Én voltam már a Doors kocsmában de szerintem borzasztó , igaz, hogy van egy pár kinyomtatott kép a könyvből (Az ajtókon innen és túl) ... ami még lehangolt, azok a neonfények,játékgépek számomra visszataszító volt, semmi doors-os hangulat.. lehervasztó
Nem tudjátok véletlenül ,hogy hol lehet venni kis hazánk területén belűl The Doors-al kapcsolatos DVD-ket?CSak azért bátorkodom megkérdezni mert külföldi CDDVD vásárlós oldalakon kb. egy tucatot találtam.Valaki volt már a Doors Pubban?Ha igen akkor miylen?
Sajnos oda nem tudtam elmenni, de 2003 decemberében Párizsban, 2004 júniusában Las Vegasban voltam koncerten. Bíztosíthatlak mindkét helyen nagyon meggyőző volt Ian Astburry. Azt hiszem örök hálát adhatok a sorsnak, hogy eljuthattam ezekre a koncertekre.
A káltos muki a realitás. Nekem pl. tetszik. Hálát adok az égnek, hogy még zenélnek.
Nekem még a Snoopy Dog-os Riders On The Storm is bejön. Össze-vissza brekeg benne, de nem rossz. Való igaz lehetne kicsit keményebb a káltos, de élőben Astburry "beszarás" jó volt. Elég sokan beszartunk a koncerten a gyönyörűségtől.
Hát élőben én sem láttam, de a koncert DVD megvan, az meg nálam korántsem a beszarás kategória. Ellentétben a VH1-os anyagon Scott Weiland számaival...
Üdv! Magyar szakos vagyok.:) Szerintem használj helyesírásellenőrzőt, s minden üzenetet jegyzetből másolj ide, ha van ehhez kedved, időd. Ha megfigyeled, milyen hibákat szűr ki a program, akkor legközelebb azt már nem követed el. Figyelmeztet akkor is, ha véletlenül elütsz valamit. Persze nekem nem lenne türelmem ehhez.
Csak épp erre jártam, s láttam, nyelvtanerőt keresel... Szerintem Morrison elnézően mosolyog.
Teljesen igazatok van és tényleg bocs a hatalmas "bakiért".Ilyen többet nem fordul elő.De valamennyire az vígaszral , hogy "csak".Véletlen volt úgy mint a billentyű.Egyébként The Doors-os vagy Jimes relikviákat nem tudja valaki ,hol lehet beszerezni?
Nem tudom volt e már róla itt szó, de van egy DOORS KOCSMA a Damjanich utca elején. Aki szereti az együttest, annak érdemes oda lenéznije, mert elég sok relikvia meg egyébb van kitéve, és ált. az együttes lemeze szól.
Csak most fedeztem fel ezt a topicot, de mostantól rendszeres látogató leszek itt, ha nem bánjátok. Az a helyzet, hogy van egy Doors tribute zenekarom, ha érdekel titeket:
1 összör is bemutatkoznék.Engem Petinek hívnak és 20 éves vagyok , a The Doorst és Jim Morisont nagyon szeretem (egyre inkább).Elkezdtem csinállni egy oldalt a zenekarról.Még most kezdtem el , várm a hozzászólásokat.Ezt a fórumot pedig sztem be kéne jobban indítani.
1 összör is bemutatkoznék.Engem Petinek hívnak és 20 éves vagyok , a The Doorst és Jim Morisont nagyon szeretem (egyre inkább).Elkezdtem csinállni egy oldalt a zenekarról.Még most kezdtem el , várm a hozzászólásokat.Ezt a fórumot pedig sztem be kéne jobban indítani.