Ezt: :) Mostanában amit bejártam labirintust beléjük ütköztem ( Lajhár, Tsfmvk, Medvehangya) az első kettőt lehetetlen nekem legyőzni...a harmadik is csak véletlennek köszönhető, hogy egyszer legyőztem :)
Rosszul tetted :) Mostanában amit bejártam labirintust beléjük ütköztem ( Lajhár, Tsfmvk, Medvehangya) az első kettőt lehetetlen nekem legyőzni...a harmadik is csak véletlennek köszönhető, hogy egyszer legyőztem :)
Minden úgy van, ahogy írtad Anikó. Nem szabad görcsölni. Annál rosszabb. A hosszú kérdéseket én sem tudom mindig végigolvasni, és sokszor félre is értem. Szerintem mindannyian jártunk már úgy, hogy tudtuk a pontos választ, és a kapkodásban mégis mást ütöttünk be.
Chilly ma megint ronggyá vert, de ezt már megszoktam tőle. :)
Nem izgat, ha kikapok, nem tudja elvenni a kedvem. (Ezt nem Chillyre értettem, hanem általában.) Viszont a labirintusban most már nemigen tudok haladni a munkám miatt. Jobban szeretem a küzdőteret, mert azt hamarabb lezavarom. Viszont ha nem haladok a labirintusban, az meg a hátrányom lehet, úgy gondolom. Amíg a küzdőtéren nem ver mindenki laposra, addig érdemes játszanom, mert új, érdekes ismereteket szerezhetek. Ami jobban érdekel, annak utána nézek a Google -n is.
A mai napot ünnepélyesen kinevezem kudarcok napjává. Miután a bajnokságban kikaptam egyik kedvencemtől-Kékcinke 12- mai nap már más feladatom nincs, visszavonulok pókba:-)
Bejött a papírforma. 20 meccsből most sem sikerült a kubában legyőzni Cicoszt, így 64 között gép befejezte a kupánvágást. Viszont az eredmény elég szoros volt 6:5 és 4:2 oda. Ja és még ő volt az erőnyerő. Hát nem röhejes? Azért elégedtünk vagyunk az eredménnyel, nem rontottunk a helyezésünkön, most is 64-ig jutottunk.
Szia! Ne szomorkodj, lesz majd jobb is. Holnap nekem is olyan ellenfél jutott, akit még sosem győztem el, tehát el is búcsúzom szokásom szerint a kupaszerepléstől..
Mostanra viszont újra harci feladatot találtam ki. Beültettem a madárpókot a trón mellé, és várom az áldozatokat.
Nem sokkal ez előtt volt egy próbálkozó- az előző trónbitorló- de megijedt a póktól és vereséget szenvedett. Várjuk az újabb próbálkozást, hogy lecsaphassunk:-)