Keresés

Részletes keresés

patakveer 2 Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4243
A Vasas-szurkolók nagy részét nem hangolja a cikk ellenetek, akit meg igen, annak nem volt szüksége erre a cikkre.

HAJRÁ VASAS!

Előzmény: Kék skorpió (4239)
TiSza Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4242
Láttátok már a SportHistória című új kiadványt?

Szerintem nagyon színvonalas, remek újság. Érdemes megnézegeni.

TiSza Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4241
Ebben teljesen igazad van.

Szerintem VG nem mostanában fogja elengedni a MTK kezét, és míg ez így van, gond nem lehet.

Az általa kreált sikeres magyar csapat pedig valóban az MTK, hiszen már sok éve ezen az ügyön dolgozik. A befektetett munka nagyságrendekkel különbözik a 2 klub között.

Az előfordulhat, hogy kiteszi a lábát a házból, de abban biztos vagyok, ha így is történik, csak a formaságok miatt teszi. A személyes ügy miatt pedig a formaság formaság marad.

Előzmény: Kék skorpió (4240)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4240
"Csakhogy VG-t nem csak szimplán a profit hajtja!"

Egyenlőre úgy nézz ki, hogy igen.

"Neki ez már személyes ügy!!"

Akkor viszont nekünk áll a zászló, nem?

"Egy sikeres magyar csapat, amelyet ő kreált!!!"

Ez az MTK!!!

"Valószínűleg az MTK kezét soha nem fogja teljesen elengedni,"

Így van.

"de legkésőbb májusig formálisan meg kell, hogy tegye!"

Az előbb beszúrt cikk nem ezt bizonyítja, ezek szerint még lát a klubban fantáziát.

"Ha pedig kiteszi a lábát a házból, ki tudja mi fog történni!"

Ha az "ha" ott nem lett volna.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: IVÓ (4238)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4239
Valami más:

Újabb Vasas-dokumentumok a Ligánál
Hírforrás: www.NB1.hu

Budapest, március 17., 20.25

Az MTK tovább folytatja a Vasas fiataljainak "elhappolását"

A szurkolók által pénteken eltemetett Vasas vezetői értesüléseink szerint kedden újabb dokumentumokkal igyekeznek igazolni az MLL illetékesei előtt, hogy adottak a csapat másodosztályú szerepléséhez szükséges feltételek.
Hétfőn egyébként a klub ügyvezetése egy beszélgetés erejéig Szepessy László vezetőedzőt is az irodába rendelte dunaújvárosi lakhelyéről, de Iványi Károly honlapunknak csak annyit mondott: mindent megtesznek annak érdekében, hogy már szerdán pályára léphessenek Diósgyőrben.
Közben Makra Zsolt, a Vasas utánpótlás-válogatott játékosa is búcsút intett a Fáy utcának, és a Vasas B-nek is titulálható REAC csapatában folytatja. Mint ismeretes, a rákospalotaiaknál futballozik Lendvai Péter, Dinka Balázs, Kövesfalvi István, Nyerges Krisztián, Polonkai Attila és most már Makra is, a vezetőedző pedig Mészöly Géza.
- Vérzik a szívem, hogy el kell jönnöm a Fáy utcából - mondta Makra Zsolt. - Mint ismeretes, Szegedről kerültem Angyalföldre, és a Vasasnak köszönhetem, hogy bemutatkozhattam az élvonalban, valamint azt is, hogy utánpótlás-válogatott lehettem. Remélem, fogok még én a Vasasban játszani, de most a saját érdekeimet kellett előtérbe helyeznem, ezért döntöttem a váltás mellett.
Makra mellett további távozók is vannak. Napokon belül Vácra távozhat Hirt Gergely, a Pápa elleni meccs egyik legjobbja, emellett korosztályának egyik legtehetségesebb játékosa.
Boniferrt Péter megszerzése után, az MTK tovább folytatja a Vasas fiataljainak a begyűjtését. A pénteki megemlékezés után ugyanis Serczel Roland és Pál András is csatlakozott az MTK utánpótlás-keretéhez, jelezvén, nem biztos, hogy helytálló az a megfogalmazás, miszerint Várszegi Gábor és az MTK segíteni szeretné a bajba jutott angyalföldieket. A legújabb eseménysorozat arra utal, hogy újabb propagandagépezet indult be, amely az amúgy is végérvényesen elkeseredett, és az arcátlan hazugságok miatt megtizedelt maradék Vasas-szurkolók figyelmének elterelésére irányul...
Iványi honlapunknak elárulta: Pál és Serczel megtartásáért mindent elkövetnek, és elképzelhető, hogy jogi úton próbálják megállítani az MTK "hadműveletét".
Közben az építkezéseknél használt konténerek is megjelentek a Fáy utcában, a hivatalos verzió szerint azért, mert új klubház (nevezzük inkább irodaháznak) épül a sporttelepre.
A kérdés csak az, kinek illetve kiknek az érdekeit szolgálja majd az új épület?
(s.z.)

