SIKERÜLT ELINDÍTANOM A 13-RÓL A REJTETT TRACKET, A (SIE WAR EIN) LADY CÍMŰ SZÁMOT!
Most nehogy azt mondjátok hogy nektek már rég sikerült,mert már felvetettem a kérdést itt a fórumban és a találkozón is.
Ráadásul annyira egyszerű hogy az már szégyen.
Annyi az egész,hogy bedobjátok a cd-t,elindítjátok ugyanúgy mint máskor,és benyomjátok a visszaskipet és rajta is haggyátok az ujjatokat amíg azt nem mutatja a kijelző: --3:56.
Ekkor aztán elengeditek a skipet és már indul is a dal,amit Rod énekel+Bela dumál.
Na megyek is és hallgatom tovább,csütörtökön újra jövök
sziasztok!!!!
Már kint vagyok, tele van minden németekkel, mindenki várja az orvosokat mint az állat. mostantol megprobálok mindennap géphez jutni, ugyhogy remélem képben leszek infó ügyben. egyébként engem is meglehet ismerni talán, még rajtam van a zöld hetiszalag mellet a narancssárga kotta-bérlet-szalag(...) a balkezemen. Én a Fesztivál fasor és a night zone party (jeee DISCO!) sátor között sátorozok, valami .... house rock club (meg egy morbid dagadt pofa) zászló alatt/környékén. Na szóval ennyi, de szerintem elkapjuk őket... a sör 160, kommersz 4 cl 190, hát nem ócsó....:(
amúgy nagyon tetszik ez az egész.
legyen találka, aki egész hetes irja meg mikor, hol.
tehát jozef voltam a zöld sátor netes részlegéből.
ma efott 99 poloban vagyok.
jó, sziasztok :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
jozef
En pentek-szombat-vasarnap-hetfon leszek kinn, kisebb megszakitasokkal, mert sator hijan a kinn alvas nem megoldott.
Tidzse: cseh nincs rajta, csak nemet, angol, sved, amcsi, kanadai, svajci, olasz, spanyol, brazil, meg egy magyar is ;-)
De tudok internet linkeket cseh punkokhoz, peldaul az altalam uzemeltetett Magyar Punk Oldalon most van egy riport a cseh szinterrol (kisse kulonos angolsaggal)
http://surf.to/hungpunk
Beszamolot, riportot tobben is irhattok, majd osszegyurjuk egy nagy cikkbe.
Akkor aki ott lesz, azzal penteken, aki meg nem azzal vasarnap, majd csorgetem Johannat.
Mindenkinek jó mulatást egyelőre, aki már kiment a szigetre/most csomagol/keresi a sátor darabjait annak azért, aki meg nem, annak azért.
Rock n' Roll Star (készülök az Oasisre): bocs, megígértem, hogy kimegyek rátok, viszont épp Bécsben vagyok, így nehéz lesz. Legközelebb már komolyan mindenképpen.
CloÉ: Azért bocs mégegyszer. És egyáltalán nem úgy öltözködsz, mint a nagymamám (felteszem hétvégéken se viselsz otthonkát meg fejkendőt)
Tatarozo (ez má régi, de most értem ide): pedig én csak veled szerettem volna
Zer: semmi gond, még ha csak 2 éve ismered is őket (pláne ha 19 vagy, megbocsátható, hogy az első albumért nem ráztad a rácsoságyat), de ha zavar a dolog, a nicked elé biggyeszthetsz egy "lú" előtagot (szerintem ne tedd)
Roxi revisited: Ez a Magyar Karaj dolog tetszik, de látom clo már elvitte a dolgot, szóval mindegy. Hacsak a Magyar Taraj nem több oldalas, mint a HVG meg a Cosmopolitan együttvéve, mert akkor esetleg elbír kicsit többet is (referenciaanyag: Rőt Rezeda 1999/2,3,4)
Váó,gyerekek,rettent örülök nektek!!!!
Megvagytok végre!
Béla,ennek örülök.Már kezdtem aggódni.Egyébként üdv néked,és Zernek,valamint Johannának is,aki mindig olyan kedves.
Kranke,nagyon helyes.Csak az a baj,hogy nincs meg minden alkatrésze a sátornak...És ... nehéz.Lehet,hogy ezt még meggondolom.
Fényképező lesz,csak el ne hagyjam.
Ez a koncibeszámoló bíztató.Mindig is érdekelt az újságírás.
Tidzse,köszi a jókívánságokat,én is hasonlóképpen mindenkinek.
Clo, én nem írtam, hogy hülyeség a sátor, mert ha már van, az nekem is jó. Persze, hogy segítek felverni (van már egy kis gyakorlatom benne), csak azon csodálkoztam, hogy egy pesti minek visz sátrat. Ennyit errol.
