Bloodflower >
A kiadó javasolta, Robert pedig belegondolt, hogy most legalább még vétójoga van, de később ez nem lesz így, és ha most elutasítja őket, előbb-utóbb úgyis lesz megint valaki, akiben újra felmerül az ötlet, és akkor már nem lesz semmi beleszólásuk, hogy miféle szart adnak ki a nevük alatt. Jelen esetben pedig Robert válogathatta össze a dalokat, vagy legalábbis egy részét, meg talán a számsorrendet is máshogy akarta volna a kiadó. Ez az indok.
Szerződéseik már a Bloodflowers-szel megszűntek, viszont Amerikában valami idióta törvény miatt az összes Cure-dal joga a kiadónál van, tehát még mindig nem csinálhatják teljesen azt, amit szeretnének, szarva mindenkire.
persze persze megvesszük mert ott a helye a polcon. szerintem viszont rettentő ciki egy Galore után Greatest Hits-et kiadni. OK, ez nem egy *hagyományos* gréteszthicc, de akkor is.
persze abban is biztos vagyok, hogy nem az ő ötletük volt. de ha igen, légyszi ne ábrándítsatok ki...:)
Én mindig is utáltam a WMS-t,akkor inkább a Bloodflowers!
Nem tudom mit sirtok a Greatest Hits miatt.Én is sajnálom,hogy nem egy teljesen új album lett,de nem adok 2 hónapot és szerintem szinte mindenki valamilyen formában megfogja magának szerezni.Pedig senki sem kényszeríti,hogy megvegyétek!
Gelka van már új Tajtékos Lapok? Ha igen akkor ne felejts el küldeni! köszi
Jó, ezen lehet vitatkozni, bár ez csak amolyan szerintem-szerinted vita.
Az az igazság, hogy a Cure az elmúlt jópár évben semmiféle fejlődést nem volt képes felmutatni. Az összes Bloodflowers dallam a régiek végtelenségig történő utánzása. Ezerszer hallott dallamok, frázisok, stb...
Robert Smith szóló
november 12. 12:42
[MTV] Azon felül, hogy a Cure zenekar hatszáznegyvenkettedik alkalommal sem oszlott fel - sőt negyvenhatodik gyűjteményes lemezének kiadása előtt áll - még egy kis érdekességről tudunk beszámolni a zenekar házának a tájáról. Robert Smith a jövő év januárja-februárja magasságában rögzíti régóta ígérgetett első szólóalbumát. Smith elmondása szerint a szólólemez tervét a Cure 2000-es Bloodflowers című albumának megjelenése óta dédelgeti - "Az év elejére terveztem a szólólemez felvételeit, ám közben jött a greatest hits lemez ötlete, aztán pedig annak az albumnak a stúdiómunkálatai, utána meg jön a lemez promóciója, úgyhogy néhány hónappal el kellett tolnom a felvételeket".+The Cure
A két új nóta szerintem gáz, kurvára érződik, hogy csak tegyünk már fel valami bónuszt a régiek közé...(szvsz a klip is azért ilyen 1 trükkös ultragagyi, hogy passzoljon a nótához). Szerintem pedig a Bloodflowers vonal az igazi, + a tengelyhez tartozó másik két album!
szia gelka hétszer elfelejtetted a jelszavadat vagy mi? jó ez a net-hülyeség, elsö fórumbaszólásom azt hiszem több se lesz mer kiutálnak. kinéznétek a gótikus emberböl hogy gépen pötyög? nekem a cure olyan múltszerü vagy nöies hogy ettöl a derékszög alapú világtól jó idegen. azt mégis ezt találtam meg elöször. hovajutezavilág
Ma sikerült megszereznem a Greatest hits dupla verzióját. A szemét Universal Hungary persze dupla áron adja ( a Fotexben 8700 lesz).
De az Acoustic Hits rész nagyon jó, ezért érdemes pénzt adni!!
Egyébként Európában hétfőn jelenik meg, USA-ban kedden, Japánban már 7-én megjelent.
A maxit is megszereztem, a 2600 Ft-os ár egy kicsit tényleg brutális.
A lemezekhez szerencsére ingyen jutottam.
Várom a véleményeket az acoustic dalokról.
A Cut here video nagyon egyszerű, de szerintem hatásos. A Just say yes-t mindenki szídja, pedig igen jó. Olyan 2001-es Hot!Hot!Hot!.
Akit érdekel, a Signal to noise acoustic verzióját le tudjátok tölteni a Chain of flowersen, ez nem jelenik meg hivatalos lemezen. Én már letöltöttem, megéri!
Csao,
fh
Nos, az új videoklip egy kissé meglepett...én már kezdtem azt hinni, hogy vége a Cure-nak...de kellemes meglepetés volt. Hát igen...Robert Smith öregszik...:) Mindenesetre nekem ez a videoklip jobban tetszik, mint a régi klippek...a zene? Az meg tipikus...csak hát biztos jó ez így? Nem kéne egy kicsit újítani?
Hát nem tudom, tényleg semmi extra nincs a klipben, de nekem mégis tetszik. Talán épp azért, mert én is rég láttam már Cure videot!
