Most miért nem volt remek? Nyertünk nem? A fradi meg kikapott, ezért remek. Az hogy szar volt a meccs és fújt a hideg szél a Hidegkutiban, ebből a szempontból lényegtelen. Játszott volna jobban a Kispest!
Minek filozol azon aminek semmi realitása? Már eddig is többet beszéltünk róla, mint amennyit megérdemel a téma
Amugy meg:
Micsoda szerda koraeste volt ez a mai!!! Juhász Roli gólt lőtt, el se hiszem....
Sebőköt is páros lábbal rúgták ki, pedig nem balhés. De inkább egy balhés seggfej, aki tud focizni, mint egy szent, aki nem.
Úgy látom a fradi szív, mi pedig nyerünk!!!!
(no persze az ellenfél kicsit más színvonal)
Csak mert ha ez tényleg ilyen kaotikus és esetleges, kis szervezéssel és munkával nagyságrendekkel lehetne javítani a "játékospiaci tevékenységünk" hatékonyságát...
(bocs a hiperaktivitásért.)
Egy román szinten jó középpályás Magyarországon mindennek kiváló, nyilván csatárnak is...
Miért nem Iliére csaptunk le?
Hogy működik egy ilyen? Hogyan áramlanak az információk? Úgy tűnik, mintha totálisan esetleges és véletlenektől függő lenne, melyik hír/játékos melyik klubhoz jut el.
Nálunk tudja valaki, hogy ez hogy van?
Hiába zárult le február 15-én az átigazolási időszak, honi klubjaink sorra szerződtetik a külföldi játékosokat. Kedden a DVSC állapodott meg a négyszeres román válogatott Sabin Iliével, míg az MTK ugyancsak Romániából, Nicolae Catalin Litát szerezte meg. A 27 éves középpályásról nagyon jó véleménnyel van Egervári Sándor, a kékek vezetőedzője.
"Lita képzett, remek labdarúgó, vele egyértelműen erősödik a keretünk. Remélem, mihamarább sikerül elintézni a játékengedélyét, s amennyiben így lesz, akár a hét végi, békéscsabai bajnokin már pályára is léphet. Lita képességeit híven jelzi, hogy nem kevesebb, mint 30 UEFA-kupameccs van a háta mögött, azaz igazán rutinos futballistát szerződtetünk. A technikás középpályás a jobb és bal oldalon egyaránt bevethető, ami a variációs lehetőségeinket is bővíti" - jelentette ki az új szerzeményről Egervári mester.
Nicolae Catalin Lita egyébként szerdán Bukarestbe utazott, hogy minél gyorsabban a játékengedélyhez jusson, ezáltal a postafordultánál is gyorsabban nyújthassák azt be a Magyar Labdarúgó Ligánál. Az MTK új középpályása egyébként az összes nagy román klubnál megfordult, legutóbb a Steaua Bukarest együttesében szerepelt, a kék-fehérek vezetőinek pedig egy menedzser ajánlotta be. Az MTK-nál abban reménykednek, hogy Lita, az ugyancsak román Rednichez hasonlóan remekül beválik majd.
Nem merném kiszámolni, hanyadik középpályást szerződtetjük.
Az MTK 2-3 éve - FF állítása szerint - önellátó. A főnök nem sokat pénzt tesz hozzánk (ez mondjuk látszik az igazolásainkon is). A Vasas + MTK ingatlanok állami tulajdonban vannak, kérdés, hogy VG tud-e lobbizni a jelenlegi kormánynál vmelyik megvételéről.
Aki azt gondolja, hogy itt arról van szó, hogy 2000, vagy - közös csapat esetén - 4000 néző legyen, az súlyosan téved. Én, bármelyik csapatról is legyen szó, abszolút fúzióellenes vagyok! Az MTK fociszakosztálya 1901 óta létezik önállóan, csak a hungaristák tudták egy időre betiltani. Úgyhogy (bár tényleg nagyon sajnálom a Vasast) maradjunk csak MTK - de ez úgysem az én kívánságom alapján történik.