Jó lesz az a három, mert valószínuleg odaérek. Egyébként nem viszek senkit, mert ismeroseim csak negyedikétol lesznek kint a Szigeten.
Akárkik, akiknek megvan a Richy Guitar: nem akarjátok/tudjátok nekem átvenni? Ha nem tudjátok, akkor én megoldom, csak meglegyen. Elore is köci, errol még beszélünk.
Viszlát a Szigeten!
Ja Clo: sokkal pirosabb most a hajam, tetszeni fog.
Arpee: én csak annyit tanácsolnék nektek, hogy vasárnap ne nagyon centizzétek ki a koncertet, mert néha elég anarchikus a bejutás a Szigetre (történt már velem olyan hogy a jegy vétel + a belépés írd és mond több mint 3 órát vett igénybe).
Rockstar: a válogatás lemez mindenképpen érdekel, esetleg cseh punk együtes is van rajta???? tényleg te mikor jössz ki a szigetre????
Hát akkor üdv mindenkinek Johanna+arpee nektek jó nyaralást, akik pedig a Szigetre mennek holnap vagy már ma este azoknak jó szorakozást.
Johanna,én is Balatonon leszek hétvégén,jöhetünk együtt fölfelé.
Tel.: 06309428308
Bela L. hívk föl légyszíves,ha meg van a találka helye/ideje. Nem sokkal 6 elott érek oda,találd ki,hogy hol.
Johanna,Helmut, írjátok meg a mobilotokat,hogy elérhetok legyetek.
Hajrá
Árpi
Most csinaltunk egy uj punk fanzint Magyar Taraj neven, a Szigeten mar kaphato lesz, szoval ennek a kovetkezo szamaban szivesen lekozolnenk egy Arzte koncertbeszamolot, neadjisten interjut, ha osszejonne. Vallalja valaki?
Tidzse, meg akit erdekel van meg ebbol a kanadai valogatas CD-bol, ezer forint darabja. 28 szam van rajta, 10 orszag 28 zenekaratol es eleg jok, mondjuk a Bankrupttol ez nem egy jo minosegu felvetel es meg a regi enekessel, de a tobbi eleg kiraly.
Van rajta Vibrators is.
Sziasztok!
Látom, nő a lelkesedés, hogy nemsokára itt a nagy nap.
Bela, végre újra itt ! És milyen jó hosszú voltál. Kazi ügyben majd beszéljünk. Meg amúgy is, ha már a találkozón nem tudtunk eleget. Vasárnap jövök haza a Balatonról, így sajnos rohanva fogok csak kiérni a koncertre. Várjatok meg! Szóljatok a dokiknak, hogy el ne kezdjék nélkülem :) Legkésőbb ott találkozunk, de szerintem Helmutnál és még néhányunknál lesz bunkofon (bocs, de én is utálom, pedig nekem is van), azon tarthatjuk a kapcsolatot.
Tidzse: örülök, hogy összefutottunk! Végül vasárnap is ott maradtunk, kár, hogy nem voltál kint másnap a strandon.
Zer: látod, tényleg nem vagy egyedül. Ez egy nagyon jó kis csapat lett az idők során!
Clo: szervezzél csak, nekem most nincs időm. Majd megnézzük a sátradat, és pontozzuk a körletrendet. :)))
Tatarozo: bleib' zu Hause. Das ist alles.
JOzef: a jelek határozottan bíztatóak. Szavukon fogjuk őket. Fényképezőgépet vigyünk minél többen.
Bela: Szerintem az lenne a legjóbb ha a Mambo Kurton tudnánk találkozni (vagy utánna ahogy sikerül), és akkor mindent nyugodtan meg tudnánk beszélni a lemezzel kapcsolban.
Rockstar: a megjelenő lemezetek mellett érdekelne egy Back to Rockway Beach 2-is (tényleg egyálltalán tudsz még szerezni egyet, és ha igen mennyiért???)legkésőbb az Arzten megbeszéljük.
A találkozóval kapcsolatban szerintem is vasárnap 3 óra körül kéne találkozunk valahol a Nagyszinpad közelében,vagy pedig az E-klubb kocsmájában.
Na mára ennyit ne feledjétek már csak 5-öt kell aludni az Arzteig.
Udv mindenkinek!
Sajnalom, hogy csak most talaltam meg ezt a kituno topicot. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sok lelkel rajongoja van Magyarorszagon a nemet punkzenenek, kulonosen a DAe-nek.
