Szia Dorka! Kiflike, én már nem olvasom azokat egyáltalán. Egyszer belépek reggelente, mert szoktam még oda priviket kapni, de ennyi. Komolyan? Szegény Molnarka. Sajnálom. :-(
Nyulika, én is inkább kislányt szeretnék valami miatt. Apa persze inkább kisfiút :-) Bár eleinte olyan mindegy, baba, baba és kész, nem sok különbség lehet. Majd csak később...
Sziasztok ! Visszaértem én is. Lányok, azért még szoktátok olvasni a másik 2 fórumot is ??? Én megmondom őszintén, hogy ma beleolvastam, de én örülök, hogy inkább rátok találtam. Amúgy szegény Molnárkának elment a babája.
Hurrá Krampika, akkor mégse neked kell azzal az izével foglalkoznod??? Te mázlista! :-) De jó! Akkor már csak a postaládacetlivel kell szórakoznod :-))
Jajj lányok, most jött a kollégám és egy akkora kö zuhant le rólam :-) Azt a hülye feladatot, amin tegnap óta görcsölök (hangsúlyozom, hogy nem csinálokot mondtam) szerencsére egy arra illetékesebb szemény is felkarolta, és csak konzultálni jött ide. :-)))))))) Semmi sincs elmaradva. Viháncolhatok.------------ Nyulika kedves! Ne szomorkodj. Nem is láttalak még ilyennek! Ez szerintem kismama depi lehet. Már amennyire Krampuszi drnő ért a témához. Hipp hopp elmúlik ajd ahogy hazaérte és átölel. Sok vigaszpuszi Neked ******
helló Krampika! Nekem automatikusan frissít, ha hozzászólok. Nemtom Neked miért nem. :-( Barátnővel beszéltem, szereti az iglo halrudat, úgyhogy az lesz.
Dorka, nálunk a kórházban pl. azért is kell fizetni, ha a normál UH-ot fel szeretnéd venni videóra. Kb. 3 perc (na jó legutóbb volt vagy 5 is) és 1200 Ft. Csak úgy tájékoztatásul. :-)
Pedrerka, a kaja jól hangzik, én is kezdek éhes lenni, mert nem volt túl sok az ebéd. Én is randizom este barátnővel, csak még nem t'om mikor, attól függ, hogy a mamája mikor ér oda hozzájuk gyermeket őrizni. Remélem mielőbb, különben, éhenhaltnyúl lesz belőlem! :-))
Sok D-s UH-ról kérdezgettem múltkor a Mammutosokat. Állítólag nagyon jól látszik minden rajta és, ha neaggyisten valami fejlődési rendellenesség van, azt is nagyon tutin ki lehet szűrni. És ha születés után azonnal végzik el pl. a nyúlajak műtétet, később gyakorlatilag senki sem veszi észre. Szóval, ez az UH csoda nem csak a fényképezkedésért van, hanem nagyon hasznos is orvosilag. És megvan, hogy mikor érdemes csináltatni ilyen célból, persze, ha csak portréra van szükség, az más :-)
Hétvégén a barátom anyukája isteni vacsit készített. Színes tésztát fozött és összekeverte kígyóuborkával, paradicsommal, hagymával, paprikával és majonézzel. Köretnek és önálló vacsinak is nagyon finom és gyorsan kész! :-)
Végre megint itt. (Itt nem lehet frissíteni? Nekem van úgy, hogy csak az első 2 lap jön be.) Jut eszembe az UH-król. Nyulika, nem is tudom, mit mutatott a multkori UH-d. Látszott a neme?
Dorka, adnak fotót, de az csak a rendes ultrahang. Az tényleg (majdnem) ingyé van. Ez a 3 D-s, ez extrább annál, ez térben mutatja a babát, nem csak síkban vagy mi.
nem is győzködtelek :-) Jjajjaj, nagyon éhes kezdek lenni ismét, jön a barátnőm este vacsira, kell valami fincsit csinálnom... De nemtom mit. Lehet, hogy Iglo halfalatkák lesznek majonézes kukoricával :-) Nyami.
Köszi Nyulika! Látszik, hogy én még annyira nem vagyok érdekelt a témában. Azt hittem ez úgy megy, hogy a doki automatikusan adja a fotót vagy a videót... De ez akkor csak a filmekben van!
Nem kell engem győzködni, megnézetem én biztosan, csak mondom, később. :-)) Amúgy meg ott se tuti, mert ha takarásban van, akkor teljesen mindegy, hogy hiper-szuper vagy normál. :-))
Dorka, ezt nem nagyon csinálják SZTK keretből, ha érted mire célzok. Magán klinikák vagy rendelők, meg pl. a MegaToys-ban is. És igen, sajna ennyibe kerül. Esetleg, ha bővebben is érdekel, itt van egy site, ami a Mammutban található sokdés UH-ról szól: http://www.bitvadasz.hu/csokasi/
á, tudom, Nyulika, hogy ez ilyen drága, de hát 9 hónap alatt meg lehet kockáztatni egyszer minimum :-)) És azon tutira látszani fog, hogy Hanna vagy Balázs.
Azért azt se feledjétek el, hogy nagyjából 10.000,- Ft-nál kezdődik egy ilyen mulatság... Tudom persze, hogy megéri, viszont ha már az ember sok pénzt kifizet, akkor legyen értelme. Ezért szeretnék én később menni, amikor már tényleg van mit megnézni, felvenni.
Nade Pedrus, ez az igazság! :-)) Még csont és bőr a kis drága, ez van. :-) Videó felvétel készült és néhány nyomtatott kép is. Rém jópofa. Persze, hogy menjetek majd Ti is, másoknak is láttam ilyet (a videót nem csak a képet) és tényleg elképesztő, hogy miket tudnak csinálni!
jajj, Nyulika, hogy mondhatsz ilyet a gyönyörű kislányodra/kisfiadra??? Nahát...:-)) Milyen felvételek? Videó vagy fénykép? Nagyon izgi lehet, én vsz kétszer is el fogok menni annakidején :-)
Lehetne már most is menni, de most még ngyon kis "satnya". Csak most kezdett el vastagodni a bőre, meg a husika ránőni. Várnék még egy kicsit. Barátnőm 28. héten volt és csudaklassz felvételeket készítettek Buborkáról. :-)
Csak akkor anyakönyvezik az Ő nevére, ha előtte kanosszát járunk az Önkormányzatnál, meg beadunk mindenféle nyilatkozatot, he de igenis, Ő a papa. Majd szeretnék persze sok-Ds ultrahangra menni, de majd kicsit később.