Csodálom hogy még tudtok emberekért rajongani.
Lehet hogy egy sztáááár jobban örül ha átnézel rajta vagy ha normál emberként viselkedsz vele.Mivel én átnézek majdnem az összes sztáááár-on ezért engem biztosan kedvelnének.
A "sors" fintora hogy a star tükörképe a "rats" a nagy égi-tükör tervezte így. :)
Tegnapi rész a fenomenál szintet érte el nálam.
Nememlékeztem hogy Muldert elkapják e a titkos intézetben,én vagyok az ideális TV-néző aki évenként elfelejti egy sorozat részeit.
Egyik ismerősöm is szerepelt valami filmben statisztaként, és ő is odament az egyik színészhez autogrammot kérni. Erre a színész kirúgatta a forgatásról. :( Mondjuk azért Gillyből nem néznék ki ekkora szemétséget. Habár az is igaz, hogy az illető dolgozni ment oda és nem autogrammot kérni.
Úgy, hogy mindenképpen legalább köszöntem volna neki valahogy.
Pl. Egyszer az egyik kedvenc teniszezőmet (szintén Scully méretű, vagy kicsivel magasabb) 4 óriási testőr vette körül. Én aláírást szerettem volna, de a testőrök intettek, hogy még csak oda se menjek. Engem ez nem nagyon érdekelt, a teniszezőnek szóltam, hogy szeretnék aláírást, ő mosolyogva mondta, hogy persze, hogy ad. Kettőt is kaptam. Szóval egy próbát mindenképpen megér, aztán lesz ami lesz. :-)
Szeretnék a cikk írójának elmeállapotában leledzeni,akkor arról szólna az X-film 2 amit vártam.
Ezt hogyérted?a bepróbálkozást?
Általánosban én és pár elvetemült hasonszőrű éneklés helyett normálban beszéltünk kántáltunk,szinte rákészült az osztály amikor vmelyikünk sorra került a naplóból,csak előrefelé nézhettem mert oldalról jött a röhögtetés(pl a "hej te bunkócska te drága" és egy hasonló de magyar dalra rendszeresen a bránerrel felturbósított mélabú tehén a biosz tankönyvből).Bennem is élesen megmaradtak ezek a percek féltem és félek a szerepléstől akár a tűztől.
David Duchovny egyik fele skót 2008. szeptember 17. 20:01 | Forrás: STOP/Hölgyvilág nyomtat | elküld
David Duchovny hat évvel ezelőtt lépett ki a titkosügynök szerepéből, ám az utóbbi hetekben ismét felbukkant, mint a földönkívüliekre vadászó Mulder nyomozó. Ezúttal az X-akták: Hinni akarok! című mozifilmben üldözi az ufókat és a természetfeletti erővel bíró különleges lényeket. És közben nemcsak az igazsághoz kerül egyre közelebb, hanem ügynöktársához, Scullyhoz is.
"A feleségem nem igazán örült neki. De szerencsére Kanadában forgattunk, ami megkönnyítette a dolgunkat, mivel így nem láthatott munka közben" - mondja David Duchovny, akinek édesanyja skót származású.
"Én New Yorkban születtem. Anyám mindig skótnak tartotta magát, és annyit mesélt nekem erről a népről, hogy az egyik felemmel én is teljesen annak érzem magam. Bár engem nem érdekel olyan mértékben a pénz, mint ahogy azt a skótokról általában hiszik az emberek. A hiányától azonban félek, mert még emlékszem, milyen is volt szegény családban felnőni. Nem verem a fogamhoz a garast, de feleslegesen költekezni sem szeretek. Sokkal fontosabb, hogy személyes legyen például egy ajándék. Egyszer a feleségem születésnapjára megszerveztem, hogy egy éjszakát egy profi hangstúdióban tölthessen, és kedvére énekelgethessen. Ugyanis tudtam, hogy gyerekkorában volt egy rettenetes zenetanára, aki folyton piszkálta. Ezek az emlékek olykor még ma is nyomasztják, és reméltem, hogy ez a lehetőség talán enyhíti majd a szorongását" - olvasható a Hölgyvilágban.
Barátnőm "szerepe szerint" ült, Gillian-nek meg mellette kellett lemennie a lépcsőn, tehát nem voltak olyan sok időt egymás közelében. :) A színészeket nem volt szabad "zavarni" a munkában.
Hát azért elég nagy disznóság, hogy köszönni se lehetett a színészeknek. Nem tudom, de ha Gilly mellett ülök a filmben, és először találkozom vele az első forgatási napon, azért kicsit kiakadtam volna, ha nem is köszönhetnék neki... most nem azért, mert a kedvencem, hanem mert amúgyis illene mivel ott vagyok mellette pár centire.
Talán CCarter előre operált a gondolatal hogy majd belevisz egy idegen származék-Scully vonalat ezért választot direkte alacsony arányaiban nagyfejű színésznőt.
Később nemmerte megcsinálni elmondani Scully-nak a tervét mert besértődött volna :)
Megnéznék egy fotót amin Nyikolaj Valuev mellett áll female ügynökünk.
A fekete boxoló arca érdekes,nem nagyon tudja hol van.
