holdkölyöknek igaza van!
Én csak patek tavaszi menetrendet firtató kérdésére válaszoltam!
SR 2001 a megszokott germán galoppversennyel fog telni, csakúgy mint ahogy az idei évben történt!
Még egy szavazat a Satyriconra. Azonkívül My Dying Bride és Amorphis kellene, ők még sosem voltak idehaza, és szerintem óriási lenne az érdeklődés irántuk...
MM:Gorgoroth:Inpicit Satan:When love rages wild in hearth.......elég meglepő a vokál!!!!!!!
GORGOROTH-ot kis hazánkba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scott: pár hónapja felmerült valahol a Mayhem neve. Velük mi a helyzet? Nem tudsz róla valamit? Vagy nálatok szó se volt róla? Új albumot megfigyelném élőben.
SATYRICON-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dátumokat!
Az Annihilator az milyen zene?....hallottam vagy 2 számukat,de nem fostam össze magam tőle.
Biztos bennem van a hiba.......
Jah!!!Az ICED EARTH az télleg get jó!
Vagy legyen Blind Guardian!!!!!Szeretném énekelni Hansival a Bard's Song-ot!!!!!!!!!
Ugye most nem lesznek ilyen tapló inkálosok???!!!!
Főleg az árokba nem kellenek......a fotókon is ők látszódnak a legjobban......na ezt a fotós dolgot hagyjuk!
Ja és nekem a Vanden Plas is nagyon tetszett......pedig akkor hallottam őket először!
És le az árakkal!!!!!...indexre fe.....anyád!!!!!!!!!!
Olcsó sört a népnek,hejjj!!!!!!!!!!!!!!!!!
már nagyban dolgozunk-bár addig lesz még pár bulink-a dolgon! Tavaszra RENGETEG ajánlat van, még nem tudom, mi váltható valóra!? Javaslat mindíg jöhet!
Télleg nem szőrösködés, de kisebb és világvégibb helyre nem lehetett volna vinni őket? Ezzel az erővel felléphetnének nálam, a nappaliban!... Vagy ennyire kicsire becsülik a szervezők az érdeklődők számát?