Az apám mindig azt mondta:"Fiam, mindenki gyanús, és aki gyanús, arról előbb-utóbb kiderül, hogy bűnös!"
Elvtársak, járjunk nyitott szemmel!
stones pitiáner, te pedig a pártszékházunk pincéjében legyél nagy legény, ne itt!
Stones!
Hugocskámat miért ajánlgatnám,hiszen ő évek óta aktív résztvevője a nyári harckocsizó táboroknak.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Tudom neked nem tetszik,inkább Pista bá'izmos testéhez simulsz te KANCSÓ.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] április 4-e fekete nap lesz a komenista pufajkások rövid történetében: ezen napon kezdte meg a Magyar Igazság és Élet Pártja teljes EREJÉVEL az szoclib-bérenc index-munkásőrség gittegylet megsemmisítését [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] SZORGOS NÉPÜNK GYŐZNI FOG!
CS.I.
A magyar nép ezer éve, Szent István óta befogadja vendégeit, az itt letelepedni és dolgozni szándékozó menekülteket, jóakaratú embereket. Sokan a török uralom után meggyengült, elnéptelenedett országba érkeztek, s nagy részük pótolhatatlanul hasznos tagja lett a magyarságnak. Akiket ma Németnek, Tótnak, Orosznak, Szerbnek, Románnak hívnak vezetéknevük szerint, ma már aligha megkülönböztethetők a Kovácsoktól, Szabóktól, Molnároktól, Kisektől és Nagyoktól. Magyarország ezer éve a világ egyik legnagyobb olvasztótégelye: aki itt megtanult magyarul, s becsületesen vállalta a magyar állampolgárság jogain túl a felelősségeket is, nyugodtan élhetett és dolgozhatott, leszámítva a fasizmus és kommunizmus származás- és osztályhelyzet szerinti kegyetlen megkülönböztetését. Ki vonná kétségbe Petőfi, Radnóti magyarságát? Vérrel megpecsételt jussuk. S ki ne lenne büszke a nagy cigány népzenészre, Dankó Pistára ? A MIÉP nem gyulöli az idegeneket, s hálás azért, hogy az l945-ös, l956-os (és a múlt századi) magyar emigránsokat öt világrész országai szeretettel fogadták és megbecsülték munkájukat. Mi is megbecsüljük a hozzánk betelepülők szaktudását és munkáját, de a csupán pénzzel érkezők diktátumát és a magukat menekültnek feltüntető bűnözők fenyegetését visszautasítjuk és elhárítjuk. A magyar nép a rendszerváltozás után rokonszenvvel fogadta például a kínai kiskereskedőket, de félelemmel és megvetéssel az albán drog- vagy az ukrán olajmaffiát. A magyarnál türelmesebb és befogadóbb nép aligha él a világon. Bár ez a türelem a magyar történelemben eddig sosem kamatozott, l848-tól Trianonig, a MIÉP azt vallja, hogy hosszú távon ez a türelem kamatozik. Nem mondjuk, hogy "az idegen szép" - előbb megnézzük azt az idegent -, de nem is féltjük tőle hazánkat, ha jó szándékkal érkezik, mint Clark Ádám, a Lánchíd építője, s utána még oly sokan.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Khmer elvt'rsnak nem sikerült beilleszkednie a munkásőrségbe - hiába, az ázsiai habitus nem éri el még az európai civilizációs szintet még a komcsiknál sem - bár, ílyen nyelvvel csabor csajánál lehet esélyed!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n][A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
kicsinyes áskálódásaitokon, mint egy ökörhugyozáson, könnyedén átlépünk a Miniszterelnök Úrral és verbunkost járunk a munkásőrök tetemein!
akadt jelentkező a nyári harckocsizó továbbképzésre! Drága csabor, ne engem, hanem a kedves húg[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]cskádat ajánlajad:
Én nem fogok itt veletek tovvább vitatkozni. Engem azért küldtek ide a feletteseim, hogy segítsek végre felépíteni a Kommunista Magyarországot. Azért, mert itt néhányan azt hiszik, hogy ennek a legjobb módja pucér nők képeinek bekopizás a és a fidesz nevű óvodáscsoport ellen uszító kiáltványok megfogalmazása, én még nem fogom cserbenhagyni az Eszmét. Elvtársak! Van még mit tanulnotok az ázsiai elvtársaktól. Ne akarjátok, hogy szóljak az észak-koreaiaknak. Csak az pofázzon, akinek van mit felmutatnia.
