Keresés

Részletes keresés

krampuszi Creative Commons License 2002.07.02 0 0 119
Névtáblát csinálok a póstaládára, hogy ez milyen nehéz feladat :-) Pontosan kimérni, hogy belepasszoljon a lukba.
Előzmény: Dorkicsek (115)
Dorkicsek Creative Commons License 2002.07.02 0 0 118
Jövo májusban lesz az eskuvonk, és utána kezdünk prónálkozni. Igazából lakás már van, csak a párom még nem érzi magát érettnek az apuka szerepre. Pedig biztos jó papa lesz, mert imádja a gyerekeket! Minden este úgy jön haza, hogy milyen édes piciket látott az utcán, villamoson. Az egyik barátnQmnek egy hete született babája, remélem majd ez is közelebb hozza a témához.
Előzmény: Pedrera (117)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.02 0 0 117
Dorka, mikorra tervezitek majd a babát? Vártok valamire (lakás vagy ilyesmi)?
Előzmény: Dorkicsek (115)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.02 0 0 116
aha, akkor szurkolok nagyoooon! Nekem jövő hét hétfő-kedd a rizikós, akkor nem kéne majd megjönnie. Szurkoljatoooook!
Előzmény: kiskifli (114)
Dorkicsek Creative Commons License 2002.07.02 0 0 115
25 éves vagyok, a párom 26. Mi még nem szeretnénk babát, csak olyan jó volt olvasgatni Benneteket a másik helyen. Remélem, hogy ez is oyan lesz, mint régen!
Előzmény: ecsv (108)
kiskifli Creative Commons License 2002.07.02 0 0 114
Én ciklusilag ma vagyok a 18. napon. Nálunk ez e hét az akciózás időszaka. A Jónás napon már túl vagyunk. Ma van peteérés, de azért már tegnap se lustálkodtunk. Én még mindig szedem a Clostyt, de elhatároztam, hogy ősztől orvost váltok. Még ezt a hónapot befejezem a hőmérőzéssel és utána a nyáron nem foglalkozom ilyenekkel. Abba bízom, hogyha elmegyünk nyaralni, ott mindketten kellően ki tudunk kapcsolódni és talán meg is lesz az eredménye.
Előzmény: Pedrera (112)
ecsv Creative Commons License 2002.07.02 0 0 113
Szia V2!:))Jó munkát!Én is melózok ezerrel,de azért olvasok,meg hát "néha" írok:)Ha nem jelentkezem,akkor vannak nálam,de ITT VAGYOK,jóóó???
Előzmény: Seashell (110)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.02 0 0 112
szijjja Verus! Jó munkát Neked! Én maradok még, nincs sok melóm, illetve ami van, azt elitézem közben :-) Kiskifli, Dorka, Ti hogy álltok ciklusilag?
Előzmény: Seashell (110)
ecsv Creative Commons License 2002.07.02 0 0 111
Nnnna,megváltoztattam.És asszem írok Anyónak,hogy vegyen ki a táblázatból.
Seashell Creative Commons License 2002.07.02 0 0 110
Szia Dorka! Örülünk neked is. Nekünk nem volt célunk a "háború", csak egy véleményen voltunk. Az a baj, hogy nem látják be a többiek, hogy az embernek MÁS véleménye is lehet az övénél, de ettől ő még NEM ROSSZ, NEM GONOSZ, és NEM IRIGY. Na mindegy, nem akarok rossz hangulatot itt is. Örülök, hogy mi is itt vagyunk, és ennyien vagyunk, azért talán ez is bizonyít valamit.... Mindegy. Lááányok, sajna mennem köll dógozni. :-(((( Ecsv, nem emlékszem a chates nevedre, hogy te melyiiiik voltál??? Az enyémet majd megüzizem nektek sms-ben, mingyá: Ecsv, Pedrera, Bsp, nektek van meg a mobilotok, majd küldjétek tovább a többieknek a jelszót, légyszi. De csak azoknak, akik itt vagyunk. Tényleg mennem kell, nagyon sajnálom, hogy nem tudok most maradni, remélem holnap már jobb lesz, nem kell ennyit bénáznom a belépéssel. Puszikázlak benneteket! :-))
Pedrera Creative Commons License 2002.07.02 0 0 109
szia Dorka! Tényleg nagyon sokan eltűntek a fórumról, gondolom, hasonló okokból, mint ami miatt mi is leléptünk. Olyan jóóóóó, hogy itt vgytok! Kiskifli, gratula az új lakásotokhoz! Biztosan nagyon szép, van babaszoba? :-)) Veruska, akciózzatok egyfolytában, abból baj nem lehet :-)
ecsv Creative Commons License 2002.07.02 0 0 108
Szia Dorka!
