Na jól van, jól van, örülök, hogy megvagy, olyan ilyesztő volt ami az adataid között szerepelt, mintha szibériai száműzetésre lettél volna ítélve...
Ne keseregj, igazán nem mondhatod, hogy érdektelenségbe fúlt volna a dolog, akárhányszor felhozod a topicot, mindig van egy-két újabb jelentkező. Hajrá!
November gecko nem tunt el a honlap az 5.01 verzional tart
es en szerkesztgetem csinositgatom de nem teszem kozze a cimet
:(
sajnos a topic nagyon nagyon sullyed
:((((
ha netalantan valakit megis erdekel a legfrissebb verzio ITT megtekintheto
:)))))))
szal a NNN el tovabbra is jatszom szerkesztgetem
csinalgatom de nincsennek uj nickek nelkuluk nehez szerkeszteni
:(((
Köztudomású, hogy február 60. illus nicknévnapja, illetve minden szökőévben február 61.
Kérném korrigálni a Wágner féle utónickszótárat, mert már idén sem tudtak felköszönteni az ismerőseim eme hiányosság miatt. Sőt mi több, Én is csak most jöttem rá, hogy február 60.-án van a nicknévnapon. Hallatlan.
na szal wolverine meg egy nagy keres vagy barki aki segiteni akar
az a baj hogy szal csak teszem ossze fele de nem mindig tokeletes...
es ezert ha lenne valaki egyszer csak ojan kedves es atnezne hatha hagytam benne hibet es akkor kijavitom
a cucc mindharom szerveren fent van csak Wagner ur nem kapott meg belole de ideje lesz neki is kuldenem megeccer bocs a kesesert
az NNN-t az adataimnal levo szervereken vagy az iszoldaban meg lehet nezni
:)))
ja es termeszetesen otleteket meg mindig varok
:)
bocs a kesesert de atszervezodtem es mar nem tudom ki vagyok a frissites meg van uj
dolgon is torom a fejem ugy mint kereses
es akkor nem kell vegigneznetek az egeszet csak megkeresni az adott nicket
vagy azt hogy a datumhoz tartozik e nev vagy sem
most a probelam ott van hogy sikerul is meg nem is az IE hasznaloknak orom sikerult az NC hasznalok meg suxx a netcapanak. ha a netscape kitalalja azt hogy ir egy konnyu script nyelvet a bongeszojehez akkor jo lenne ha a sajat bongeszoje egyutt mukodne ezzel de sajna nem...
na de nem baj az ember celja a kuzdes ugyhogy torekszem valamit csinalni
majd ha sikerul szolok
a minta oldalt nemsokara megmondom hol lehet elerni
:)
Szeretnem egy szamomra fontos szemely szuletesnapjat lefoglalni a nicknevnap szamara:)))
Ezentul unnepelyesen Caixa nap dec. 17.:)))
A topicot nem olvastam vegig, remelem meg szabad ez a nap, ha nem, szivesen osztozom:)))
Egy másik topicból invitáltattam ide, úgyhogy igazából nem tudom, hogy az általam kinézett nap nicktelen-é még, de ha nem, akkor mi van, vannak ugyebár többnévnapos napok az életben... (úgy 364-65 uszkve)
Szóval, márc 6. jeles nap életemben, úgyhogy megtetézném ezt még nickem napjaságával is. Legyen tehát mától március 6 GroundZero nickenapja. OK?
Egy másik topicból invitáltattam ide, úgyhogy igazából nem tudom, hogy az általam kinézett nap nicktelen-é még, de ha nem, akkor mi van, vannak ugyebár többnévnapos napok az életben... (úgy 364-65 uszkve)
Szóval, márc 6. jeles nap életemben, úgyhogy megtetézném ezt még nickem napjaságával is. Legyen tehát mától március 6 GroundZero nickenapja. OK?