Rulz! Vérfürdő lesz!
Megnézem, hogyan működik, és megírom. Asszem csak holnap este indulhatunk bevetésre, ma mozi van. Ja, és csak a FfF van meg, tehát csak azokban a küldetésekben tudunk nyomulni. Nem baj?
Gratulálok.NEKEM LASSABBAN MENT.eGYSZER KIPRÓBÁLNÁM MULTIBAN CSAK NEM TUDUM ,HOGY KELL.Sajna a haveri körben fehér holló a 3DFX.A devill s bridge szerintem ugyanaz csak az amrikai terjesztés fantázianeve.Én most mivel nincs még folytatás én a Panzer General 3D assault,(sratégia vállasztható oldallal)és a Fighter Squadron(marha nehéz)között pendlizek.
Már lenyomtam, 1 délután + 1 éjszaka alatt... Mondjuk az idő fele a töltögetéssel ment el :-( Csak az első pár terem volt nehéz. Meg voltak azok a kis hordócskák (jó iskola volt a DOOM)... Ennek a pályának is olyan hangulata volt, hogy anyám.
Most mivel fogok játszani?!
Hallottam valamit egy "Devil's Bridge" nevű kieg.lemezről, vagy az ugyanaz, csak más néven?
Holnap görög étterembe megyek vacsizni :-D
Csak így tovább.Relax az utolsó pálya előtt.Cigit, sört , új egeret,nyugtatót(klausztrofóbia esetén) és egy kanyarszemüveget,türelmet és 10000-életet ajánlok.
köszi, de aztán megoldottam: kulturált orvlövészkedés helyett az egyik srácot BREN-nel guard-ra tettem leghátul (a tábortűztől nem messze), a maradék hárommal pedig a csatorna felől megrohamoztam azt a bizonyos házat. A 2. kísérletre meg is maradt mindenki. A többi, ahogy Duke Nukem mondaná, piece of cake.
Épp most fejeztem be a 2. görög pályát, az is jó szívatós volt, viszont eszméletlen gyönyörű. Néha a párkányokról lenézve komolyan megszédültem. Állat.
Hát ez az amikor multira írják a progit.Ugyanis egyszerre kéne támadni a templomnál és a falu utáni tábornál.Én bevallom ,hogy itt csak cheattal jutottam tovább.Ha így vágsz neki írd ide a szándékod mert te döntsd el.Utána ideírom.
A Fight for Freedom 3/1. pályáján (ahol a rosszak fel akarják robbantani a templomot), menthetetlenül elakadtam. Kicsit Commandos-szerű az a pálya: elég egyetlen pisztolylövés, és máris kitör a riadó. A késelés viszont nem megy, talán nem elég magas a Stealth-érték a csapatban. Ötlet? HEEEEEEELP!! PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!
Nony.Irtózatos csatát vívtam minnt Kesselring az amcsikkal 2-h keresztül.Sajna vesztettem a Pancer general assault 3d-ben ezért lekéstelek.Szóval van nekem iróm,sőt újraíró de a 2játék nem engedi másolni magát.Igazából a hiddent próbáltam de azt kiköpte 10-p után.De dolgozok rajta.De ha lehet cseréljünk.Kéne mint egy falat kenyér a Panzer elit.
Azt szeretném megtudni, mint olvastam neked megvan a fight for freedom.Nem lehetne, hogy átmásoljuk nekem a játékot full aztán én megiratom a cd-re?Vagy bármilyen megoldás érdekelne.
Elöre is köszi....
Szevasz.Nekem tiszta eredeti teljes progi mind a kettő.A hiddenhez 1,2-es patch-ot raktam fel.Jobb lett pld.hirtelen halál megszünt,távcsöves p-nál elég 1x fókuszálni stb.De levettem mert a cheat kódok közül az járművek használatát lehetetlenné tette.(Állandóan csak balra fordult a kormány)A freadom 1,3-as pats alappal jött ki semmi gond vele,igy nekem szuper.