Hát asszem azért nem írtál,amiért mi is ott hagytuk,ha jól sejtem.Én már nem nagyon emléxemm rRád:8Mesélnél Magadról/Magatokról?:)))
Előzmény: Dorkicsek (104)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.02 0 0 107
Krampika, dehogynem írtunk. Valami gebasz lehet Nálad :-( Csajok, a táblázaton én is gondolkodtam. Nem tudom, mi legyen. A bem oldal jelszavamat én is megváltoztattam már.
Előzmény: krampuszi (103)
kiskifli Creative Commons License 2002.07.02 0 0 106
Köszönöm jól vagyok ! Beköltöztünk az új lakásunkba, amit imádunk, de azért van még rajta mit befejezni, csakhát ahogy az lenni szokott elfogyott a pénz. Ha eladtuk a régi lakást, akkor meg irány nyaralni ! Nagyon kell már nekünk a kikapcsolódás és pihenés. Az elmúlt időszak rémálom volt nálam, minden téren. De ez jó kedvre derít, hogy újra barátok közt lehetek köztetek. Bspécske nekem is írt az elöbb, nagyon hiányzik ő is ! És szorítok ám én is mindenkinek !!!!!!!!!!!!
Előzmény: Pedrera (99)
Seashell Creative Commons License 2002.07.02 0 0 105
Szijjjja Kiskifli!!! De jó, hogy megint itt vagy velünk, és hogy rólad is tudunk újra. Mi van veled azóta? Lááányok, ha látnátok, milyen kék a lábam!!!! Beborultunk, és bevertem, de OLYAN JÓÓÓÓ volt az egész! Alig férek a bőrömbe, csak munka ne lenne annyi.
Előzmény: kiskifli (98)
Dorkicsek Creative Commons License 2002.07.02 0 0 104
Sziasztok!

Talán emlékeztek rám, *Dorka néven irogattam párszor az nl fórumra, de aztán elment tole a kedvem, talán tudjátok miért.
Bsp -kis barátném- mondta, hogy itt indult egy új fórum, gondoltam akkor írok ide! O puszil mundenkit, csak most épp nem tud belépni, mert férj munkahelyén lassú a net.

Előzmény: ecsv (101)
krampuszi Creative Commons License 2002.07.02 0 0 103
Na most nem értem, hogy ez nem frssít sehogy? Vagy nem írtatok. Folyton kidob.
Előzmény: ecsv (92)
ecsv Creative Commons License 2002.07.02 0 0 102
Én nem válaszoltam.Nem tudom,hogy mit tegyek.Viszont a jelszavam asszem én is megváltoztatom,mert idegenek nehogymáááá nézegessék!Az új jelszevam a csetes navam lesz,jóóóó???
Előzmény: Seashell (100)
ecsv Creative Commons License 2002.07.02 0 0 101
Szíííjjja Kiskifli!:)))Örülök,hogy látlak:)
V2,képzeld,az uncsitesóm is úgy lett babás,hogy a 28. napon volt tűszőrepije (és pé is):)))Szóval,még bármi lehet:)))
Seashell Creative Commons License 2002.07.02 0 0 100
Szóval lehet, hogy megpróbálom Aviva tornáját, hátha tényleg bejön, és hátha van valami tüszőrepedéses is, nem csak mensimeghozó. De akkor viszont nekünk MOST kell akciózni.... :-))) Lányok, egyébként megváltoztattam a jelszavamat a NL bemutatkozó oldalhoz, mert azért azt meghagyom, csak más jelszóval. Ti maradtatok Anyó táblázatában? Lehet, hogy töröltetem magam.
