Vasti
2011.03.02
0 0
23487
... jelentem, elírás volt ;-) A Youtube-on szoktam nézegetni, fent van HD-ben, de az mégsem az igazi... A DVD-t meg csak olyan béna minőségű két CD-s rip-ben tudtam letölteni, hogy az fúúúúj...
Érdekes, most megtaláltam ott, ahol eddig is torrenteket szoktam keresni :-o (isohunt.com) , már jön is le :-))) Lehet, hogy a keresést is elirtam a múltkor... Bár érdekes, mert vacak minőségben meg lejött.
Mindegy, jön ezerrel, hurrá!!! Köszönöm!
Üdv: Vasti
Előzmény: pudingman (23486)
pudingman
2011.03.02
0 0
23486
Én a Rammstein: Vörekball DVD-t keresem, de sajnos nem találom
Így nem is fogod:-) Völkerball címszó alatt keresd. Egy német labdajáték neve. Torrenten megtalálod.
Előzmény: Vasti (23485)
Vasti
2011.03.02
0 0
23485
Sziasztok!
Én a Rammstein: Vörekball DVD-t keresem, de sajnos nem találom. A lehető legteljesebb változat érdekelne ;-)
Tud valaki beszerzési (nem megvásárlási! ;-) forrást hozzá? Nagyon jó lenne...
Üdv: Vasti
Törölt nick
2011.03.02
0 0
23484
Koszi, sajnos nem. Nem irtam, de egy no enekelt, es nem alternativ rock zene volt,
hanem valami jazzes dolog. A szoveg is majdnem biztosan, hogy ez, egy-ket
szot hallhattam csak felre.
Egy rovid reszletet, sikerult felvennem kazettara, a szam vegibol, meg eppen hallani
a refrent, majd digitalizalom, es felteszem valahova.
Előzmény: szigar (23483)
Törölt nick
2011.03.01
0 0
23482
Sziasztok!
Egy szamot hallottam a Radiocafeban, ami nagyon tetszett,
de fogalmam sincs mi ez. Ez enekelte valaki, remelem jol
ertettem:
"Why don't you just stay away from me, Why do you just think I wanna hear what you say"
Jazzes, swinges, modern zene volt.
Hatha valaki ismeri...
Té
2011.02.27
0 0
23480
Dalriada albumokat keresek, ami még nincs meg:
A Walesi bárdok
Fergeteg
Jégbontó
Kikelet
kozm
2011.02.23
0 0
23475
Szia!
Ezen a linken nekem nem jön be semmi :(
Honnan lehet letölteni a filmet? Sajnos én nem találtam meg a filmet sem a neten, csak részleteket belőle ami letölthető :(
Köszönöm a segítséged!
Előzmény: Té (23472)
kozm
2011.02.14
0 0
23461
Sziasztok,
Látta valaki az Olga nyara című filmet?
Ebben a filmben van egy zene ami elhangzik a film közben és a végén is szintén, mikor a stáblista megy.
Nagyon szeretném letölteni valahonnan a netről, de sajnos nem jártam eddig sikerrel mert nem találtam a filmhez tartozó albumot.
A refrénje valami ilyesmi, hogy: I'll miss your kiss, I'll miss your breath, I'll miss your skin...
Kérlek benneteket ha valaki tudja ki a szám előadója vagy mi a címe írja le nekem. Köszönöm!
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!