Keresés

Részletes keresés

Bloodflower Creative Commons License 2001.11.10 0 0 1255
sajnos Vilmos Borisznak teljesen igaza van.
de azért nem írnám le őket, leptek már meg máskor is..:)

a videót szerintem rájuk erőszakolták, ahhoz képest mondjuk nem is vészes. Robert kellőképpen szenved benne..:)

Előzmény: Vilmos Borisz (1254)
Vilmos Borisz Creative Commons License 2001.11.10 0 0 1254
A két új nóta szerintem gáz, kurvára érződik, hogy csak tegyünk már fel valami bónuszt a régiek közé...(szvsz a klip is azért ilyen 1 trükkös ultragagyi, hogy passzoljon a nótához). Szerintem pedig a Bloodflowers vonal az igazi, + a tengelyhez tartozó másik két album!
Előzmény: clairvoyance (1248)
dadafexmaximus Creative Commons License 2001.11.09 0 0 1253
szia gelka hétszer elfelejtetted a jelszavadat vagy mi? jó ez a net-hülyeség, elsö fórumbaszólásom azt hiszem több se lesz mer kiutálnak. kinéznétek a gótikus emberböl hogy gépen pötyög? nekem a cure olyan múltszerü vagy nöies hogy ettöl a derékszög alapú világtól jó idegen. azt mégis ezt találtam meg elöször. hovajutezavilág
the figurehead Creative Commons License 2001.11.09 0 0 1252
Hi! Figurehead vagyok.

Ma sikerült megszereznem a Greatest hits dupla verzióját. A szemét Universal Hungary persze dupla áron adja ( a Fotexben 8700 lesz).
De az Acoustic Hits rész nagyon jó, ezért érdemes pénzt adni!!
Egyébként Európában hétfőn jelenik meg, USA-ban kedden, Japánban már 7-én megjelent.
A maxit is megszereztem, a 2600 Ft-os ár egy kicsit tényleg brutális.
A lemezekhez szerencsére ingyen jutottam.
Várom a véleményeket az acoustic dalokról.
A Cut here video nagyon egyszerű, de szerintem hatásos. A Just say yes-t mindenki szídja, pedig igen jó. Olyan 2001-es Hot!Hot!Hot!.
Akit érdekel, a Signal to noise acoustic verzióját le tudjátok tölteni a Chain of flowersen, ez nem jelenik meg hivatalos lemezen. Én már letöltöttem, megéri!
Csao,
fh

waters Creative Commons License 2001.11.08 0 0 1251
Megvette már valaki az új maxit?
Mert én a Media Marktban láttam és 2600 FT!!!
Sarkon is fordultam....
gelka7 Creative Commons License 2001.11.08 0 0 1250
Sziasztok, szombaton a csepeli Voodoo-ban dark est, fellép a Holt Költők Társasága. Belépő 500 Ft, zene hajnalig. Gelka
endemoniada Creative Commons License 2001.11.08 0 0 1249
Nos, az új videoklip egy kissé meglepett...én már kezdtem azt hinni, hogy vége a Cure-nak...de kellemes meglepetés volt. Hát igen...Robert Smith öregszik...:) Mindenesetre nekem ez a videoklip jobban tetszik, mint a régi klippek...a zene? Az meg tipikus...csak hát biztos jó ez így? Nem kéne egy kicsit újítani?
clairvoyance Creative Commons License 2001.11.08 0 0 1248
Hát nem tudom, tényleg semmi extra nincs a klipben, de nekem mégis tetszik. Talán épp azért, mert én is rég láttam már Cure videot!

És szvsz. a Cut here is jobb lett, mint a Bloodflowers dalok túlnyomó többsége. Mindezek ellenére szerintem a srácoknak a Wrong Number/World in my eyes féle irányvonalon kéne továbbhaladni, mert már régóta csak önismétlés megy - jobb/rosszabb formában!

Előzmény: Szigi101 (1247)
Szigi101 Creative Commons License 2001.11.07 0 0 1247
Album: Sorry, srácok, már nincs fent az adott címen! :-(

Ma láttam a Cut Here klipjét - hát nem jó, bár a dal egyre jobban kezd bejönni. De legalább újra Cure klipet látok 4 év után...

Előzmény: Szigi101 (1244)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.06 0 0 1246
Szigi101 >
Nem vagyok moderátor.

gallup >
"tudom G megint ki lesz akadva, hogy ezzel az anyagiassaggal jövök..."

Áh, én már elmondtam a véleményem a kérdésről, felesleges lenne újra.