Nem értem miért kell ilyen főcímekkel ellenünk hangolni a Vasas drukkereket, van bajunk (és nekik is) így is elég.

HAJRÁ MTK!!!!

IVÓ Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4238
Csakhogy VG-t nem csak szimplán a profit hajtja! Neki ez már személyes ügy!! Egy sikeres magyar csapat, amelyet ő kreált!!! Valószínűleg az MTK kezét soha nem fogja teljesen elengedni, de legkésőbb májusig formálisan meg kell, hogy tegye!
Ha pedig kiteszi a lábát a házból, ki tudja mi fog történni!
Előzmény: Kék skorpió (4237)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4237
A nekünk lefestett jövőképed inkább sötét, mintsem homályos. Persze ettől függetlenül még megtörténhet. (Remélem nem lesz igazad. :-))))

Íme az enyém:

VG már most is sok pénzt mosott tizstára a Fradi segítségével, (azért ezt a bajnokságot még Nektek adja) ezért a tőzsdén való kis szereplés után kiszáll a buliból. Az FTC-t 1 vállalkozói csoport viszi tovább. Persze 2 dudás 1 csárdában..

Lássuk a mi sorsunkat:

VG nálunk mossa tovább a lóvét, és hasznot húz az Agárdi Futball Akadémia növendékeiből, akik addigra már bevethetők lesznek.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: IVÓ (4236)
IVÓ Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4236
Az alant leírtakkal tisztában van mindenki, így valószínűleg VG is. Mivel most mindent egy lapra feltéve próbálnak a Ferencvárossal valamit elérni, így világos VG itt teszi le a voksát. Hogy mi lesz az MTK-val. Szerintem vagy kerít egy strómant(jobbik eset), aki névlegesen góré lesz, és aháttérből még be-besegít. Vagy jön valami nagypofájú pillanatember, aki megveszi, és pár éven belül tönkre teszi az egész felépítményt. Tudom nagy általánosságok ezek, de ami biztos, a lejjebb említett probléma csak így kiküszöbölhető.
Előzmény: Kék skorpió (4234)
IVÓ Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4235
Ez még ne a fejtetegetés, hanem részlet a GVH határozatából:

"A tranzakció piaci hatásai

20) A magyar professzionális labdarúgás hazai piacán az összefonódásban résztvevő mindkét vállalkozás érdekelt. Az egyik oldalon a Fotex-csoport az MTK Hungáriával van jelen, a másik oldalon pedig az FTC. A nemzeti bajnokságban való szereplés vonatkozásában megállapítható, hogy az összefonódásban a magyar labdarúgó bajnokság két éllovas csapata érintett. A labdarúgás I. osztályát jelentő Borsodi Ligában jelenleg 12 csapat szerepel. A piaci részesedések egyik lehetséges megközelítése a bajnokságban való szereplési jog alapján történhet. Ennek alapján egy csapat piaci részesedése 8.5%-os, az összefonódás hatására az együttes piaci részesedés 17%-osra emelkedik."

Előzmény: Kék skorpió (4234)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4234
Most elmegyek kajálni, kb. 15 perc múlva visszajövök, addigra fejtsd ki bővebben, ha megkérhetlek.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: IVÓ (4233)
IVÓ Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4233
A tietek homályos, a miénket tudom...
Előzmény: Kék skorpió (4232)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4232
És szerinted, hogy alakul majd tovább a történet?