Előzmény: Pedrera (95)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.02 0 0 99
szia! De jó, hogy jöttél! Nagyon örülök Neked! Mi újság?
kiskifli Creative Commons License 2002.07.02 0 0 98
Sziasztok ! Ugye nem baj, ha én is csatlakozom ? Nagyon hiányoztatok ! A régi fórumban nem volt kedvem irogatni, de azért mindig tudni akartam mik a hírek így azért olvastam. Bspcskével sokat leveleztem, most meg Seashell adta meg ezt a helyet. Örülök hogy itt lehetek !
Előzmény: ecsv (81)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.02 0 0 97
Veruska drága, rövidtali nem ma, hanem csak úgy általában, valamikor majd. Megszervezem, már rutinos vagyok :-)))
Előzmény: Seashell (96)
Seashell Creative Commons License 2002.07.02 0 0 96
Hűűha, lányok, imádom, mikor kitörő örömmel fogadtok! :-))))))) Rövidtali munka után okés, de ugye nem ma? (Anyukám és apukám is kórházba mennek holnap - kivizsgálás.) Igeen, voltunk Kapcs. koncerten, de utosló pillanatban találtuk ki, ahogy jöttünk haza evezésből. jóó volt, tulajdonképpen csak őt láttuk, egy órás koncertet nyomott, ééén jól éreztem magam. Itt nem lehet két ablakot nyitni, hogy lássam a fórumot is? Mert már nemtom, miket kérdeztetek méééég.
Előzmény: ecsv (92)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.02 0 0 95
Én is kaptam Bsptől smseket. Megírtam neki ennek a címét, ha tud, majd benéz. Veruska, igen, a tüszőrepedés ugyanakkor van, mint a pé, szóval, félidőben. Lehet, hogy ez a baj nálad?
Előzmény: ecsv (94)
ecsv Creative Commons License 2002.07.02 0 0 94
Most írt Bsp smst:))Puszil Mindenkit,és aszongya,hogy nem találta meg az új fórumot.Pedrus,ezt adtad már meg Neki,vagy még a babapontost???
Seashell Creative Commons License 2002.07.02 0 0 93
Nna, szóval úszok a munkában :-(((( Hétvége isteni volt! :-)))))))) Majd megírom wordben, és elküldöm nektek mailben a beszámolót róla, jó? Jujj, most kaptam sms-t Bsp-től! Jól van, aszongya. Csak ennyit. Tehát a lelet: normális nagyságú és szerkezetű a méh, és a petefészkek. Az egyik petefészekben egy meg nem repedt tüsző, ezért késik a mensim (már megint). Figyusz, én olyan naiv vagyok, de a tüszőrepedésnek a ciklus felénél kéne lennie, nem? Egyébként kicsit lassú a fórum, vagy már megint én bénázok? Nna, most ennyi, nem akarlak titeket lerohanni! :-)) És örülök nektek! :-))))))))
ecsv Creative Commons License 2002.07.02 0 0 92
Szíííííjjjjaaaa V2!!Milyen volt az evezés?És hallom voltál a Kapcsolaton.Jó volt a Joe??
Előzmény: Seashell (85)
krampuszi Creative Commons License 2002.07.02 0 0 91
Szia rövid hajó Kagylócska! Te is tudsz munkautánirövidtalira jönni?
Előzmény: Seashell (85)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.02 0 0 90
Dehogynem jött! Itt vaaaaaaan! Hurrá! Hogyhogy sikerült végül? Ügyes vagy!
Előzmény: ecsv (89)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!