"meg egy erös kerdes...ha en meghozatom az angol lemezt azon fent van a 2, nem mi kiadasunkon szereplö akusztik mellett a hozza megfelelö 2 akusztik...vagy az akusztik az egyenforma lemez lesz..."

Jó kérdés, én nem tudom rá a biztos választ, de szerintem az Acoustic Hits mindenhol ugyanazt tartalmazza majd.

"vegül, üdv Violetmood-nak.a lexebb Cure lany akit valaha lattam."

Kíváncsi lettem. Hol lehet megtekinteni róla valami képet? ;-)

"ja, gratula G a DM lapod Cure section-jahoz..."

Köszönöm, de nem a DM lap Cure-szekciójáról van szó, teljesen különálló oldal, mégcsak nem is egy szerveren van a kezdőlap kivételével. Azért a www.depeche-mode.hu alá került a főoldal, hogy az URL állandó legyen, mert ezek az ingyenes helyek, ahol most is van, hetente beszarnak, és akkor folyton változtatni kéne.

G****

Előzmény: Törölt nick (1245)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.06 0 0 1245
Robi vegre eldönthetne hogy akkor megcsinalja e a nagy bizniszt a követök karara vagy vissza se nez többet egy lemezkiadora se es csak a zenenek el..nagy böszmeseg töle hogy miközben arrol papol hogy neten elvezzük majd a zenejet közben a bankszamlaja a lemezkiaddokkal együtt alig varjak mar a következö atutalast..

tudom G megint ki lesz akadva, hogy ezzel az anyagiassaggal jövök, de öszinten: nekem ez a legnagyobb fajdalmam az egeszben, nem is az, hogy megint megjelenik egy lemez amelyen a forest ujra rajtavan...

az arte anyag kb. egy oras lesz igaz...hol a kerdöjel ezen a szar gepen...

Flare kerlek ird meg a teflon nembert mert nem tudlak elerni...

ja, a VH-1-en agyba föbe nyomjak a CUtheRE-t, komolyan...egy gyerek mondta itt a firmanal, hogy elöször azt hitte Pulp-ot lat /a hülye, latta volna velem a Cure elött öket Wiessen-ben 98-ban/de csalodott mert valami transzi faszi vot bennye..na mondom, akkor a cut here ment megint...

meg egy erös kerdes...ha en meghozatom az angol lemezt azon fent van a 2, nem mi kiadasunkon szereplö akusztik mellett a hozza megfelelö 2 akusztik...vagy az akusztik az egyenforma lemez lesz...

vegül, üdv Violetmood-nak.a lexebb Cure lany akit valaha lattam.

ja, gratula G a DM lapod Cure section-jahoz...

Szigi101 Creative Commons License 2001.11.06 0 0 1244
Acoustic Hits? Tehát dupla album lesz, mindegyik ugyanazokkal a számokkal, csak az egyik akusztikus lesz? (jobban kéne figyelnem a topic eseményeire? :-) )

Cím: most nem tudom fejből, egy haver rántja le, a héten megyek hozzá, és feldobom a topicba. (remélem G---- nem moderál ki érte)

Előzmény: Törölt nick (1241)
waters Creative Commons License 2001.11.01 0 0 1243
cím??????
Előzmény: Szigi101 (1240)
bluedomino Creative Commons License 2001.11.01 0 0 1242
Szigi101, nem tudnád elküldeni emailben a címet, ahonnan le lehet rántani? Én is meghallgatnám, hogy tényleg olyan gázos-é.
Köszi
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.31 0 0 1241
Ezt az Acoustic Hitsre értetted?
Szigi101 Creative Commons License 2001.10.31 0 0 1240
Atyám-uram!

Most töltöm le az új Cure albumot -- teljesen átdolgozták a dalokat!!!

Pl. a Boys Don´t Cry egy popos, gagyi slágerecske...

Előzmény: KingInk (1239)
KingInk Creative Commons License 2001.10.30 0 0 1239
minden adatod rögzítve lett. nemtom mikor jönez össze nekem főleg a hosszú7vége jó..

maj kallya!