Én az utóbbi napokban sem tétlenkedtem, amikor ti ezzel a stones gyerekkel szórakoztatok. Pénteken belőttem a farkamba három gramm szpídet, meg - nehogy túlpörögjek - két gramm hernyót. Utána elindultam bulizni. A bazilikában éppen akkor tartotta a katolikus egyház vezérkara a húsvéti előkészületekkel kapcsolatos megbeszélését. Már rég nem gyilkoltam kibaszott csuhást, Kambodzsában az utolsó francia misszionáriust valamikor a hatvanas években húzták fel a munkások egy pálmafára. Azon viszont eléggé meglepődtem, hogy egy kis géppisztolyos noszogatás után milyen gyorsan elkezdte egymást szopni-kúrni a sok kaftános majom. Annyira élvezték, hogy észre sem vették, amikor kiosontam rájuk gyújtani a kurva templomjukat. A nagy sivalkodásra összecsődült a fél kerület, a legtöbb becsületes munkásember sírva szorongatta a kezemet, és kérte szinte könyörögve, hogy állítsam végre vissza a diktatúrát. Néhányan segítettek is felhányni a hullákat a kamazom platójára. Hazafuvaroztam a még mindig füstölgő hullákat, és szépen sorban felakasztottam őket a trófea-szobámba. Egy egész fal kellett nekik!
Alsó sorban jobbról a harmadik Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát, a felsőben balról a második pedig Gyulay Endre szeged-csanádi megyés püspök. Remélem egyszer a pápát is kiakaszthatom száradni.
Szombat hajnalban még elugrottam kúrni egyet a szeretőmhöz. Akkora csöcsei vannak, mint egy albán bunker, és a kedvemért még egy helyes kis tetkók is varratott magára.
A következő képen Farkasházy Tivadar látható. Ez a szerencsétlen 'liberális' faszfej pont akkor jött ki az RTL Klub Fehérvári úti épületéből, amikor éppen jöttem le a hernyóról. Annyira remegtem, hogy háromszor mentem rajta végig oda-vissza.
A következő arra járó szerencsétlen Szellő István volt. Őt nem ütöttem el egyből, csak a négy végtagját vágtam le. A maradékot hazavittem, felraktam a szekrény tetejére , bedugtam a seggébe egy répát, ettől egyből felállt a farka, azon meg nagyon szeret himbálódzni az én kedves Lóri papagájom.
Én nem fogok itt veletek tovvább vitatkozni. Engem azért küldtek ide a feletteseim, hogy segítsek végre felépíteni a Kommunista Magyarországot. Azért, mert itt néhányan azt hiszik, hogy ennek a legjobb módja pucér nők képeinek bekopizás a és a fidesz nevű óvodáscsoport ellen uszító kiáltványok megfogalmazása, én még nem fogom cserbenhagyni az Eszmét. Elvtársak! Van még mit tanulnotok az ázsiai elvtársaktól. Ne akarjátok, hogy szóljak az észak-koreaiaknak. Csak az pofázzon, akinek van mit felmutatnia.
Én az utóbbi napokban sem tétlenkedtem, amikor ti ezzel a stones gyerekkel szórakoztatok. Pénteken belőttem a farkamba három gramm szpídet, meg - nehogy túlpörögjek - két gramm hernyót. Utána elindultam bulizni. A bazilikában éppen akkor tartotta a katolikus egyház vezérkara a húsvéti előkészületekkel kapcsolatos megbeszélését. Már rég nem gyilkoltam kibaszott csuhást, Kambodzsában az utolsó francia misszionáriust valamikor a hatvanas években húzták fel a munkások egy pálmafára. Azon viszont eléggé meglepődtem, hogy egy kis géppisztolyos noszogatás után milyen gyorsan elkezdte egymást szopni-kúrni a sok kaftános majom. Annyira élvezték, hogy észre sem vették, amikor kiosontam rájuk gyújtani a kurva templomjukat. A nagy sivalkodásra összecsődült a fél kerület, a legtöbb becsületes munkásember sírva szorongatta a kezemet, és kérte szinte könyörögve, hogy állítsam végre vissza a diktatúrát. Néhányan segítettek is felhányni a hullákat a kamazom platójára. Hazafuvaroztam a még mindig füstölgő hullákat, és szépen sorban felakasztottam őket a trófea-szobámba. Egy egész fal kellett nekik!
Alsó sorban jobbról a harmadik Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát, a felsőben balról a második pedig Gyulay Endre szeged-csanádi megyés püspök. Remélem egyszer a pápát is kiakaszthatom száradni.
Szombat hajnalban még elugrottam kúrni egyet a szeretőmhöz. Akkora csöcsei vannak, mint egy albán bunker, és a kedvemért még egy helyes kis tetkók is varratott magára.