"még annál is kisebb, mint az ember gondolná." Asszonka talán az 1,50-et üti, de csak talán. Ez olyan, mint mikor annó találkoztam Tori Amos-szal: tudtam, hogy nagyon alacsony, de mikor megláttam... Pedig én se vagyok magas. Egyem a szívét, egy alsós csoportban simán el tudna vegyülni. B))
Amúgy annó nem lehetett a színészekkel beszélgetni, hozzájuk szólni sem, úgyhogy barátnőm még csak köszönni sem tudott Gillian-nek. :( :)
Scully-n én simán észrevettem a sorozatban hogy nagyon alacsony,kis táltos csikó (majdnem mást írtam) nagy fejjel.Amikor kommandós ruhában és sisakban rohangálnak vmelyik epizód elején az maga a kabaré. :)
Az korábbi szereplőválogatásos dívány pucér kép is reális az alakjára kb.
Mivel hazai Tv-ink nem kényeztetnek UFO-s filmekkel kínomban rákerestem egy régebbi szuper tv filmre,angol címe "intruders" ,rémlik hogy több része is van.
Az első 1 perc nagyon hangulatos,jól példázza hogy a megfelelő "zene" ill hanghatás
mennyire hatásosá teszi a jelenetet,pedig csak lekapcsolódik a villany.
vmi spanyol vagy milyen nyelven karattyolnak,bár a zsötem úgytudom francia szó vagy nem.Tetszene a csaj tekintete ha karikásabb lenne :)
Hasonlít a nő a "miért éppen alaszka" pincérnő Holling feleség Shelly-hez nemlehet hogy az anyja?na uttánnajárunk mingyá
Ó köszi az infot! :) Örülök, hogy neki összejött a dolog! :) Amúgy lehetősége is volt beszélni Gilliannel? Nekem ő a kedvenc színésznőm, és tökre szeretnék egyszer talizni. Bár most jobban elérhetőbb mint akkor, mert ugye már Londonban lakik. :)
A rész címét meg nem mondom... azokban az első részek egyikében volt, amikor már LA-ben forgatták a sorozatot. Vmi ikertestvérek verekedésével kezdődik, és a vége felé van vmi pankrációs jelenet is. :D Nah ebben a jelenetben tűnik fel barátnőm egy pillanatra a közönségben Scully mellett.
Barátnőmnek ez úgy jött össze, hogy kint dolgozott az USA-ban, és épp szabiját töltötte LA-ben, amikor meglátta, hogy az X-Files forgatására statisztákat keresnek, csak ki kellett tölteni egy papírt asszem, a megadott időben és helyen megjelenni és kész. Mivel ő is X-akták fanatikus volt, ki nem hagyta volna a lehetőséget. David-et asszem csak messziről látta, de még így is sármos, Gillian ugye pont mellette mászkált a szerepe szerint is, meg amúgy is, és róla annyi újdonság derült ki, hogy még annál is kisebb, mint az ember gondolná. :) Hát így dióhéjban és megmaradt emlékeket felidézve ennyi. :)
Micsoda mázlista a barátnőd! :D Én is mindig szerettem volna benne szerepelni, csakhát akkor még elég kicsi voltam és Magyarországról meg volt kötve a kezem! Melyik részben szerepelt? :) Mesélhetnél is pár dolgot, persze csak ha publikus! :)
Annó asszem az Anasazi videókazetta végignézése során vettem észre. Régi szép idők... :) De ha mondani kell magyar szereplőt a sorozatból, ajánlom egykori barátnőmet, aki benne volt az egyik epizódban, mint statiszta. :D
Az Ákos-rajongáson már túlestem, most már csak a kíváncsiság hajt, hogy mit szenved még "a hős". :D A régi dolgait még most is szeretem, de asszem az Andante után egy turnéval már lehúzhatta volna a rolót. (Azért az Andante után egy tour-ral, mert ha az nincs, nem látom élőben B))
amúgy benéztem az Ákos topikba látom oda is manifesztálódtál
Mielőtt túl nagy rajongója lennél kötelességem figyelmeztetni téged is hogy maradj távol attól az embertől sok pletykát meséltek róla közelről,de fogjuk mi még a bulvárban olvasni mert előb utóbb kidurran a xaros lufi és mindenre fény vetül(mint tudjuk) a nagybetüs "üzenet"-nek ez baromira nem fog jót tenni
A Malibuban már több lakással is rendelkező Mel Gibson vásárolta meg David Duchovny és Tea Leoni óceánra néző házát. A Gibson által leggyakrabban használt ingatlantól ez mindössze néhány kilométerre található északra, a Carbon Canyonban. A házat még június 1-jén hirdette meg a színész 12 millió dollárért (több mint 2 milliárd forintért).
A cikk szövege itt folytatódikh i r d e t é s Gibson ugyanakkor nem fizetett ennyit az ingatlanért, bár a pontos vételárat nem közölték. A kétezer négyzetméteres házban 5 hálószoba és 4 fürdőszoba található. Szabad kilátás nyílik a közeli kanyonra és az óceánra is. A ház egy 5,5 hektáros telken található, melyen helyet kapott még egy 2 szobás vendégház, valamint egy 3 férőhelyes garázs is. Természetesen medence is található az ingatlanon, méghozzá 2 darab, egyik ezek közül egy szabványos méretű úszómedence. Az általános vélekedés szerint a házat elhelyezkedése és a felhasznált anyagok minőségét tekintve megfelelően árazták.
Gibsonnak egyébként Malibun kívül van háza Costa Ricán, és a Fidzsi-szigeteken, valamint a connecticuti Greenwichben övé az Old Mill Farm, mely éppen most került a piacra 35 millió dollárért (közel 6 milliárd forintért).