Előzmény: bat66 (1238)
bat66 Creative Commons License 2001.10.30 0 0 1238
De írtam már tök régen (gagyizott a szolgáltatónk, de azt hittem, hogy múlt héten még jó volt. Mekpróbálom mégeccer).
Előzmény: KingInk (1237)
KingInk Creative Commons License 2001.10.30 0 0 1237
mingya végea 7nek azta semmi mélt nemírtál há milesz? ez szép?
Előzmény: bat66 (1236)
bat66 Creative Commons License 2001.10.30 0 0 1236
Ez szép!
Előzmény: waters (1232)
yloz Creative Commons License 2001.10.30 0 0 1235
!

naszóval: november 27 és az ARTE-n adják le.

enny

Előzmény: love cat (1234)
love cat Creative Commons License 2001.10.29 0 0 1234
Ha valaki tudja,hogy mikor adják le és melyik adón(Vh1,ARTE,stb.) a párizsi bulit akkor azonnal írja meg.
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.29 0 0 1233
Nyitottam egy fórumot is az oldalamon, egész jó lenne, ha minél többen írogatnátok oda.

G****
webmaster
www.depeche-mode.hu/thecure/

waters Creative Commons License 2001.10.27 0 0 1232
The Cure: jövő az interneten
Könnyű 2001. 10. 27 | 14:27

Érdekes felvetéssel állt elő a Cure együttes énekes-vezére, Robert Smith. Egy amerikai internetes magazinnak adott interjújában Smith arról számolt be, hogy elképzelése szerint a novemberben megjelenő Cure válogatáslemezt követően zenekara csak a hivatalos weboldalon publikál majd dalokat, hagyományos formában nem.

Az összesen 19 dalt - köztük két új felvételt - tartalmazó slágergyűjtemény két hét múlva kerül a boltok polcaira. A Cure, amely ezzel a válogatással letudja a kiadója felé vállalt kötelezettségeit, nem kíván új lemezszerződést aláírni. "Negyven éves vagyok és már belefáradtam. Nincs kedvem állandóan megkérdezni öt-hat embert, hogy mit lehet csinálni és mit nem. A lemeziparból teljesen eltűnt a spontaneitás és az internet a tökéletes lehetőség arra, hogy a Cure vagy jómagam megjelentessünk dalokat, anélkül, hogy bárkire várni kelljen, vagy engedélyt kelljen kérni. Biztos, hogy nem szerződünk le sehová. Legalább egy évet várunk, aztán meglátjuk, hogyan néz ki a dolog. Fantasztikus lehetőség ez nekünk, hogy megőrizzük a szabadságunkat" - körvonalazta elképzeléseit a Cure frontembere, aki már évek óta rebesgetett szólólemezének megjelenését is jövőre ígérte.
Robert Smith nyilatkozatából az is kiderült, hogy a pénz már nem motiválja a zenekart. "Anyagilag olyan helyzetben vagyunk, hogy mindegy mennyi lemezt adunk el a jövőben. Nem számít, hogy ingyen teszünk fel az internetre egy dalt vagy sem. Azt hiszem, hosszú távon majd kidolgozunk valamiféle térítéses rendszert, de most az elején biztosan nem kérünk senkitől pénzt" - közölte Robert Smith.

NME

waters Creative Commons License 2001.10.26 0 0 1231
http://www.nme.com/NME/External/News/News_Story/0,1004,47384,00.html
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.26 0 0 1230
Dicshimnusz? Azonnal megismételni!

G****

Előzmény: KingInk (1229)
KingInk Creative Commons License 2001.10.26 0 0 1229
bazza küldtem1 elégszép dicshimnusztype hozzádszólást erre lefagyotta gép a send parancsra v mire..

nemvicces?

Előzmény: Törölt nick (1227)
bat66 Creative Commons License 2001.10.26 0 0 1228
Hali!

Tegnap adták a szateliten a spermafióka (orgasmo) c. filmet, amihez a Sign from God c. dalt írta Lobelt.

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.26 0 0 1227
Na elindítottam már megint egy Cure-oldalt, illetve annak magyar nyelvű részlegét, és ahogy ígértem KingInknek, a Boltot csináltam meg először.
Itt lesheti meg, akit érdekel:
www.depeche-mode.hu/thecure/

G****
webmaster (ennél is)

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1226
na...szoval parizs megint kiveteles hely lesz...a franciak nem erdemlik ezt meg mint ahogy azt sem hogy milyen kiraj setlisztet sütöttek ki a dream turne parizsi koncertjeire...öszinten nem tudom mi a faszt kedvel robi a franciakban, bar a boruk nem rossz, de azert taho egy nep...

kizart szerintem is Lovecat hogy lesz turne, minek...

de azert jo lesz hallgatni azt az akusztikus lemezt, de a boltosok jol meg fognak mindket vagni /engem tan nem ha sikerül nagyker aron beszereznem:-) /

ja, megjott a 300.... Cure cd...cheers...

üdv Violetmoodnak....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!