Szoval orulok, h ilyen sokan vagyunk, obwohl ich nicht mit euch mithalten kann, hiszen meg csak kb 2 eve ismerem oket, es 1bkent is csak 19 eves vagyok, szoval fogalmam sincs csomo dologrol:)
De azert orulok....
Hihetetlen jo lesz a Sziget, nem csak Bad Religion, de Aerzte is lesz:)
Nojolvan, ez valojaban ertelmetlen hozzaszolas volt, de azert le kellett irnom vhova:) Vegre tudom, h nem vagyok egyedul, hehehe=)
Végre gépközelben vagyok újra,tudjátok szerda reggel közbejött nekem egy kis utazás,ezért nem tudtam írni,de ennek a mai nappal VÉGE!
Na szóval a találkozó tényleg szuper volt,meglepően sokan voltunk. Sajnos szinte csak Arpeeval és Tidzsével,meg néha Johannával tudtam szót váltani,mivel ők ültek mellettem, illetve szemben. Hiába,nagy társaságban elkerülhetetlen a klikkesedés,főleg ha csak kezdődő ismeretségekről van szó.
Ja,mielőtt elfelejteném: Arpee,köszi a hazafuvart! (a te e-mailedet sem sikerült "tesztelnem" fent említett okok miatt) Onkelz konci? Először meg kéne ismernem őket egy kicsit jobban.
De a 08.30.-ai bécsi Arztét azt vállalni kell! (ugye mindenki? asszem 5 rugó a jegy)
Tidzse,
ezt a "Debil-ügyet" hogy tudjuk kivitelezni? Mert én át akarom íratni cd-re. Írdd le hogy neked mi a legkényelmesebb megoldás.
Clo,
nem gondolod komolyan hogy annyira "betett" nekem az a bizonyos megjegyzés?!
Vegyük úgy hogy nem is hallottam,ami teljességgel fedi a valóságot,ugyanis csak olvastam.
Kurz und gut: alles o.k.
Johanna,
kérdezted hogy nem tudok-e olyan helyet ahol kazin kapsz Arztét. Hát sajnos nem,dehát nem is érdemes stúdiokazikat venni,azok mennek tönkre a leghamarabb(legvékonyabb szalag),ellenben ha hozol kazit legközelebb akkor felveszem amit kérsz. (kivéve Ab 18 és Debil) Nem írta ezt már valaki...?
Most látom milyen udvarias vagyok,a lányokat a végére hagytam...(bunkó)
Ja,Szigetre először szombaton megyek, Wanted színpad 23 óra: MAMBO KURT! Nem lehet kihagyni a Mestert. (ajánlom figyelmetekbe őt)
A vasárnapot kb.15 órától kinn töltöm majd,találkozó:o.k.
most búcsúzom,még talán annyit írnék a végére,hogy:
Még holnapig aktivizáljátok magatokat a szervezéssel (vasárnappal kapcsolatban), mert akkor tudok utóljára géphez jutni. Bár most, hogy belegondolok, Clo úgyis tájékoztat majd (remélem).
Clo: Figyelj, asszem jó lesz a három óra, de lehet, hogy kések egy kicsit. Nyugati OK. Várjál/jatok már majd egy csöppet.
Még valami: minek viszel te sátrat?
sziasztok (most már tényleg utoljára)
igen végig leszek, ugyhogy nyitott vagyok mindennemű találkozási lehetőségre.
Tatarozo: szerintem mi se akarunk veled...
de ez nem is baj.
jejejeje :)
jozef
sziasztok+
RS:Igen, hálás voltam, de assziszem volt is miért. a kicsit lagymatagra (legalábbis számomra) sikerült esti program mellett üdítő volt produkciótok. De tényleg, ja amugy bocs hogy aztán nem találtuk meg egymást... a szervezők szerintem takarékoskodtak a világítással..... ez van.
na ugy néz ki hogy holnap már pesten vagyok, kedden 20-kor pdig a bejáratnál. szoval valszin ez az utolso lehetőségem a netre. ugyhogy nem tom mikor vagy hogy tudnék a találkáról (én legalábbis) informálódni. kedd este nekem jó 8-tól, csak sajna én nem ismerek rockstaron kívül senkit arcról.... Lehet hogy neki is ott kéne lenni?? :) meg amugy is mennyien lennének akkor,ott? bonyolult dolgok ezek .....
ja amugy most már elárulhatom, hogy irtam egy mailt Farinnak (remélem tényleg az ő címe volt..), vagyösszejönvagynem alapon...., és 3 hét után a kovetkező választ kaptam a tömören arról szóló levelemre, hogy mit szólna egy találkához a koncert előtt egy jó pár magyar rajongóval, ill hogy "blöde"-e a kérdés... so:
"HI, Josef!Danke für deine Mail- nein, die Frage ist nicht blöd. Wir wissen aber
noch nicht, wie das Festival laufen wird... mal sehen. Du wirst uns schon
finden! ;)fu"
ugyhogy ennyi, de szerintem rajtunk bitos nem múlik...... Szaisztok, találkozunk az egy hét együttléten.