Ma is HAJRÁ MTK!
Ezzel a "sportszerű, jó meccsel" tuti továbbjutó lennél a ki mit tud középdöntőjében.
Egyébként a 100.000 Ft/hó fizetés, ami a tönkrement Siófokon a keresetek alja, szerintem rendben van, kb ennyit ér ez a dolog.
Jótól kérdezed, itt szerintem mindenki csak a hazai jegyárakkal van tisztában. Én 700 Ft-ra tippelek (pár éve ennyiért voltam az ellenfél táborában az MTK pályán), de ez csak egy tipp. Egyébként én is remélem, hogy sportszerű meccs lesz, a színvonalra nem mernék tippelni.
OFF
A kaposvári fizetésekről van valami megbízható infód vagy csak találgatsz? Ha van, akkor magánban esetleg megosztanád velem? Az itteni címem él. Köszi!
Abban teljesen igazad van, hogy "1500 torzsszurkoloval nem leszunk eletkepesek".
Sajnos a táborunk létszáma nem nő, bár nem is csökken. Ez utóbbi viszont azt jelenti, hogy kell jöjjön valahonnan utánpótlás.
"a nehany kemenymagos lokotton kivul szerintem a Vasas es a mi taborunk szimpatiaval tekint egymasra"
Ez szintén így van, ha valaki beleolvas a Vasas topikba, az láthatja, hogy mindenki tiltakozik, de azért ízlelgetik a dolgot, akárcsak mi.
Azoknak is igaza van viszont, akik részünkről ellenzik a fuziót.
Itt nem lehet igazán igazságot tenni, a másik dolog pedig, hogy hiába csinálnánk akár mi, akár a Vasas szurkolók bármit VG és Rácz nem foglalkozik velünk. Erre péda a Fradi megvétele. Azok is tiltakoztak, VG mégis megvette a klubjukat kilóra. Pedig ők többen vannak.
Egyébként SZVSZ a fuzió nem fog létre jönni, túl sokan benne kéne legyenek a buliban.
Hírek a holnapi összeállításról:
(WWW.MTKHUNGÁRIA.HU):
"A holnap este hat órakor kezdõdõ Kispest elleni találkozó elõtti utolsó edzést tartotta ma Egervári Sándor a csapatnak, a mestert a foglalkozás után kérdeztünk a soron következõ megmérettetésrõl.
Az elmúlt fordulóban nagyon megszenvedtünk Siófokon. A Kispest ellen könnyebb mérkõzésre számít?
Számunkra ebben a bajnokságban könnyû mérkõzés nincs. A Siófok meccsen egy keményen védekezõ csapattal kerültünk össze, de a végjátékban szerencsére sikerült gólt lõnünk és megnyernünk a mérkõzést. A holnapi összecsapáson egy játékosállományában teljesen megújult, rendkívül motivált csapattal kell megküzdenünk. Szeretnénk már a mérkõzés elejétõl kezdve a mi játékunkat érvényesíteni és megszerezni a három pontot.
Vannak-e sérültek a csapatban?
Sajnos továbbra is vannak. A mai edzésen combizom sérülést szenvedett Ferenczi István, akit rögtön kórházba szállítottak. Rá egy ideig nem számíthatok. Szintén a mai edzésen könnyebben megsérült Silva ám õ valószínüleg pályára lép holnap. Rajtuk kívül Molnár Zoli és Alin Dragan küszködik az influenzajárvánnyal.
Milyen összeállításban kezd csapatunk a Honvéd ellen?
Bár vannak még kérdõjelek, de minden bizonnyal a Hajdu- Molnár Z.(Horváth L.), Szmiljanics, Elek, dr.Füzi Á.- Zavadszky, Jezdimirovics, Illés, Rednic- Juhász, Silva összetételû csapat sorakozik majd fel a kezdõsípszóhoz."
Az igazság az, hogy én sem.
Szerintem csak szokásosan kötekedni akart.
Csak azt nem értem, miért nem tudja felfogni, hogy az olyanok miatt, mint ő, utálják a fradi szurkolókat szerte az országban.