És szvsz. a Cut here is jobb lett, mint a Bloodflowers dalok túlnyomó többsége. Mindezek ellenére szerintem a srácoknak a Wrong Number/World in my eyes féle irányvonalon kéne továbbhaladni, mert már régóta csak önismétlés megy - jobb/rosszabb formában!
gallup >
"tudom G megint ki lesz akadva, hogy ezzel az anyagiassaggal jövök..."
Áh, én már elmondtam a véleményem a kérdésről, felesleges lenne újra.
"meg egy erös kerdes...ha en meghozatom az angol lemezt azon fent van a 2, nem mi kiadasunkon szereplö akusztik mellett a hozza megfelelö 2 akusztik...vagy az akusztik az egyenforma lemez lesz..."
Jó kérdés, én nem tudom rá a biztos választ, de szerintem az Acoustic Hits mindenhol ugyanazt tartalmazza majd.
"vegül, üdv Violetmood-nak.a lexebb Cure lany akit valaha lattam."
Kíváncsi lettem. Hol lehet megtekinteni róla valami képet? ;-)
"ja, gratula G a DM lapod Cure section-jahoz..."
Köszönöm, de nem a DM lap Cure-szekciójáról van szó, teljesen különálló oldal, mégcsak nem is egy szerveren van a kezdőlap kivételével. Azért a www.depeche-mode.hu alá került a főoldal, hogy az URL állandó legyen, mert ezek az ingyenes helyek, ahol most is van, hetente beszarnak, és akkor folyton változtatni kéne.
Robi vegre eldönthetne hogy akkor megcsinalja e a nagy bizniszt a követök karara vagy vissza se nez többet egy lemezkiadora se es csak a zenenek el..nagy böszmeseg töle hogy miközben arrol papol hogy neten elvezzük majd a zenejet közben a bankszamlaja a lemezkiaddokkal együtt alig varjak mar a következö atutalast..
tudom G megint ki lesz akadva, hogy ezzel az anyagiassaggal jövök, de öszinten: nekem ez a legnagyobb fajdalmam az egeszben, nem is az, hogy megint megjelenik egy lemez amelyen a forest ujra rajtavan...
az arte anyag kb. egy oras lesz igaz...hol a kerdöjel ezen a szar gepen...
Flare kerlek ird meg a teflon nembert mert nem tudlak elerni...
ja, a VH-1-en agyba föbe nyomjak a CUtheRE-t, komolyan...egy gyerek mondta itt a firmanal, hogy elöször azt hitte Pulp-ot lat /a hülye, latta volna velem a Cure elött öket Wiessen-ben 98-ban/de csalodott mert valami transzi faszi vot bennye..na mondom, akkor a cut here ment megint...
meg egy erös kerdes...ha en meghozatom az angol lemezt azon fent van a 2, nem mi kiadasunkon szereplö akusztik mellett a hozza megfelelö 2 akusztik...vagy az akusztik az egyenforma lemez lesz...
vegül, üdv Violetmood-nak.a lexebb Cure lany akit valaha lattam.
Acoustic Hits? Tehát dupla album lesz, mindegyik ugyanazokkal a számokkal, csak az egyik akusztikus lesz? (jobban kéne figyelnem a topic eseményeire? :-) )
Cím: most nem tudom fejből, egy haver rántja le, a héten megyek hozzá, és feldobom a topicba. (remélem G---- nem moderál ki érte)
The Cure: jövő az interneten
Könnyű 2001. 10. 27 | 14:27
Érdekes felvetéssel állt elő a Cure együttes énekes-vezére, Robert Smith. Egy amerikai internetes magazinnak adott interjújában Smith arról számolt be, hogy elképzelése szerint a novemberben megjelenő Cure válogatáslemezt követően zenekara csak a hivatalos weboldalon publikál majd dalokat, hagyományos formában nem.
Az összesen 19 dalt - köztük két új felvételt - tartalmazó slágergyűjtemény két hét múlva kerül a boltok polcaira. A Cure, amely ezzel a válogatással letudja a kiadója felé vállalt kötelezettségeit, nem kíván új lemezszerződést aláírni. "Negyven éves vagyok és már belefáradtam. Nincs kedvem állandóan megkérdezni öt-hat embert, hogy mit lehet csinálni és mit nem. A lemeziparból teljesen eltűnt a spontaneitás és az internet a tökéletes lehetőség arra, hogy a Cure vagy jómagam megjelentessünk dalokat, anélkül, hogy bárkire várni kelljen, vagy engedélyt kelljen kérni. Biztos, hogy nem szerződünk le sehová. Legalább egy évet várunk, aztán meglátjuk, hogyan néz ki a dolog. Fantasztikus lehetőség ez nekünk, hogy megőrizzük a szabadságunkat" - körvonalazta elképzeléseit a Cure frontembere, aki már évek óta rebesgetett szólólemezének megjelenését is jövőre ígérte.
Robert Smith nyilatkozatából az is kiderült, hogy a pénz már nem motiválja a zenekart. "Anyagilag olyan helyzetben vagyunk, hogy mindegy mennyi lemezt adunk el a jövőben. Nem számít, hogy ingyen teszünk fel az internetre egy dalt vagy sem. Azt hiszem, hosszú távon majd kidolgozunk valamiféle térítéses rendszert, de most az elején biztosan nem kérünk senkitől pénzt" - közölte Robert Smith.