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: IVÓ (4230)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4231
Mivel a tegnap beszúrt Zava riport nagy "sikert" aratott, itt 1 újjabb a honlapról (WWW.MTKHUNGÁRIA.HU):

"Az elmúlt fordulóban Békéscsabán kettõ-kettes döntetlent játszottunk, úgy hogy a mérkõzés elején már 2:0-ra vezettünk.
A találkozó tapasztalatairól Egervári Sándor vezetõedzõ mondta el véleményét:

-Rutinos, a bajnokság élén álló csapat két gólos vezetést nem herdálhat el. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de remélem, hogy ezzel a mérkõzéssel túljutottunk a "kakukktojás szindrómán". Bízom benne, hogy a második félidõhöz hasonló teljesítményünk nem lesz több tavasszal. Öröm viszont, hogy a szünetben becserélt, hosszú kihagyást követõen újra bajnokin pályára lépõ Gyõri Jani egyre jobban és magabiztosabban játszik és már közelít a régi formájához.
Pénteken az eredményesen futballozó Sopront fogadjuk a Hidegkuti stadionban. Mit vár a találkozótól?
-Nem lesz könnyû mérkõzés, hiszen Sopronban nagy változások történtek a téli szünetben, melynek következtében sokkal jobb lett a csapat. Nehézséget okoz, hogy támadósorunk továbbra sem egészséges. Ferenczi István és Juhász Roland biztosan nem léphet pályára és az influenzával küszködõ Alin Dragan játéka is kérdéses. Mindezektõl függetlenül gyõzelmet várok csapatomtól, de ehhez sokkal jobban kell játszanunk, mint Békéscsabán. Szeretnénk jó-, közönségszórakoztató-, és eredményes játékkal szórakoztatni szurkolóinkat."

A kérdező elfelejtette megkérdezni, hogy 1 csatárral (Silva) akarjuk végigjátszani a szezon hátralevő részét? Nem értem, a mi csatáraink állandóan betegek vagy sérültek.

HAJRÁ MTK!!!!

IVÓ Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4230
Addigra már nem lesz egy kézben...
Előzmény: Kék skorpió (4229)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4229
Persze, hogy 1 kézben van!

Ezt mindenki tudja. Pont ezért lesz érdekes, amikor bevezetik az új UEFA törvényt, ami az ilyen eseteket hivatott megakadályozni.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: IVÓ (4222)
IVÓ Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4228
Jövőre már három selejtező kört kell teljesíteni...
Előzmény: SAGA (4225)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4227
Lassan a játékosaink hátára is felszerelhetik a légterelőket. :-))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: perlasca (4226)
perlasca Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4226
A fradi-újpest meccset látva azt kell mondanom, a fradi éppoly szar, mint az elmúlt tíz évben bármikor. Akkkor se játszott rosszabbul, mikor a csőd fenyegetett, vagy mikor Vargazoli noname fiatalokkal pakolta tele. Néztem a Bilbao-Valencia-t, és nem lehet szavakkal kifejezni a különbséget. Sehol nem vagyunk.

Úgy látszik, MTK meccs előtt/közben leginkább a meteorológiára kell figyelnünk ezután!
Látom magam előtt, ahogy többszáz szurkoló veszi körbe a WAP-pal rendelkező embert a szünetben, majd boldogan felordít: megfordult a szél, nyerünk! Zava szerényen azt nem is említette, hogy ellenszélben futni is sokkal nehezebb, nyilván nem akarta, hogy magyarázkodásnak tűnjön!

Nézegettem román honlapokat (nem könnyű, ha az ember nem tud románul:-) és összesen 2-t találtam, ahol osztályzatok is voltak. Hát a mi Litank bizony mindkettőn jóval a (z Steaua-) átlag alatt szerepelt...

No reméljük a legjobbakat

SAGA Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4225
Szerintem egyik magyar csapatnak sincs esélye a BL-ben játszani. Az első selejtezőkört még valahogy hoznánk (legyen itt szó bármelyikünkről pl. MTK,FTC,UTE, vagy LOKI), de a másodikban már olyan csapatokkal sorsolnanak össze - szinte biztosan - akik nagyon erős bajnokságban játszanak, nagyon jól. Szerintem ezzel VG is tisztában van, hogy ennek (fradi) nem egy rövidtávú (1 év) befektetésnek kell lennie. De ha tényleg összeáll egy jó Fradi, akkor biztosan visszahozza a belefektett pénzt, bár ehhez szerinem az egész bajnokság színvonalának emelkednie kéne.
Előzmény: Törölt nick (4224)
TiSza Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4223
Üdv minden MTK-drukkernek!

Szerintem mindegy, hogy a szél támogatásával, vagy anélkül, de győzzünk a Sopron ellen. :)

Hajrá MTK!