Hiphiphurra+"!/!"%+!§""'"§§"+!!!!!
josef
Nem gondoltátok volna, hogy én (TeVe) itt is megleplek benneteket, mi? Na mindegy, a "lelkes" jelzőt köszönöm, tényleg az vagyok, főleg életem első Aerzte koncertje előtt. Birka már kevésbé, mert nem lesz itthon a koncerten.
Clo: Mikor találkozzunk? Másodikán? Szerintem valahol a Szigeten, vagy környékén kellene... (Láttad a Német Nagydíjat? Érdekes volt. Sajnos Fisico...)
Arpee: Köszi a fuvart hazafelé, a találkozó után. Birka egy csomót áradozott, hogy nem kellett gyalogolnunk, meg, hogy tök rendesek voltatok. (Szerintem is.)
Te Rokksztárr, állati a demó, tuti, hogy ott leszek a koncerten. Majd az első sorban pogózok, jó? (Hozom a haverjaimat is.)
Nem baj,Matyika,végülis már megszoktam a dolgot,máskor is előfordult velem hasonló (akkor épp az öltözködésemet hasonlította a nagymamájáéhoz vki).
A klotyós dolog sértőbb volt,de már azt is kihevertem.
Akar vki mondjuk kedden találkozni? Vmi parkban?
Vagy Jozef példájából tanulva rögtön a Szigeten?
Kedves Rokísztár, amaz demóból, majd éhén is kérnék,vagy ha netalántán Matjikához vágsz egyet az se utolsó megoldás. Ja biza... Matyika, megtaláltam a billentjűzetet, képzeld, az íróasztal egyik fiókjában lapított... Bocs, hiába kérted 2 sort muszámindenképpen ideírnom neked, nem mintha nem beszélhettünk volna egész nap eleget!
sziasztok
én már tegnap elkeztem a bemelegítést......, végre elkezdődött a kotta-fesztivál!!!!!!
Rockstar, ha esetleg még benézel nem biztos hogy aerzte poloban leszek, de bizos megismersz majd, du 5-kor, amikor játszotok, még nem lesz vmi nay tömeg. majd mutatom, hogy YE! az leszek én.
megyek, mert IQ--iszonyat idétlenek......, aztán Sziámi, majd VHK, meg még egy csomo minden!!!, na tschüss, holnap Bankrupt! kiváncsi leszek....
60p:mostmár biztos, megjött a bizonyitvány :)
ps: én is egész hétre megyek, ha minden igaz, és tényleg beengednek, akkor 1-én este már bent is leszek.... szvl, én benne vagyok hogy találkozzunk már előtte is vhol (van mit bepótólnom.....:(
na bye
A találkozó nagyon ott volt, legyen megint, minél több, csak az a gond, hogy Helmut pl bármi okosat mondhatott, nem hallottam, úgyhogy vagy mindenki csavarja fel a volumét:), vagy tényleg körbe üljünk (valami virágos rétre, teszem azt).
Ha jól értettem ezt a Satanische Pferd(e?) - dolgot (akkor se tudok németül), akkor talán FanClubot kéne alakítani, hátha küldenek belőle visszamenőleg vagy 30 példányt (esetleg küldhetünk vissza 30 vadonatúj Bankrupt-CD-t, ha Roxynak van felesleges).
Szóval üdvözlet mindenkinek (Clo, én télleg nem akartalak bántani, de a nagymamám télleg azt szokta mondani, hogy Hát Szervusztok).
Ja, örülök, Tamás, hogy megtaláltad a billentyűzetet.
Sziasztok!
Ezek szerint Helmut sem lesz itthon.Jön még valaki egy hétre a Szigetre?
Akkor találkozzunk még a koncert előtt? Hétköznap délután?
Igen,Arpee,én is kíváncsi voltam rád,meg a Bélára is.(Bár attól tartok,ő nagyon a szívére vette azt a bizonyos unalmas fórumos megjegyzésemet,pedig nem akartam vele senkit megbántani,csak "kicsúszott a számon"..)
Szerintem jó volt ez a margitszigeti hely, és nagyon hangulatos.Tökéletes volt a szervezés.
Meddig maradtatok még?
Na jó,most megyek,a tv-ben a Szigetről van szó...
Milyen kislemez lesz augusztusban? Tudtok róla valamit?