Hali nekem most lett meg CSAK e remek kis game amit öcsémmel nyomunk hálóban, de van egy kis gond.Van a gamehez egy patch de az csak az eredeti gaméval működik, és emiatt egy jó pár bug benne maradt a játékban amit állítólag a patch kijavítana.Szóval az lenne a kérdés, kérés hogy valaki adjon már valami infot(segítő jobbot)a crackolt patch honlétéről(már ha van ilyen).Akinek original gameja van az megtudná mondani, hogy érdemese keresgélni a paccsot, tényleg kijavítja a hibákat? Egyébként nagyon jó a játék, de hálóban kár hogy nincs save opció, mert idegesítő mindig elölről kezdeni.(pl 2mission)
Nos a felszerelésekröl annyit, hogy két géppuska igazán kellemes fedezetet tud biztositani ha kell.A grántátokat igazából sose használtam, mire eldobtam, meg berobbant már lekaszáltam volna egy géppisztollyal.A gránátot egyedül akkor használtam, amikor nem láttak meg, mondjuk fal mögött voltam és átdobtam a falon, akkor kellemesebbb volt mint berohanni aztán tüzelni mint az örült, kitéve magam annak hátha eltalálnak.Pl. Norvégia 3. pályája.
A fényképezö, meg biztos azért kell, hogy a fiuk ha végeztek egy küldetéssel a német tetemek felett csináljanak magukról egy két képet a családi albumba, jobb nem jut eszembe :)
A küldetéslemez megjelent, ennyit tudok, de ha valakinek meglenne és tud CD-t irni, na az legyenszives irjon, mert érdekelne a dolog.
Véleményem szerint messzemenökig ez a legjobb játék eddig ami a kezem között volt.
A fényképezőgép azért van (én legalábbis igy tudom), hogy screenshoot-okat készithes magadnak.
Így lett ennek is egy kis feelingje. Nem az a megszokot PrintScreen- gomb nyomogatás.
Helló Mindenki!
Eddig nem szóltam hozzá, mert nem éreztem magam elég tapasztaltnak, de most így már a vége felé tán már van némi tapasztalatom. Legelőször is Jocónak külön köszönet a segítségekért. Nem beszáltünk össze, de a legfontosabb legalább 2 csávcsöves (igy mondta az elöljáróim egyike a seregben), 4 géppista (a Sturmgewehr pontosabb, és a tárja is nagyobb) és mind a kétféle gránátból 2-2. Ezzel felcuccolva nem éri az embert meglepetés. Kivéve persze az extra igényű pályákat. Ha valaki találkozott fotóznivalóval az engem is érdekelne, hogy hol, ugyanis a feladat nem kívánta sosem! Néha elkelt a golyószoró is (pl.: mikor a hegyek közül posta fordultával induló göpzit kellet elérni, miután néhányszor tíz alulképzett germán és ha jól emlékszem román harcost az örök vadászmezőkre küldtél. Ott egy golyószórós oly hasznosan kaszál öntevékenyen, hogy öröm nézni.) A végére pedig egy kérés: még régebben olvastam, hogy van vagy lesz "küldetés" lemez. Ha erről tudtok valamit az érdekelne erőssen!
Alapcumó: mindenkinek egy Sturmgewehr, meg egy távcsöves, pár gránáttal fűszerezve. Ha esetleg kell, egyéb extra is (akna, bazooka, esetleg rakétapisztoly, dinamit). Golyószórót nemigen vittem sose...
Kedvenc pályák: utolsó három, de jó volt a norvégok közül az is, mikor a tengeralattjárót fel kellett robbantani. Prágát és a repteret imádni fogod.
Szóval jól sejtettem, hogy ez a késsel való gyilkolászás nem normális dolog.Ha egyszer újra játszátok próbáljátok meg.
A kedvenc fegyverem szintén az AK elöd meg a német távcsöves puska.Az viszont érdekelne, hogy a fényképezöt minek rakták be?Még hátra van két pálya a végéig de nem ügy tünik nekem ,hogy kellene majd valahol is még.
