Hali!
Comm2 topikban is hallottam németek ügyködését.
Picit mondanátok erröl mi a bajuk ezeknek a "szent" németeknek?
U.i.: Carmageddonnal vagy gtakkal mit kezdenek?
Jó-jó de a PC-Gurus az egy évvel később jelent meg és ki bír annyit várni rá..., meg akkor még ki tudta, hogy lesz. A magyarításra én is kiváncsi lennék, mert volt itt valamikor egy ilyen kísérlet, de hogy hol tartanak arra mások tudják a választ.
Urak! Mér itt van olyan, akinek nincs meg az eredeti Fallout 1&2? :)
A Fallout 2 megjelenésének a dátumán megvettem, hazaérvén install, majd két napi játék, és aztán esett le, hogy a német verziót sikerült megvenni, mert a vér az nuku volt benne és a gyerek szereplők is teljesen ki voltak dobva.(Egy kis pöttynyi felirat volt a dobozán, hogy Germany) Nem is értem, hogy a németek hogy vitték végig, így egy csomó jó poénról lemaradtak. Aztán mivel másodszor nem akartam megvenni, ezért kénytelen voltam megíratni. Azóta ha veszek néha eredeti játékot mindig a tüzetes átvizsgálással kezdem...
én másoltam mindkettőt (amikor még újak voltak). más téma, hogyha tudok az újságmellékletes dologról, megveszem őket úgy. annyit bőven megérnek, klasszis mind2.
Én gyanítom, hogy mindannyian megvettük/kölcsönkértük. Olvastam a teljes topicot és nem emlékszem, hogy lett volna olyan kérdés/válasz, hogyan kéne törni a gamét, ki írna CD -t, honnan lehet letölteni. Olyat olvastam, ki adná el a játékát, honnan lehet megvenni. Így visszatekintve ez igen érdekes. Más játéknál nem találkoztam még ilyesmivel. :-)
Egyébként nem kell lebeszélni a faszit ha nem akarod megverni. Bőven elég ha ellopod tőle a kulcsot. Aztán mikor kint odamész hozzá csak kamillázik hogy hogyan jutottál ki. :))
Nos, nekem kétszer csinálta ezt 2 év alatt de akkor nagyon. Először amikor a játék törve, másolt cd-n volt meg.Ekkor kapásból mindenki rámtámadt, bármit is csináltam előzőleg. Másodszorra akkor, mikor jókedvemben lefejeltem a templom túloldalán lévő kijáratot őrző pasit. Egyébként nem volt gond még akkor se, ha kinyírtam azt az öngyilkosjelölt félmajmot.
Basszus! Vagy ezerszer kezdtem az elejéről, de soha nem tudtam még lebeszélni a verekedésről az ajtónállót. Hány százalékosnak kell lennie a speech-nek, hogy ez sikerüljön? Aztán majd kezdhetem elölről újra a játékot... :)
Nem hallottam ilyenről. Csak vindózos tippeket mondhatok:
Patcheld fel
Zárj be minden ablakot és kezdd újra az elejétől
A fickót az ajtónál le lehet beszélni a verekedésről, az + XP, de ha megverted, az sem lehetett oka az egésznek, én is soxor megtettem, amíg rájöttem, hogy szépszóval is megy, de ha eltángáltam, akkor sem haragudtak ráma falusiak...
Hát ilyenről nem hallottam. nem valami nagyon negatív karaktert hoztál össze? Esetleg nem ütöttél agyon egy-két faludbélit? Loptál? És, ha már így állunk, mi a helyzet a Tízparancsolattal? :)
Köszmő az infot.
Nem tudom ismerős-e az a -gondolom - bug, hogy egyszer csak a Combat armorom eltünt, de a tulajdonságai ott maradtak rajtam, így felvettem az Advanced power armort és minden resist 90% lett, az armor classom meg 50valamennyi. Nem rossz ez így, dehát így csak nem eredeti. A skilldex gomb helyett is csak egy fekete négyzet van.
Ha a Vault 15 kapcsán leleplezted Westint ( az a bézbólsapkás ürge a tanácsház előterében ), mint árulót, akkor az lelép és nem találod meg többet. ( én legalábbis nem tudtam már neki adni Lynette holodiskjét)
A Golgota New Reno temetője, az a faszi vezet oda, akit Salvatore első küldetésében kell megtalálni. ( Mordino bárjának pincéjében bújkál)
Hol va Westin? sztyopka-remixx
Mármint az NCR-en belül?
És egy újabb kérdés: mi az a Golgota, még nem hallottam róla, hol van, mi van ott?
És a Power armor mark II-t milyen településen lehet elérni?
Sikerült polgárrá lennem, Geckoban megcsináltam mindent. Most meg az a gond, hogy a rablók szétcincálása után First Citizen Lynett picsa aszonta, hogy tűzzek el NCR-be és adjak oda egy holodisket Westinnek. De ki a franc az a Westin, hol van, micsinál? Egyszerűen nem találom. Ja és NCR-ben, hogy lehet bejutni a tűzzel védett kapun, ahol aszongya a buzi őr, hogy láthatná a "pass"-omat? És egyáltalán, van ott valami lényeges? Egyelőre ennyi.
Miután megölted a lila ruhás nőt :))), menj le a mögötte lévő bódéban a lejáraton. Hosszú folyosón föl, majd balra el. Ott áll egy őr, szemben egy terem, benne egy Navarro-s ipse, mögötte lévő teremben pedig egy rakat szekrény, na ha gyorsan odatrappolsz, akkor senki sem állít mweg és ki tudod szedni a szekrényből. Ezután már bátran masírozhatsz.
Vault city polgár úgy lehet az ember, hogy leveszi a páncélt. Akkor csak a 13 számú mez van rajtad és úgy simán beengednek, csak a társaidnak kell kinnmaradni. Óriási ötlet.
Hát az MK2 segít ugyan egy picit, de a végső küzdelemben az fog nyomni a latban, hogy eddig kivé fejlesztetted a karakteredet. A páncél, ha jól emlékszem az egyik nyugati helyiségben van, túl a kilelc-elemű beléptetőrendszeren. Na ezt eléggé összehomályosítottam... Aki tud jobb szót rá, segítsen ki..