS hangja Axl,  bárki bármit csinál. 

mikorra ígérik a közös lemezt? sztem az anyag rég kész csak össze kell rántani. 

Jay-X Creative Commons License 2016.04.03 0 0 6028

Ez szerintem drámaian király.

Előzmény: Sl5c (6026)
Sl5c Creative Commons License 2016.04.03 0 0 6027

Előzmény: Sl5c (6026)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!