Kiváncsi lennék, hogy ti milyen felszereléssel külditek harcba az embereket.Én általában két embernek adok távcsöves puskát, a másik kettönek golyószórót és mindegyiknél van egy géppisztoly meg két gránát.Általában ez az alapfelszereltség, persze van mikor bazookára van elcserélve az egyik golyószóró.
Szóval nektek van e ilyen "tipus" felszereltség vagy mindig mással mentek?
És még egy kérdés, nektek melyik a kedvenc pályátok?Nekem még hátra van Prága meg a reptér, de eddig legjobban a hajós pálya nyerte meg a tetszésem.
És az egész helyőrséget ezzel a módszerrel gyilkoltad ki? Elég durva... Én megmondom hogyan csináltam: távcsövessel leszedtem a bejáratnál levőket, bementem a négy emberrel, és szétcsaptam a fritzek között.
Amúgy ti melyik fegyvert kedvelitek? Nekem nagy kedvencem volt a Sturmgewehr (az AK-előd), és hát persze a távcsöves, abból is a német fajta.
Srácok, nekem már nincs meg a patch a benti gépemen, valaki küldje el azoknak, akik kérik...
Látom most újra rendesen irogattok ide:)Szóval, hogy láttam irogattok a patch-röl gondoltam, elejtem újra, hogy ha valaki tudja honnan tudnám leszedni annak megköszönném.
Azt még ehhez hozzátenném, hogy irt cd-n van meg nekem a játék szóval crackelt patch kellene.Köszi.
Ide pedig egy észrevételt irnék, lehet hogy már régebben leirták, vagy mindenkinek teljesen természetesen igy történt a játékban nem tudom, szóval:
Norvégia 4. pályáján ahol a tengeralattjáróbázisra kell bejutni, illetve csak a szállás, meg eligazitóhelyre.
Ugye rögtön úgy kezdödik, hogy csak két emberkédnek van német katonai egyenruhája, hát gondoltam, nem gond kettövel bemegyek aztán majd ha tiszta a pálya viszem a tööbieket.Szóval beültettem a két emberkét a teherautóba majd elautóztunk a bejárathoz.Nem is volt semmi gond, még a másik ember sem kapta elö a géppisztolyt, hogy jól megsorozzon mindenkit.Hát gondoltam ha már ilyen jól állunk, akkor talán be is lehetne menni.Elmegyek 3 német mellett, mind a két katonával mire egy negyeik, aki több mint 25 m-re van felkiált, hogy Englander aztán máris össztüzben fekszünk...hmm.Kezdtem elölröl a pályát, de egy emberrel.Megint teherautó bejárat, kiszállok.Mondom magamban próba cseresznye elökaparok egy kést és leszúrom az egyik ört.Azt hittem majd megint megsoroznak de nagy meglepetésemre semmi nem történt a német mellett két méterre állt a társa és nem is csinált semmit.
Ily módon egy késsel szép nyugiban végigyilkoltam az egész helyörséget.Most ezt nem tudom hogy nálam véletlen volt e vagy a program van rosszul megirva, de kicsit furcsa volt.
Nah kicsit hosszúra sikerült:)
Kiváncsi vagyok nektek is ilyen volt ez a pálya vagy sem.
Jó pap is holtig tanul.A hiddenenre régebben 1,2-es pach-ot ragtam fel de a cheat kódok működésképtelenné váltak.Ezért levettem de még szétlőtt tankot,még csalással se tudtam, tüzelésre bírmi!
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a fegyverátvitel, a felrobbant tank két csöve töltés után megjavul, ha felrakod az 1.3-as patch-et, sőt, még egy Load menüpontot is kapsz, ellenben nem fognak működni a cheat-kódok. De ezeket is elmondtam már valahol lejjebb. Mondjuk az után, hogy a játék normálisan működik, már nem is kellenek a cheat-ek.