A következő képen Farkasházy Tivadar látható. Ez a szerencsétlen 'liberális' faszfej pont akkor jött ki az RTL Klub Fehérvári úti épületéből, amikor éppen jöttem le a hernyóról. Annyira remegtem, hogy háromszor mentem rajta végig oda-vissza.
A következő arra járó szerencsétlen Szellő István volt. Őt nem ütöttem el egyből, csak a négy végtagját vágtam le. A maradékot hazavittem, felraktam a szekrény tetejére , bedugtam a seggébe egy répát, ettől egyből felállt a farka, azon meg nagyon szeret himbálódzni az én kedves Lóri papagájom.
Ünnepeljük együtt az április 4-ét! Most sokan megkérdezik tőlem: miért is kell ünnepelnünk? A válaszom nagyon rövid. Mert emlékeznünk kell azokra, akik kiszabadítottak minket a nácizmus véres diktatúrájából, és emlékeznünk kell arra a népre, akik jólétet, biztonságot, munkát és szabadságot hoztak kisországunk polgárainak!
Van-e szükségünk a nagy orosz testvérre? Van-e szükségünk más országok ideológiai segítségére? NINCS!
Itt ezen a ragyogó tavaszi napon kell, hogy végre MI MAGYAROK a saját talpunkra álljunk, és kezünkbe vegyük az ország sorsát! Nem hagyhatjuk, hogy a Fidesz -vállvetve a szakmailag és erkölcsileg szétzilálódott FKGP-vel- mégtovább rombolja szenthazánk erkölcsi, gazdasági, szellemi értékeit! Hiszem, hogy cselekednünk kell, mert az ország egy óriási szakadék szélén áll, amit csak úgy kerülhetünk el, ha képesek vagyunk nemet mondani a korrupciónak, képesek vagyunk nemet mondani a kizsákmányolásnak (gazdasági, szellemi) és képesek vagyunk a Fidesznek NEMET mondani a választásokon, egy olyan jövő érdekében, ahol nem lesz többé korrupció, nem lesznek eltűnt milliárdokról szóló botrányok, és végre kapunk egy olyan, szakmailag hozzáértő kormányt, akik megtisztítják országunkat, a neoprimitív, szakbarbár, posztjaikat pártállás révén, de nem hozzáértésük miatt betöltő imposztoroktól!
Gondolkodjunk, és csak ezekután, tiszta fejjel menjünk el választani, hiszen nem csak a Mi sorsunk, hanem gyermekein, s unokánk sorsa is megpecsételődhet egy rosszul, átgondolatlanul hozott szavazatleadás miatt!
S mielőtt szavazna, gondolja végig, mit tett önnek a Fidesz annak érdekében, hogy életkörülményeit magasabb színvonalra emelje, iskoláit, szakmai tudását nagyobb mértékben honorálja, ezzel Önt erkölcsileg, pénzügyileg támogatásban részesítse!
Most pedig zárszókén felteszek egy kérdést: Mi jellemző a kizsák-mányolásban élő társadalmakra?
"TÖBBSÉGI KORMÁNYZÁS" FORMÁJÁBAN ÉRVÉNYESÜLŐ, DE TÉNYLEGESEN KISEBBSÉGI URALMAT, SZAVAZATI JOGOT ÉRVÉNYESÍTŐ "DEMOKRÁCIA"!
Hát nem ismerős???
FIDESZ??? AKKOR FIZETSZ!!! Töröljuk el a mocskos Fidesz által irányított, poszdiktatórikus, neoprimitív kormányzást, ne agyjunk utat a burzsoákapitalizmus-nak!
DICSŐSÉG, ÉLJEN MAGYARORSZÁG!
Új és használt pufajkák, AK47 gépkarabélyok, vécsei gránátok és gumicsizmák nagy választékban kaphatók kiskereskedésemben. Szeretettel várom elnyomó, kizsegerelő és nemkülönben ÁVH-s múlttal rendelkező munkásőr vásárlóimat !!!
Tekerenymaszatos
Kubiláj utca 72 b
Elvtársak itt az idő, hogy az erkölcsileg lecsúszott, politikailag megbukott Fideszt a sárbatiporjuk!
Nem hagyhatjuk, hogy véres húscafatok legyunk -mintegy prédaként-, az ideológiai gyengeséggel küzködő poszdiktatórikus fidesz szemében!
A párt legnagyobb fegyvere az éberség és a tisztánlátás, tehát nyissuk fel embertársaink szemét is, és mutassuk be nekik, hogy mit művel anyaországunkkal ez a rabló, burzsoádiktatórizmust űző fidesz! TERJESSZÉTEK AZ ESZMÉT ÉS VILÁGOSÍTSÁTOK FEL ELVTÁRSAINKAT ARRA, HOGY ITT CSAK EGY PÁRT LEHET, AKIK SZÁMÍTÁSBA JÖHETNEK A VÁLASZTÁSOKNÁL, EZ A PÁRT PEDIG NEM MÁS, MINT A MAGYAR KOMMUNISTA MUNKÁSPÁRT!!!
