1. olimpia (igen-igen, kedves kis film az :-)) az az afrikai úszó jutott az eszembe róluk, aki majdnem belefulladt a medencébe az olimpián, csak a neve nem ugrik be...:-)) )
2. lózung (én is kitalálok valamit a mirminccal...őőőő....kicsit később... :-))) )
3. kamásli
(OFF bemegyek a haziviszkasz.hu-ra, ráklikkelek a viszkaszfeldobó-csodapor linkre, megadom a bankkártyaszámomat és a viszkasz intelligencs csomagolása máris veszi a haziviszkasz.hu rádiójeleit. ettől jól feltöltődik házikaja ízzel és máris fogyasztható. ilyen manapság egy virtuális cica virtuális konyhája :)))) mondjuk én a vezetéknélküli egeret jobban szeretem, mint a hagyományosat, annak sokkal nagyobb a koleszterintartalma :))))) ON)
1. Raptorok (ha esetleg nem képezi kulturális tőkéd részét: bizony, vannak ilyen dínók, a Jurassic Park III-ban például nagyon is főszerepet játszanak :-)))), vagy enkább: :-((( )
2. Knight Rider
3. sörkorcsolya
1. Citroen (tökjó repülős Citroenje volt neki :))) )
2. Rodolfo
3. gordonka (másnéven cselLÓ :)))) )
(OFF csakhogy a pici bolyhos cicamancsok könnyebben bánnak az egérrel, mint a nagy, kemény pacipaták :)))) ON)
1. Thomas Mann
2. A kocka el van vetve (hehe és majd jól kikelnek a földből a kiskockák :)))) OFF Ilcsi néni egy kozmetikus, aki mindenféle saját fejlesztésű bio-kozmetikumokat gyárt sk., árulják is sokfelé őket ON)
3. fehér orgona
(OFF elképzelem, ahogyan a ló a patáival kattintgat az egéren :)))) vagy, hogy a delfin a "kezeivel" gépeli be a hozzászólásokat :))) ON)
1. Goethe (Faust, ugye :-) )
2. kockára vágva (OFF közeledik az ebédidő, ugye :-) az előbb nem voltam teljesen konkrétan pontos: arra akartam utalni, hogy nemtom, mifene az az Ilcsi nénis izé :-))) ON)
3. Fehér éjszakák
(OFF lódelfin? lassan összeszedem, milyen remix-állatok jöttek eddig össze :-))) nem mellesleg: a ló okos, egyállatként is, plusz: ki látott már netező delfint? :-)) ON)
1. Chagall
2. Kabos Gyula (ugye, az ő klasszikusa, hogy "miaz, miaz?", reakcióképpen, akkor, amikor jelentik hippodromot :-)) )
3. Fehér Ház
(OFF igazad van, kellett nekem rákérdezni :-)))) az utolsóval beletrafáltál, majd kérem a moderátort, hogy törölje ki :-)))) de nem isdn, hanem kábeltv :-)))) ON)
(OFF ki! :)) összefoglaltam a célszemély főbb jellemzőit, s az eredmény: lófarok-hmmm, lehet, hogy egy honfoglaló magyarral van dolgom?, egész napos ücsörgés a szgép előtt-lehet, hogy robotpilóta?, de az is lehet, hogy KoZsóval van dolgom :)))))))) vagy egy unatkozó paripával, aki bevezettette az istállóba az ISDN-t :)))))) ON)
1. csacsacsa
2. Jókai bableves (OFF már megint a kaja. innen is látszik, hogy nem vagyok nyúvév juppi, mert azok anorexiásak szoktak lenni, kivéve a menő partykon, ahol teletömik magukat finom salikával meg tengeri szörnyekkel :))) ON)
3. A hal neve Wanda
(OFF tényleg tenyészt... az a munkája neki... nekem is nagyon ismerős :)))) asszem ő az Apám :)))) de vajon honnan ismerlek? (nincs szmájli) viszont van gondolkodási idő: holnapig! :))) csóka! :)))) ON)