Sziasztok! A ford focus kombi autóm indításkor hajt, benzinszivattyú bekapcsol, de nem indul. Már számítógéppel bemérték és hibát nem találtak. Volt, hogy elindult, most újra nem indul. Van ötletetek? Tanácsotok? Mi lehet a probléma?
Segítséget szeretnék, kérni 1 hónpja vagyok Ford tulaj a kocsi egy focus 2008 évből ma reggel kiégett a bal tompítottam a kérdésem, csak szervízben lehet az izzót cserélni vagy van rá valami házi megoldás is?
Azt látom, hogy a lámpatest mögött van valami műanyag merevítő, így ha le is tudnám venni az izzó műanyag takaró kupakját az izzót nem tudnám kivenni?
Egy 1998 -as évjáratú Mondeo egyik kulcsát ellopták, a pótkulcs megvan. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy ha esetleg visszajönnének az autóért, akkor azt a kulccsal ne tudják elvinni. Teljes zárcsere beleérteve a gyújtást is kb. mennyibe kerülhet? Az immobiliser kikapcsolása nem a kulccsal, hanem egy különálló egység hozzáérintésével történik. Ez átprogramozható? Hol és kb. mennyiért lehet ezt elvégeztetni?
Sziasztok! Bár nem ide tartozik de! nem régiben találtam egy kis boltot a 13. kerületben ahol Ford alkatrészeket nagyker áron vásároltam, amikor láttam a hirdetését akkor csak próbából felhívtam és kértem árat a Fiestámra. A srác tényleg olcsóbban adta a cuccokat, mint általában. Ha valakit érdelek írjon! szilalevi@gmail.com
megtudná valaki mondani hogy egy Ford MONDEO 2007/10 havi kiadásúnak mekkora az osztóköre? Vagy esetleg nincs e valakinek 17 es lemezfelni téligumival eladó? vagy csak felni?
Üdvözlöm az Urakat,elnézést ha zavarok és tudom ez itt nem az adok-veszek topic mégis ugy érzem itt a helye-van egy Ford Taunus M12 modellem 1:18 méret.Dobozban.
öt-hat éves család autót szeretnék. Bevallom néztem bmw kombit és merci crossovert is, de ahogy olvasom a fórumokat, szakértő cikkeke, olyan mintha ezek a kocsik minden nap elromlanának. Hol a turbó, hol szivattyú, hol porlasztócsúcs....Érdeklődnék, hogy a ford turbódízelei is ilyen kényesek? Galaxy vagy S-max jöhet számításba. Köszi
Az átalakítás jegyében a Ford Mondeo, az S-Max és a Galaxy gyártását a spanyolországi Valencia tartományba, onnan a C-Max és a Grand C-Max összeszerelést a Saar-vidéken lévő Saarlouisba helyezik át.
2008-as 1,8 dízel S-Maxunk van . Rejtélyes ( legalábbis nekünk ) hibát produkál . A motor leállítása után fél -egy perccel, néha kigyullad a jobb oldali első és hátsó helyzetjelzője és van úgy ,hogy reggeligig ég merítve az akksit. Olyat is csinál olykor , hogy ha nem világit, akkor az ajtó kinyitásakor pittyen egyet és akkor gyullad ki a jobb oldali első és hátsó helyzetjelző. Hogy még bonyolultabb legyen a helyzet , van olyan eset , amikor menet közben elkezd jobbra indexelni, de az ismerős szerint az index kapcsolója jó. A computerrre rétett egy csatlakozót de ott sem találtak semmi hibát , ami okozhat ilyet. Találkozott már valaki ilyen gonddal ?
Nagyon örülnék ha valaki válaszolna , vagy tanácsot adna hova forduljak Budapesten , lehetőleg Zugló környékén.
A párom Ford Ka (2003.09-es) kocsijához keresek motor alkatrészeket. Tudnátok ajánlani bontókat, cégeket, magánszemélyeket, akik ford alkatrészekkel foglalkoznak elfogadható áron?
A neten való kutakodás közben megtaláltam a megoldást.
Phone mode --> rádió némitása
Phone Audio + és Phone Audio - --> ide kell kötni a Bluetooth kihangosító hang kimenetét.
Nálam ezeken a csatlakozókon nincsenek benne a tüskék. Felhívtam egy Ford márkakereskedást de külön tüskét nem lehet kapni csak komplett kábelkorbácsot :-)))
Valaki esetleg tudja a csatlakozók pontos típusát, hogy valamelyik elektronikai boltban tudjak hozzá tüskét venni?
Vettünk egy Ford Focust és van benne egy 5000 C autórádió. A kezelőn van lehetőség telefonálásra de a bluetoth csatlakozás nincs benne a rádió menüjében.
Szeretnék hozzákötni egy Nokia Bluetoth egységet és de a rádió csatlakózója nem világos számomra. Tud valaki segíteni melyik csatlakozás mit jelent a "kistüskés" csatlakozón ?