Nyílván nem,de nem hiszem,hogy Pete frissebb lett volna,mint Mirnyi.Ő is 3 szettet játszott,ráadásul hátrányból fordított,11-kor fejezte be a meccsét,sajna már nem olyan fiatal,hogy ilyen hamar újra felfrissüljön.Ez nem magyarázkódás,ezek tények.Igaz,hogy ettől még mindig ugyanolyan dühös vagyok,hogy kiesett és szerintem ő is.DE attól nagy játékos,hogy felülemelkedik a vereségeken,okul belőlük és újult erővel folytatja még 30 évesen is,amikor sokán már kárognak,hogy minek játszik még.
GYERÜNK PETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagy Sampras fan vagyok, Frankfurt mellett tanyazom. Eletemben eloszor ugy dontottem, 100 DM-et is raaldozok, kimegyek a versenyre, hogy lassam a Samprast eloben holnap. Egy hete ezt tervezem. Erre kikap.
Oda a hetvegem.
1: nem lételemem, csak szeretek :-))
2: nem Sampras-utáló vagyok, hanem Goran-imádó (inkább Agassi-utálónak nevezném magam)
3: azért a topic legalább fele nem Pete-ről szól, ezért mondtam, hogy rossz a cím :-)
Csak tudod senkinek a pályafutását nem ismerem az elejétől, és mégis van, aki szimpatikus, és van aki nem.
Mindegy, hát nem kell hogy ugyanaz tetsszen nekünk. Én nem utálom, csak nem kedvelem.