Le az ígérgetőkkel, és ne higgyetek nekik, majd ha a választások előtt osztogatni, támogatásokat, és könnyítéseket adnak nektek, mert ez tisztán csak választási bűvésztrükk lesz!
Mutassátok ki fogaitok fehérjét és mondjatok nemet, eme tisztán korrupción és gyilkosságokon, fenyegetéseken alapuló diktatórikus "párthatalomnak"!
Ők azok, akik nem hagynak élni minket, vérünket szívják, bebörtönöznek, s hagynak tengődni a kilátástalan lét nyomorfalai között. Emeljük fel tehát hangunkat, és merjük a szemükbe mondani: MEGÁLLJ, kutyák végetek van! Nem élhetünk úgy, hogy attól rettegünk mindennap, hogy nem lesz pénzünk élelmiszerre, ruhára, nem lesz felettünk fedél, csak a nyakunkon egy A6-os Audi kereke, a vezető ülésen pedig egy arcunkba vigyorgó, hyperkorrupt diktátor! Létünk önmagunktól függ és attól, hogy ki tudjuk-e takarítani beszennyezett kishazánkat a rothadó "narancs" bűzös melléktermékeitől. Rajta hát és vágjunk vissza a most már több, mint két éve tartó terrornak, és likvidáljuk a rothadást előidéző Fidesz-bandítákat! Nem gerilla-háborút kérek, hanem tiszta érző szívet, és józan gondolkodást, mielőtt mégnagyobb bajba kerülnénk, mint vagyunk!
Szavazzunk tehát tiszta fejjel, érző szívvel az elkövetkező választások alkalmával, és gondoljunk kishazánk jövőjére!!! Állítsuk meg a Hiénákat, legyünk oroszlánok, mert ami már egyszer a miénk volt, azt kizsákmányolta a fidesz-rablókapitalizmusa, és öntörvényűen szétosztotta maguk közt! Hát osszuk el most már úgy értékeinket, kincseinket, hogy a nép, és ne a vezetőik éljenek fényűzően abból, amit véres verejtékkel megszerztünk!
Most pedig álljunk fel és énekeljük teli torokkal a magyar Himnuszt!
ininininnniiIINNIinnII
Oszd be v. kend a hajadra![A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Most nem érek rá, de holnap után feloszlatom ezt a munkásőr-gittegyletet!
Elvtársak!
A dunapentelei Sztálin Nyomda elkezdte a MI kiadványunkat gyártani! A Lenin szoc.brigád napi 218%-os teljesítményt produkál,így jövő őszre minden kisiskolás(pl:stones) megkapja ezt:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Kisdobos avatásra a kis elvtársak már ezt olvashatják:[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]Kivéve stonest,mert nem hiszem,hogy meg tudná tanulni a Kisdobosok hat pontját,hiszen már az óvodában is bukott gyurmázásból!
STONES!
"Meglepő, hogy egyes "elvtársak" műveltsége túlmutat a MILLENEUMI köteteken"
Az is meglepő faszorrú barátom,hogy annak a csodálatos daloskönyvnek címe:MILLENN_I_UMI (I-vel és két N-el,te ökör!)
Valóban nincs szüksége a munkásőröknek az olyan könyvekre amiben ilyen remekművek vannak,72.oldal:
"Túrót eszik a cigány,duba
Veszekedik azután,leba
Még azt mondja:pofonvág,duba
Vágja biz'a nagyapját,leba"
T.Országos Parancsnokság intézkedést kérek az imperialista propaganda kötetek azonnali bezúzására!
Elvtársi köszönettel:csabor et.
Am legyen..... En most ugyis az iteletvegrehajtasra palyazom, de negyon-nagyon....
csorog az olaj a fegyveremrol.....
meg a loszert is kifenyeztem, NO MEG BARAZDAT VAJTAM AZ ELEJEBE X ALAKZATBAN, HOGY HUSDARALOHOZ HASONLITSON LEGINKABB, MIKORIS A STONESKOCSOGOVODA NYAKATOL VALASZTJA MAJD EL FEJET SZETFROCSKOLVE VERES CAFATJAIT A FRISSENFESTETT FEHER FALRA.........
no mi van? Sz[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]rulásod lett? Most az egyszer elengedünk, szaladj a csapatod után:
Ha kikéredzkedne a barna maci, csak erre utánam:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] az alsó szint a tied![A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]