IVÓ Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4222
A GVH nem régen meghozott döntéséből egyértelműen kiderül, hogy a két csapat egy kézben van!!!
Előzmény: Kék skorpió (4212)
RG Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4221
Igazán nincs mit.
Nekem Zava nyilatkozatában az "élboly" szó tetszik. Nem azt mondja, hogy szeretnénk megőrizni első helyünket, esetleg bajnoki címet nyerni, hanem "megőrizni helyünket az élbolyban." Sanyi bácsi szerint is a Fradi kerete erősebb (még ha így is van, egy edző nem mond ilyet, hacsak...), so az önbizalom nem teng túl a csapatban.
Felhívom figyelmeteket, hogy honlapunkon ezen a héten Fülöp Ferinek lehet kérdéseket feltenni. Ha bárkinek furcsa érzései lennének csapatunkkal kapcs., do not hesitate ...
Előzmény: Törölt nick (4220)
Flacika Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4219
Ez baj! Ha elhiszik, hogy tényleg a szél az oka, különben minden OK... Ahogy Hofi mondta: "A kapufa a hibás! Az a hülye akác..." ZG szerint: A szél a hibás! Az a hülye levegő...
Előzmény: Kék skorpió (4214)
r.tonyo Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4218
Igazából hibásak vagyunk, mert visszaálltunk a második félidőben és csabaiak a szél támogatásával kijöttek a szorításból
Micsoda önkritika! Talán egy kicsit túlzott is, hiszen nem önszántukból álltunk vissza, hanem a szél nyomott minket a saját kapunk elé. Ráadásul ez rohadt időjárási elem még a csabaiakat, SŐT a labdát is a mi kapunk felé fújta. Igy törvényszerű volt az iksz! Hiába, a természet erői ellen még mi is tehetetlenek vagyunk
r.tonyo Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4217
Igen olvastam ezt a cikket: az MTK (vagy a Fradi?) valami panamai bejegyzésű, az Arsenalt a hétvégén 2-0 ra megverő csapattal azonos nevű (Rovers nélkül) off-shore cég tulajdonában van, míg a Fradi (vagy az MTK?) tulajdonosa egy olyan cég, ami a veszprémi kézilabdacsapat névadó szponzora is.
Vagy mégsem?
A legfontosabb az, hogy minden tiszta és átlátható
Előzmény: Kék skorpió (4212)
perlasca Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4216
Igen, ez zseniális, ilyet kitalálni nem lehet.
Csodás!
QQRYQ Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4215
a szél támogatásával! no comment.

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4214
Hírforrás: www.NB1.hu

Budapest, március 17., 12.40

A csatár szerint a Sopront már legyőzik.

Zavadszky Gábor, az MTK középpályása szerint csak kisiklás volt a békéscsabai döntetlen:
- Az első félidő alapján sima győzelmet vártam a csapattól - így a játékos. - Igazából hibásak vagyunk, mert visszaálltunk a második félidőben és csabaiak a szél támogatásával kijöttek a szorításból. Habár helyzetük nem nagyon adódott, az utolsó percekben végül egy védelmi hiba következtében ki tudtak egyenlíteni. Ez persze nem von le semmi abból, hogy sereghajtó létére kétgólos hátrányból fel tudtak állni. A következő fordulóban nagyon nehéz lesz a jó formában lévő Sopron ellen, de ha tartani akarjuk a lépést az élbolyban, győznünk kell.

Nyerni kell!

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4213
Ez a cikk a főcímével valóban a média egyik újjabb tőrdöfése.

Emlékszem 2 évvel ezelőtt 1, az MTV2-n látható műsorban Ágai Kis András végig olyan kérdéseket tett fel Bélának, hogy miért olyan kicsi a táborunk stb. pedig eredetileg teljesen másról kellett volna szóljon a riport.

Azért én megkérdezném Ágaitól, hogy miért nem tud normálisan közvetíteni egyetlen egy mérkőzésen sem a SPORT1-en?

(Például Koller szerel helyett azt mondta, Koller szelel (BVB-R. Madrid))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (4201)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4212
A 2 csapat tényleg nem 1 tulajdonban van. A HVG egyik tavaly elötti számában (a címlapon a Fradi kabala sasa látható kékre festve, főcím: A kék madár) le van írva, hogy ki minek a tulajdonosa. Nagyon meg van keverve az egész, gondolom pont az Általad említett okok miatt is.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (4208)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!